Sivut

tausta

11.9.2010

Esittelyssä kynsiteippi (Striping tape)

En ole täällä ennen tehnyt tällaisia esittelyjä erikseen, joten lukekaas nyt tarkasti ja kertokaa, haluatteko kuulla lisää erilaisista kynsienkoristeluvälineistä. Niin monessa blogissa on jo ohjeet Konadien käyttöön, liukuvärjäykseen, vesimarmorointiin jne., että tuntuu vähän turhalta sellaisia tehdä. Usein sitten taas ei hakemallakaan löydä esittelyjä tietyistä tuotteista, kuten kynsiteipistä, joten toivottavasti tästä olisi monelle apua!

Tältä rullat näyttävät sivultapäin. Ne ovat aivan kuin tavallisia teippirullia, mutta teippi on noin millimetrin paksuista. Kuvassa näkyy yhdeksän, mutta oikeesti niitä oli kymmenen ja maksoivat Ebayssa vähän päälle kaksi euroa postituskuluineen.


Tässä näkyy värit. Valkoinen jäi kuvasta pois. Tykkään paljon, kun on noin montaa eri väriä. Osa on sitten lisäksi ihan tasaisen yksiväristä, osassa on tuollaisia "hileitä" ja osassa vielä isompia länttejä.


Nämä kuvat havainnollistavat vähän kokoa. Mavalan kynsilakkapullon ovat varmasti kaikki nähneet, ja sitten tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy mun sormenpäät. Niihin voi verrata rullien ja teipin kokoa. Teipin liima on aika samanlaatuista pysyvyydeltään kuin tavallinenkin läpinäkyvä teippi, ja paperissa se pysyi hyvin kiinni. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, kynnessä se ei ihan niin hyvin pidäkään, koska rasitus on aika paljon suurempi kuin paikallaan olevassa, pöydällä lojuvassa paperissa. Teippi kuitenkin pysyy kiinni ihan loistavasti noin yhden päivän, joten erityistapauksissa sitä ainakin voi käyttää, esimerkiksi jossain juhlissa. Viimeksi kokeilin laittaa sitä kuivan kynsilakan päälle, mutta seuraavaksi kokeilen vielä laittaa päihin pikaliimaa, jos sitten pysyisi vähän paremmin! :)


Kuva napattu Ebaysta
Tässä yksi mallikuva, millaisia taideteoksia kynsiteipillä voi luoda. Viimeisessä kuvassa sitä on jopa laitettu vähän mutkalle, ja omien kokeilujen perusteella se tosiaan onnistuu. En osaa sanoa mitä materiaalia teippi on, mutta ihan tavallista teippiainetta (muovia?) se ei ole. Se on jotain vähän taipuisampaa, joka ei mene rullalle laitettaessa teippiä kuvan tavalla mutkalle.

Teipin laittaminen tosiaan on helppoa kuin mikä. Asetat vain aloituspään haluamallesi kohdalle kynnellä (sen voi vielä sen jälkeen ottaa pois ja yrittää uudelleen), vedät teipin kynnen yli, ja pienillä saksilla leikkaat teipin poikki aivan kynnen reunasta (tai mihin kuviosi nyt loppuukaan). Jos olet hyvä arvioimaan, voit leikata jo valmiiksi sopivan pätkän, ja asetella sen kynnelle. Päällilakkaa kannattaa laittaa vielä, jotta teippi pysyisi edes vähän paremmin.

Tekokynsistä en tiedä mitään, mutta niihin tämä teippi voisi sopia paremmin kuin luonnonkynsiin. Taittaisi vain ne päät sinne kynnen alle ja jättäisi päät liiman ja tekokynnen väliin. Niin ne eivät irtoilisi. Tuosta irtoilusta vielä, mulla kävi siinä ainakin niin, että teipin värikäs osa jäi kynnelle, mutta siitä päältä lähti joku muovinen päällikelmu pois. Kelmun lähdettyä värikin haalistui aika äkkiä pois.

Mutta ihan hyvänä ostoksena pidän noita teippejä, niistä on vielä kiva keksiä kaikkea jännää. Onko teillä ollut kynsiteippejä? Miten ne ovat pysyneet? Nämä kuitenkin olivat halpisteippejä, joten ei niiltä hirveästi voinut odottaakaan. :D

Mutta huomenna esittelyssä uudet lakkaukseni, maanantaina Models Own-kokoelmani ja kuva kimppatilauksesta ja tiistaiksi ja keskiviikoksi lisää lakkauksia. Opettelen käyttämään tuota ajastettua postausta. ;)

2 kommenttia:

 1. Lisää tällaisia kiitos! Monista kynsien koristeluun liittyvistä jutuista ei löydy kuin kuvia lopputuloksesta, niin minusta ainakin kiva lukea itse käyttöprosessistakin ja muutenkin tarkempaa tietoa tuotteesta. Ainoa huono puoli näissä on se, että saattaa tulla kauhea himo päästä kokeilemaan itsekin tuotetta ja rahaa taas palaa :D Mutta hyvä siis että esittelet, turhan usein tiedon saa itse hankkia omien kokemusten (eli yleensä epäonnistumisten) kautta.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/6/13 20:07

  Heya this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Here is my webpage; laser cellulite treatment

  VastaaPoista