Sivut

tausta

14.9.2010

Hääkynnet

Kävipä tässä eräänä aamuna todella oudosti, kun olin juuri heräilemässä. Unen ja valveillaolon välimailla mulle tuli yhtäkkiä vaan mieleen kuva lakkauksista. Sitten heräsin. Mistä lie alitajunnasta pomppasi se kuva, mutta pakkohan ne lakkaukset oli sitten toteuttaa!

Koekaniiniksi sain aina niin uhrautuvaisen äitini.


Mulle tuli noista heti mieleen häät, siksi nimesin ne hääkynsiksi. Lakkana käytin Models Ownin (yllätys) Lilac Dreamia. Ruusu on Viva La Nailsin kynsitatuointi. Tarkemmin toteutuksesta seuraavana, tein nimittäin ohjeet näihin, jos joku vaikka on menossa syyshäihin. Hih, runollista! Arkipäivään nämä on ehkä liian hörselöiset, mutta nyt äkkiä hankitte kutsun jonkun häihin, niin voitte testata näitä lakkauksia. :)1. Käytä Konadin M45- laatasta löytyvää kuviota, joka on tarkoitettu kynnen kärkeen. Tällä kertaa laita kuvio sivuttain kynnen sivuun. Voit myös tehdä verkkomaisen kuvion vaikka koristelulakoilla, tosin jälki ei ole silloin yhtä hyvää. Muista antaa alla olevan värillisen lakan kuivua hyvin ensiksi!

2. Lisää kynnen alaosaan, enimmäkseen alavasemmalle, pesusienenpalasella töpöttämällä vähän valkoista lakkaa.

3. Lisää "verkon" keskipaikkeille tai yläosaan tarra/tatuointi/taiteile kukka itse lakoilla. Kukan itse tekemiseen ohje alempana.

4. Vedä koristelulakalla tai ohuella siveltimellä kukan alaosasta pari viivaa nopeilla vedoilla.

Ja heti perään ohjeet kukkien tekoon, jos tarroja tai tatuointeja ei ole:Eli ensin tiputat kynnelle viisi pientä pisaraa lakkaa ja niiden keskelle toista väriä yhden hieman isomman pisaran. Sen jälkeen vedät keskeltä pienempien pisteiden yli, käytä esim. pientä (eyeliner)sivellintä. Joka vedon välissä vetäise sivellin kerran talouspaperiin. Sen jälkeen kukan pitäisi näyttää samalta kuin alarivin ensimmäinen kukka. Jos käytit isompaa sivellintä, tee kolmosvaihe, eli vetäise vielä kerran kynneltä keskiosaan päin ilman mitään lakkoja. Vielä viimeiseksi koristele hilelakalla kuvan osoittamalla tavalla.


Oliko ohjeesta hyötyä, oliko se tarpeeksi selkeä? :)


2 kommenttia:

  1. Villasukka14/9/10 18:20

    Olipas hienot hääkynnet, todella semmoiset.. hienostuneet
    Ja myös tuo kukkatutoriaali oli todella hyvä ja selkeä. Itse en kukkien tekemistä harrasta hyvin pieniin kynsiini, mutta uskon että tuosta oli jollekin paljonkin apua :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätit kynnet! Ja minusta on hienoa että haluat jakaa muillekin vinkkejä kynsien tekemiseen. Itelläkin on kyllä pakko kokeilla tätä seuraavaksi :)

    VastaaPoista