Sivut

tausta

3.9.2010

Models Own- tilaus osa I

Tämän viikon alkupuolella kolahti viimein postilaatikkoon iso Models Ownin paketti. Tai no, mun piti kyllä hakea se läheisestä postin toimipisteestä. Kaiken kuplamuovin seasta löytyi mullekin pari ylläriä, kaikki ei ole lähdössä muille kimppatilaajille. Erittäin suosittu Ice cream pastel pack oli ainakin mieluinen. Siinä on Lilac Dream, Pastel Pink ja Lemon Meringue. Antaa kuvan puhua puolestaan:

Suloisia pastellivärejä kaikki! Keltainen vaati jopa kolme kerrosta, liila ja vaaleanpunainen näyttivät hyvältä jo kahdella kerroksella. Laatu oli perus MO-laatua: levittyi hyvin, ihana koostumus ja kuivui nopeasti. Lemon Meringuesta kuulette huomenna lisää. :)

Sinisten lakkojen vajausta saapuivat helpottamaan Peacock Green ja Blue Lagoon. Ensimmäinenkin on siis sininen nimestään huolimatta, se tosin hohtaa aavistuksen verran vihertävänä.


Blue Lagoon, tuo vaaleampi, on todella kivan värinen. Odotin sen olevan vieläkin vaaleampi, mutta näin se on oikeastaan jopa parempi. Peacock Greeniä on tuossa kuvassa vaan kaksi kerrosta, mutta sekin vaatii melkeinpä sen kolmannen. Se oli hyvin epämodelsownmainen lakka. Paljon vetelämpi ja peittävyys varsin heikko, mutta tykkään siitäkin kovasti!

Esittelen vielä muut paketin mukana tulleet meikit, vaikka tämä nyt periaatteessa onkin kynsiblogi. Näistä on niin vähän vielä juttua netissä, joten ehkä joku hyötyy näistä jotain. Tilasin siis Coral- värisen huulipunan ja Tangerine- värisen huulirasvan.

Kiitos kuvasta modelsownit.com

Kuten näkyy, huulirasvassa on hirmuisen paljon väripigmenttiä! Sitä tosin toivoinkin. :)

Näitäkin piti heti päästä testaamaan:

Huulet ilman mitään meikkiä


Coral- huulipunalla


Tangerine- huulirasvalla


En oikeen vielä osaa muodostaa näistä mielipidettä, mutta tyytyväinen olen ostoksiini. Huulipuna levittyi oikein hyvin ja kesti ainakin yhdet kahvinjuontisessiot. Huulirasvasta olen ihan innoissani! Se täytti kaikki odotukset. Se pysyy yhtä hyvin kuin mikä tahansa muukin huulirasva, mutta etenkin sen luonnollisuudesta tykkään. Mun huulimeikkivarasto kun on lähinnä punaista/pinkkiä huulipunaa, niin tätä on kiva laittaa huulille jos huulipuna on liikaa. Ainoa miinus tulee purkista. Huulirasvan ottaminen sieltä on aika haastava suoritus pitkillä kynsillä, kynnet kun osuvat siihen ensimmäisenä ja sormen sovittaminen kynnen kanssa purkkiin on taitolaji noin pienellä suuaukolla. Tuon seikan vuoksi en varmaan ostaisi Tangerine- huulirasvaa täyteen hintaan, vaikka se muuten onkin hyvää huulirasvaa. Se myös levittyi huulille todella hyvin. Vielä sormella se tuntui vähän paksulta, mutta levitettäessä huulille se tuntui melkein kuin sulavan huulille. :)

Tällaisia meikkejä tuli siis tilattua, vielä kolme lakkaa puuttuu ja niistä raportoin tietysti mahdollisimman nopeasti saatuani ne. :)


1 kommentti:

  1. Ah, niin ihana tuo Ice Cream pakkaus. :) En malta odottaa omaani. :P Hohoh.

    VastaaPoista