Sivut

tausta

7.9.2010

Peacock Green

Sunnuntaina lakkasin kynnet Models Ownin Peacock Greenillä. Olen tosin edelleenkin sitä mieltä, että se on sininen, eikä vihreä. Olen vielä aika uusi sinisten ja vihreiden lakkojen käyttäjänä, varsinkin noin tummien, joten tyydyin laittamaan koristeluiksi Viva La Nailsin sample-paketista löytyneitä perhosia. Ne muuten ovat parempia kuin pöllökynsissä olleet kukkastarrat, eivät vieläkään repsota, eivätkä näytä merkkiäkään irtoamisesta.

Peukalon kynteen oli pakko kokeilla postin perjantaina tuomia kynsiteippejä, jotka ostin Ebaysta. Paketissa oli kymmenen eriväristä rullaa. Kirjoitan niistä sitten myöhemmin esittelyn, mutta sanon jo nyt, että pysyvyys oli jopa huonompi kuin odotin, eivät pysyneet päivääkään kauniina...


Mulla tuli heti mieleen tosta Peacock Greenistä yksi toinen omistamani kynsilakka, nimittäin Rimmelin Green with Envy. Ja sekin on muuten mun mielestä sininen nimestään huolimatta! :D Joka tapauksessa, pakko oli tehdä vertailua.Tarkan havainnoinnin jälkeen voin todeta, että lakat ovat perusväriltään aivan erilaisia, Peacock Green on huomattavasti tummempaa, mutta kummassakin on tasan saman värisiä kimallehippuja. Aika mielenkiintoista!

Tänään sain taas postipaketin, Models Ownin kimppatilaus osa II saapui vihdoinkin. Siitä kerron myös vielä tällä viikolla lisää, ja esittelen oman Models Own-kokoelmani, sekä pistän kuvan vielä koko tilauksesta. Olisi melkein tehnyt mieli pitää ne kaikki itsellä, sen verran herkullisia sävyjä ihmiset tilasivat! :)

Nyt toivotan hyvät yöt ja lähden korjailemaan unirytmiäni!


1 kommentti:

  1. Kauniit kynnet (=

    http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

    VastaaPoista