Sivut

tausta

23.9.2010

Balettipalleroita ja blogipalkintoja

Viikon aikana on tapahtunut paljon! Olen nimittäin saanut ensimmäisen blogipalkintoni!


Kiitos siitä Värileikkejä-blogin Ninalle, joka kommentoi blogiani näin:

"Crayon käyttää ihanan rohkeasti eri värejä ja usein hänellä on myös joku hauska uusi idea esiteltävänä. Arvostan myös ulkoasuun panostamista ja kuvien selkeyttä. "

Ideana on siis kehua lisäksi omaa blogiaan ennen palkinnon lähettämistä seuraavalle blogille, josta todella pitää. :)

Omassa blogissani hyvää on ainakin se, että yritän tehdä jotain erilaista kuin muut. Mieluummin esittelen jotain ihan uutta, kuin kopioin toisten ideoita. Lisäksi kokeilunhaluni ansiosta täällä on aika paljon erilaisia juttuja testauksessa, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän onnistuneesti. :D

Haluan antaa tämän palkinnon eteenpäin Sonnela- blogin Sonnelle. Sonne on yksi niistä, jotka innoittivat minua aloittamaan kynsienkoristelu-harrastuksen. Sonnella on aina todella hienoja lakkauksia ja koristeluita, eikä hän niiden esittelyn lomassa epäröi kertoa omia mielipiteitään ilmiöistä ja asioista. :)

Eikä vieläkään vaihdeta aihetta, nimittäin sain samana päivänä vielä toisenkin blogipalkinnon! :o
Suuri kiitos siitä I ♥ Nailsin Nunnulle!


Nunnu kirjoitti näin: "Ihania kynsi-ideoita täälläkin ja etenkin hienosti toteutettuja tutoriaaleja joista ymmärtää hienosti kaiken :) Kuvien laatukin on hyvä ja kynnet sievästi näkyvillä."

Tämän palkinnon saatuaan täytyy ensin kertoa itsestään 7 asiaa, ja sen jälkeen laittaa palkinto eteenpäin 7 bloggaajalle. Eli faktoja minusta, olkaa hyvät:

1. Aloitin juuri aikuisbaletin toteuttaakseni lapsuuden unelmani. Tänään on toinen tunti! :)
2. Olen todella huono sosiaalisissa tilanteissa. Luultavasti siksi, että lähden aina siitä oletuksesta, että kaikki vihaavat minua. :D
3. Kyllästyn helposti moniin juttuihin. Silti jos olen jotain aloittanut, teen sen loppuun niin hyvin kuin pystyn, tavoitellen parasta mahdollista lopputulosta.
4. Kynsien lakkaus on yksi asia, johon en ole kyllästynyt. Kynnet ovat aina olleet lakan peitossa jostain ala-asteen kolmannelta luokalta lähtien, jolloin lopetin kynsien pureskelun.
5. En ole koskaan ollut ulkomailla. Muutaman kerran olen nähnyt Ruotsin laivan ikkunasta. :D Haluisin kyllä, ja lähiaikoina aionkin haaveeni toteuttaa, lomamatkan tai au pair-vuoden muodossa. :)
6. Mulla ei ole mitään ideaa siitä, mitä haluan "isona" tehdä. Mua kiinnostaa liian monet sellaiset alat, joissa ei ole töitä, ja niissä joissa on töitä, pelkään etten viihdy eläkeikään asti.
7. Rakastan Danion Stracciatella-rahkaa. Tuttavallisemmin skrökö. :)

Ja palkinnon annan eteenpäin seuraaville blogeille:

1. Värileikkejä - Pistetään toinen palkinto Ninalle takaisinpäin. :) Hänellä on kauniita lakkauksia ihanilla väreillä, joihin hän hakee inspiraatiota kaikesta maan ja taivaan välillä!
2. Ripaus väriä - Marm osaa käyttää ihania värejä lakkauksissaan. Hänen blogistaan löydätte sen lisäksi noin tuhat ja yksi tapaa käyttää erilaisia viivoja lakkauksissa. :P  
3. Random Things - Satulla on todella hienoja lakkauksia Konad/Fauxnad- kuvioiden kera. Hän osaa yhdistellä värejä kauniisti toisiinsa.

