Sivut

tausta

28.12.2010

Meikki-inventaario

Aah, vihdoinkin viikon loma, kun on töissä raadettu lokakuusta alkaen viis päivää viikossa! Ja mitenpä käytän tämän lokoisan viikon? No siivoomalla, totta kai! Ja hoitamalla muita mukavia rästihommia. :D

Huoneen siivous alkoi peilipöydän siivoomisella. Laatikot oli täynnä kaikkee turhaa ja kaikkee vanhaa. Mulla on ainakin paha tapa hamstrata ripsareita. Kun vanha alkaa loppumaan, ostan uuden varalle valmiiks. Pari päivää hinkattuani niit viimisii kuivunei kikkarei ripsiini vanhasta putelista, haluun ihan vaan vähän kokeilla sitä uutta. Kohta huomaan käyttäneeni sitä uutta jo kaks viikkoo onnellisena ja heitän sen vanhan laatikonpohjalle pahan päivän varalle... No, nyt siivouksen yhteydessä lemsi viis rutikuivaa ripsaria sieltä roskiin! :D

Ja nyt esittelen teille mun meikkini samassa. Meikkaan aina kun lähden jonnekin postilaatikkoa kauemmas, mut silti ostan meikkini mahdollisimman halvalla laatua katsomatta ja lisäks säilön niit tosiaan tuolla laatikossa vaiks parasta ennen-päiväykset olis menny viis vuotta sitten... No mitäää, se mun valokynä, joka meni 2005 vanhaks on viel ihan hyvä! :D



Lumenen Natural Coden mattameikkivoide on aivan ihana, pysyy ja saa ihon näyttää luonnolliselta, kunhan naamassa on sen vert vähän näppyjä, et ne saa piilotettua jollain toisella meikillä. Tosta nimittäin näkyy aivan kaikki läpi. Mulla alko loppukesästä iho mennä (taas kerran) karseeseen kuntoon, joten näitä puteleita lojuu laatikossa kaks odottelemassa mun naaman paranemista. Tällä hetkellä mennään sit Grimasin meikkivoiteen voimin. Vihaan sitä. Sitä saa Punanaamiosta vitosella ja se peittää aivan kaiken, koska se on tarkotettu teatterimeikiksi. Blasco ajaa saman asian, mut maksaa 50 euroa. Tää Grimas on vaan siitä huono, et se on todella paksuu ja rasvasta. Naamaan saa vetää puuteria kunnon kerroksen, ettei se kiiltäis. Lisäks kuvassa alhaalla näkyvä tuubi Lumenen silmämeikinpohjustusainetta on välttämättömyys Grimasin kanssa, muuten ripsarit ottaa samantien kiinni luomiin ja näyttää kuin olis kaikki ripsarit rapissu poskille. Tosin tonkin kanssa se näyttää siltä, mut mieluummin ripsarit poskilla ku miljoona näppyy kaikkien nähtävillä... Kuvassa lisäks Maybellinen poskipuna, jonka ostin Vanhojen tansseihin pari vuotta sitten. Se tuntuu liian vaaleenpunaselta just nyt, joten sen sijaan käytän poskipunana tota Lumenen aurinkopuuteria.


Nämä ripsarit jäi jäljelle, kun heitin ne viis muuta menemään. :D Ylinnä viimisiään vetelevä Lumenen Blueberry-ripsari. Täydellinen arkeen, koska se saa näyttää ripset luonnollisilta. Sen alla uusin ripsari, IsaDoran Wigwham. Se on tujua! Yritän nyt vimmatusti kuluttaa sitä loppuun, et sais uuden tilalle. Se saa ripset äärettömän pitkiksi ja tuuheiksi. Vedän sitä aina tosi varovasti yhden kerroksen työpäiväksi, koska jos laittaa enemmän, näyttää siltä et ois tekoripset, eikä se sit taas sovi tonne päiväkotiin, missä hengaillaan villasukissa tukka sekaisin. :D Wigwhamin alla Make up storen pinkki ripsari, jonka sain synttärilahjaksi kavereilta seiskalla... Näyttää todella hyvältä, kun sutii sitä mustan ripsarin päälle sinne tänne! Alimpana vielä MaxFactorin vedenkestävä ripsari, jonka ostin syksyllä älyhalvalla jostain alesta.



