Sivut

tausta

17.9.2010

IsaDoran Graffiti Nails + video

Kuinka moneen teistä on jo iskenyt graffitilakka-innostus? :D

Munhun ainakin on, myönnän. Näin graffitilakkaa joskus kesällä yhdessä blogissa, ja siitä lähtien olen odotellut niiden saapumista Suomeen. No, eilen menin käväisemään Anttilassa. Ostoslistalla oli IsaDoran uusi ripsiväri, mutta mitä minä näinkään! Graffitilakkoja! Sen jälkeen katse siirtyi vähän ylemmäs "Ota 3 maksa 2!", sanoi kyltti, ja onnen tunne täytti minut. :P Eli pakkohan se oli. Värivaihtoehtoja taisi olla viisi; valkoinen, musta, keltainen, sininen ja pinkki. Itse valitsin mustan, koska se nyt menee minkä tahansa muun lakan kanssa. Hinta oli vähän päälle kahdeksan euroa, mut mun mielestä se on hintansa arvoinen.

Alle pistin Models Ownin Jade Stonea ja Lemon Meringueta, ja niiden päälle vedin mattapäällilakkaa. Se mattapäällilakkakin oli alennuksesta. Koska, hehe, olin hakemassa jotain kynsinauhavoidetta Myllyn Sokoksesta, kun sieltä sai (ja saa muuten edelleen sunnuntaihin asti, et hopi hopi!) kaikesta normaalihintaisesta -15%. Kipitin kynsienhoitohyllylle, ja mitä minä näinkään! "Osta 2 Mavalan hoitotuotetta, ja saat kynsinauhaöljyn kaupan päälle!". Onnen tunne täytti minut, kun lastasin syliini Mavalan mattalakkaa, kynsinauhavoidetta, ja sitten sain vielä sen kynsinauhaöljyn kaupan päälle. :D Olen niin toivoton!

Mut tässä kuvaa graffitilakkauksista:

Ja nyt toivon, että mahdollisimman moni hämmästelee miten lakka toimii, koska olen koko illan tehnyt videota. Video on mun ensimmäinen, et älkää suuttuko vapisevista sormista ja huitomisesta tai mistään muustakaan. Eli käytännössä homma toimii niin, että ensin levitetään alle mikä tahansa lakka, ja annetaan kuivua neljä minuuttia. Sen jälkeen laitetaan päälle graffitilakkaa. Videolta näätte sitten mitä tapahtuu. Graffitilakka muuten on mattalakka, mut jos sen haluaa kiiltäväpintaiseksi, laittaa vaan päällilakkaa päälle. :)
12 kommenttia:

 1. Vautsi mitä lakkaa! Tuota täytyy saada,tuli niin upeat kynnet.

  VastaaPoista
 2. huippu-upeaa tuo lakka ! ja siulla on mielettömän kauniin malliset kynnet myös :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva että viitsit tehdä tuon videon, hauska seurata tuota vetäytymistä :D Sopii kivasti tuo musta noiden pastellien kanssa!

  VastaaPoista
 4. Mä rakastun tähän lakkaan päivä päivältä enemmän! Koko ajan tuijotan kynsiä ja katon, miten kuviot menee. :D Ei näitä malttais millään poistaa.

  Kiitos teille kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani odottelee sinua pieni award -palkinto :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kiva nähdä video tästä, kiitos! :) Anttiloistakin näitä lakkoja löytää? Täytyykin heti huomenna käydä tsekkaamassa paikallinen Anttila, hii :)

  VastaaPoista
 7. Minuun ehdottomasti on iskenyt! Pakko saada noi kaikki :D tosi kiva toi video (:

  VastaaPoista
 8. Heips! Olet saanut tunnustuksen :) Käyppäs asiaa tarkemmin tutkimassa osoitteessa: http://nunnunkynnet.blogspot.com/2010/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. Ihana video, kiva kun viitsit tehdä sen, kiitos! Sai mutkin innostumaan näistä lakoista :)

  VastaaPoista
 10. Itse sain joululahjaksi juuri tuollaisen mustan lakan, ja olisi tarkoitus nyt illalla sitä laittaa :D
  Missä myydään ja kuinka paljon suunnilleen kappale jos olet itse tuon ostanut?

  VastaaPoista
 11. nannneih4/2/11 15:12

  Oi että, nyt mun ainakin täytyy saada tuota lakkaa! Ja kiitos paljon tiedosta, että mistä tuota saa, täytyy heti lähteä metsästämään kun pääsen vaan kaupungille. Ja mukavaa että olit tehny tuon videon, koska mietin myös vähän että miten ihmeessä niistä tuollaisia tulee:D

  VastaaPoista
 12. Suurkiitos videosta! Olen myöhäisherännäinen graffiti-lakkojen suhteen, joten tiesin kyllä, miten tämän _pitäisi_ toimia, mutta ensimmäinen yritykseni oli pelkkää sotkua. Videosta sai hyvin vinkkiä, miten lakkaa tulisi levittää ja kuinka paljon. Ehkäpä seuraavalla kerralla onnistun :)

  VastaaPoista