Sivut

tausta

13.9.2010

Orangeade & Pink Explosion

Synkkien lakkausten jälkeen kaipasin jotain pirtsakampaa, ja mun tapauksessa se tarkottaa sitten ääripäästä toiseen menemistä. Eli neonpinkkiä ja -oranssia!

Lakkoina ovat Models Ownin Pink Explosion ja Orangeade. Pink Explosion oli itseasiassa mun ensimmäinen MO:n lakka, mutta vasta nyt laitoin sitä ensimmäistä kertaa. :D Nämä kummatkin lakat ovat hilelakkoja, joissa on aika paljonkin väriä. Hileet kuultavat sieltä läpi ennemmin kuin olisivat pinnalla.


Koristukseksi pistin parit oranssit timantit. Samalla alkoi operaatio kynnentappo, lyhensin kaikkia kynsiä pari-kolme milliä, koska pian tulee raukoille joka tapauksessa kuolema. Mulla on nimittäin viimein töitä, päiväkodista, eikä siellä voi olla näin pitkillä kynsillä. En nyt ihan nysäksi leikkaa, mutta reilusti lyhennän. Kiitos paljon työ(harjoittelu)paikasta eräälle toiselle kynsibloggarille! En tiedä haluaako hän nimensä mainittavan tässä, mut kiitokset silti. :)PS. Kommentistakin jo varmasti voitte päätellä, ketä mulle harjottelupaikan hankki, mutta nyt hänellä on blogissaan synttäriarvonta, käykäähän osallistumassa! :) >> Klik

1 kommentti:

  1. Näitä katsellessa alkaa oikein harmittamaan kun omistan vain yhden ainokaisen neonlakan... Ihanat noi hamahelmetkin jotka oot ottanu kuviin mukaan :D Ja saa mun nimen mainita, jos haluat :)

    VastaaPoista