Öäää, en millään keksi enempää, koska olen aika uusi näissä piireissä, enkä ole vielä kaikkia hienoja blogeja löytänyt. Varsinkin kun tämä palkinto on jo niin monella! Tiedän pari ulkomaalaista blogia, jolle voisin tämän vielä antaa, mutta en uskalla alkaa sönkkäämään tänne englantia ainakaan vielä. :D

Tähän perään esittelen vielä uudet lakkaukset. Ne olivat kokeilut, jotka eivät onnistuneet...

Ensin paukuttelin puukolla ja vasaralla helmiä puoliksi.


Sitten yritin hioa niitä lasiviilalla hieman pienemmiksi, ja pohjaa kynnen muotoiseksi, hieman kaarevaksi...Kauhean työn jälkeen helmet näyttivät aivan liian isoilta kynnellä, mutta niin paljon olin nähnyt vaivaa, että liimasin muutaman silti pikaliimalla kiinni!

Tarkoitus oli siis tehdä balettikynnet uuden harrastukseni kunniaksi. Timantit oli liian blingblingiä, siksi halusin helmiä. Nämä lakat saavatkin lähteä ennätysnopeaan, koska viikonloppuna meille tulee vieraita ja haluan jotain vähemmän moukuraista sinne. :D

Lakkana käytin Models Ownin Lili´s Pinkiä. Se on aivan ihanan väristä, eivätkä nuo kuvat oikein vastaa väriä päivänvalossa. Se on oikeasti vähän kirkkaampi, mutta hempeämpi. :D Lakassa on mukana myös hopeista väriä, joka erottuu kynneltä pinkistä lakasta vähän, kun katsoo läheltä. Tykkään! Kuviot on tehty Konadin laatalla M36.

Ettei teille jäisi nyt mieleen tästä postauksesta vain nuo hirmuiset helmihärpäkkeet, laitan lopuksi vielä muutaman kuvan kissastani Pojusta. :)


7 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :) Jos kiinnostaa, käy tsekkaamassa munkin blogi, kirjoittelen kynsistä ja muusta:D http://cottoncandymaker.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, kiitos kommentistasi blogistani. :) Piristystä päivääni.

  Ja hauskat nuo baletti kynnet. :) Suloiset. Itse en pystyisi pistämään tuon kokoisia "ulkonevia" koristeita kynsiini, kun fimopalojakin näpersin aina niin että ne irtoilivat. :D Heh.

  Ja voooi, suloisia kuvia Pojusta. :) Ihana tuo haukottelu kuva. <3

  VastaaPoista
 3. Ooi kiitos tuosta palkinnosta! :] Ja ihana kissa, awwaww! :D

  VastaaPoista
 4. Hups, te ehdittekin huomata palkitsemiset ennen kuin ehdin ilmottaa. :D No ei se mitään!

  Cottoncandy, tutustun huomenna sun blogiis. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos palkinnosta <3 Mullekaan ei kyl sopis noin isot kynsikoristeet, marmin tavoin pakko aina näpertää kaikkea vähänkin ulkonevaa ja sitten koristeet kärsivät :D Mut tuun ryöstää sulta ton Lili's pinkin, aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihana järkytys! Päädyin Blogiin ihan sattuman kautta, kynsijutut kiinnostaa aina MUTTA kissa olikin tuttu :D En usko että toista saman näköistä cornari-Pojua löytyy kun mun Kiikkuni poika! On se suloinen edelleen :D

  Iina

  VastaaPoista
 7. Oi, jännä juttu et bongasit Pojun täältä! :D

  VastaaPoista