Sivut

tausta

12.9.2010

Omnomnom mitä värejä!

Että minä sitten jaksan hehkuttaa Models Owneja. Käsi ylös, ketä on saanut jo tarpeekseen? :D
Kerrataan nyt vielä, miksi ne ovat hehkutuksen arvoisia:

1. Mahtava värivalikoima, ennen moisia oli vain kalliimmilla lakoilla, kuten Make up storella.
2. Edullisuus. Alle viisi euroa puolet isommasta pullosta, mitä normaalit kynsilakkapullot ovat.
3. Kauniit pullot. Yksinkertaisuus on kaunista, ja näitä pulloja kehtaa pitää vaikka esillä!
4. Täydellisen kokoinen sivellin, ei liian pieni, eikä liian iso. Kahdella vedolla saa koko kynnen lakattua.
5. Hyvä koostumus. Siitä en sen enempää tiedä, mutta lakka ei ainakaan ole liian vetelää, ennemminkin hieman paksumpaa kuin muut lakat.
6. Kaksi kerrosta riittää suurimmassa osassa sävyistä peittävään lopputulokseen.
7. Lakka pysyy täydellisessä kunnossa kulumatta yli kaksi viikkoa, kun käytössä on lisäksi alus- ja päällyslakka.

Hmm, en kai unohtanut mitään? No, siinä oli jo seitsemän hyvää syytä suosia Models Ownin kynsilakkoja!

Hoisin tässä tosiaan MO:n kimppatilausta. Se oli todella mukava kokemus, koska rakastan kimppatilauksien järjestämistä JA Models Ownia. Vaikken ole koskaan nähnyt yhtäkään näistä, jotka tilauksessa olivat mukana, kaikki meni hyvin, vaikka vähän jännittikin. Varmasti toistakin osapuolta jännitti, koska he rahansa lähettivät tuntemattoman tilille. Tilaajia oli siis yhteensä noin kymmenen ja kynsilakkoja ym. meikkejä tilattiin yli kuusikymmentä kappaletta. Tältä näytti saapunut paketti:

Melkein teki mieli pitää noi kaikki itsellään, mutta päätin sitten kuitenkin lähettää ne oikeille omistajilleen. Siis heti kun olin kuvannut ne kolmeenkymmeneen kertaan ja rakentanut niistä isoja torneja ja linnoituksia ja...! No ei, nämä kuvat vaan otin ennen kuin aloin kääriä niitä kuplamuoviin. :)


Onneks jotain sentään jäi mullekin. :) Tosin osa on jo aiemmin ostettuja. Tässä siis mun kaikki Models Ownit, enkä ihan vähään aikaan sitten ostakaan lisää, tässä kun nyt on varmaan kaikki mitkä halusinkin.


Ja tässä ne kaikki tollasella...öö...mallikiekolla. Mikäköhän ton virallinen nimitys on? Mulla on ne itsetehdyt kiekot myös, mutta ne tuli jo täyteen. Tilasin nämä, jotta voin toteuttaa kivoja lakkausideoita noihin, kun aina ei omat kynnet riitä. :D Nyt tämä yksi ainakin päätyi pelkästään värikiekoksi. (Jos jotakuta kiinnostaa, ostopaikka Ebay, hinta postikuluineen noin 3-4 euroa, paketissa oli kiekkoja kymmenen. )

Toivottavasti noi nimet näkyy edes jotenkuten, ton isompaa kuvaa ei tähän saa, joka on todella ärsyttävää. Toi toinen sivupalkki lähtee hyvin äkkiä tätä menoo!

Sitten vielä lähikuvia:

Millasia kokemuksia teillä oon Models Owneista? Mitä sävyjä omistatte? :)


4 kommenttia:

 1. o-ou. En omista vielä yhtään MO -lakkaa, mutta näiden sun hehkutuksien jälkeenhän näitä on pakko saada jostain! Meikäläinen mukaan seuraavaan kimppatilaukseen. :D Ihanan värikästä syksyä!

  VastaaPoista
 2. Models Ownit on ihania. <3 Haluaisin kaikki värit, mitä ko. lafka myy. :D

  VastaaPoista
 3. Unohdin tossa varmaan mainita, mut noitahan saa ihan Seppälöistä täältä Suomesta. :) Ja kyllä mäkin varmaan ne kaikki ostaisin, jos voittaisin lotossa, ne on niin ihania, kuten Sanna sanoi. :) Yks juttu jäi tosta mun listasta muuten pois! Sekin on kiva juttu, että heidän valikoimissaan on kaikenlaisia lakkoja. On hilelakkoja, värillisiä hilelakkoja, värillisiä ilman kimallusta ja kimalluksen kanssa... Jopa alus-/päällyslakka, jota tosin en ole kokeillut. Siinä suosin edelleen Trindiä. :)

  VastaaPoista
 4. Myydäänkö noita siis Seppälässä..? Oijoi, vaikuttaa ihanilta kaikin puolin, katotaan millon pääsen sinne asti (---: Kynsien laittamisesta äskettäin innostuneena...

  VastaaPoista