Sivut

tausta

15.9.2010

Älynväläys

Mua on jo pitkään ärsyttänyt kynsilakkalaatikossa kierivät two-way-lakat. Ne ei pysy pystyssä sitten millään, jolloin koko laatikko näyttää sotkuselta. Eräänä kauniina päivänä kaikenmaailman viritelmien jälkeen keksin sen:

Tadaa! Kuinka täydellinen pahvilaatikko ärsyttäville lakoilleni! Yksi lakkapullo yhteen reikään, eikä kaatuile enää, kas näin:


Ja mistä tällaisia laatikoita saa? Mistä tahansa ruokakaupasta, vitamiini/luontaistuotehyllystä. Aivan, tässä oli ennen C-vitamiini poretablettituubeja kaupan hyllyllä. :) Jos muille tulee tällainen tarpeeseen, ottakaa yksi lakkapullo kauppaan mukaan, jotta voitte sovittaa, millainen pahvi olisi juuri sen kokoisille pulloille sopiva. Näille lakoille juuri tämä oli täydellinen, koska noita reikiä oli tasan yhtä monta kuin lakkojakin ja lisäksi laatikko oli tarpeeksi korkea, ettei pullot heilu ja huoju.


Sekin oli todella kivaa, että laatikko oli valmiiksi ihan kaunis. Ei mitään ruskeaa aaltopahvia tms. Toki tuonkin saa päällystettyä helposti vaikka nätillä lahjapaperilla, jos aikoo jättää sen esille.

Kannattaa sitten kaupassa katsoa mahdollisimman tyhjä laatikko, koska myyjät ei tykkää, jos pinoat kolmekymmentä tuubia hyllyn reunalle keikkumaan. :)

Jätä toki jotain kommenttia, jos hyödyit ideasta!

4 kommenttia:

 1. Tämän kaatumisongelman kanssa painineena täytyy kiittää sinua mahtavasta ideasta! Ja eikun metsästämään pahveja kaupan hyllyiltä. :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea kylläkin, harmi vaan etten omista yhtään tuon muotoista nail art lakkaa, jos joskus tulee ostettua niin onpahan tää siun (mahtava) idea :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 3. Mut kaupasta löytyy monenlaista pahvia, et jos haluat muun muotosia pulloja järjestykseen, mene ettimään vaan sopivia laatikoita. :)

  VastaaPoista
 4. Hih, just eilen hyllytin töissä vitamiiniporeita ja mietin, että oisko niitä pahvipohjia voinu käyttää johonkin :D Pikkasen olivat pienempiä kuin tuo. No, ompa mulla säilytystilat lakoille muutenkin.

  VastaaPoista