Sitten kajaalit. Niitäkin löytyy monensorttista! Ylimpänä ruskea Lumenen kajaali, jonka sain ilmaiseksi kauneusmessuilta. En oo kertaakaan käyttäny. :D Sen alla penkkareita varten ostettu valkonen H&M:n kajaali. Myöhemmin tajusin, et se on muutenkin kiva, ja nyt se kuuluu melkeen jokapäiväseen meikkiin. Kolmantena rakkaus, Lumenen Kohl Kajal. Ainoa kajaali, jota oon elämäni aikana käyttäny. Sillä saa todella mustaa jälkeä, eikä se lähde karkuun, vaan pysyy koko päivän siin mis pitäiski! Sitten kolmanneks alimpana Rimmelin pinkki kajaali, jonka ostin lakkiaisii varten. Alimpana kaks vihreetä Goshin kajaalia. Ylemmän niistä ostin Vanhoihin, alemman aikasemmin muuten vaan.


Tässä viel kajaalit näytillä.


Seuraavaksi eyelinerit! Toi Nivean eyeliner on toinen sellanen rakkaustuote, jota oon koko elämäni käyttäny. En tiedä onks joku parempi, kun muit en oo kokeillu, mut tossa ainakin suti on hyvä ja rajaukset ei päivän aikana leviä. Vihreen Goshin ostin taas kerran Vanhoihin, turkoosin muuten vaan jostain alennuksesta, kun olin kauan himoinnut. En jaksa näitä hirveen usein käyttää, koska nämä ovat vedenkestäviä ja se on niin hirveen vaivalloista ottaa illalla sieltä hyllystä sitä puhdistusainetta vielä muiden meikkien poispesun jälkeen...


Ja tällaista jälkeä noilla saa aikaan. Nivea on pikkasen kuiva jo, samoin toi vihree...


Uuu, huulipunia! Niistä tykkään! Vaiks ne onkin vaikeita, aina leviimässä ja kulumassa pois. Vasemmalla Wet' n' wildin pinkki huulipuna. Sopii mun hiuksiin täydellisesti silloin kun olen just värjännyt hiukseni. Myöhemmin, kun tukka on haalistunut, käytän tota keskimmäistä, Goshin pinkkiä huulipunaa, se sopii silloin. :D Näiden kahden välissä oranssihtava Models Ownin puna. Goshin oikealla puolella tummanpunainen huulipuna, jonka siskoni sai ala-asteella jonkun meikkipaketin mukana. Pikkasen vanha siis, mut toimii! Toisiks viimisenä pikimusta Manic Panicin huulipuna. En siis käytä sitä kun lähen kauppaan, vaan ostin sen yhtä näytelmää varten. :D Viimisenä vielä Maybellinen huulipuna, joka on tollanen ei-niin-räikeä. Ikivanha sekin.

Näin.


Huulikiiltoja onkin vähän vähemmän. Ekana Lumenen, äitiltä vanhana saatu tahmatöhnä. Tokana Vanhoihin ostettu Lorealin töhnä, joka pysyy huulissa kuus tuntia! Tykkään siitä, koska se pysyy, mut en kans tykkää yhtään, koska se on oikee tahmaajien kunigatar. Vähän ajan päästä laittamisesta saa oikeen taistella et saa huulet irti toisistas. :D Noin neljä tuntii lisäämisest se alkaa jo tuntuu vähän puruselta ja siin vaihees sitä on mahdotont enää saada poieskaa... Uusin tulokas on Models Ownin huulirasva. Se on siis rasvan nimellä, mut siin on tosi paljon pigmenttii, siks iskin sen tähän huulikiiltojen kaveriks. Siitä tykkään, väri on kivan läpikuultava, mut sit taas kuluu pois liian nopeesti.

Tottakai rajauskyniäkin tarvitaan! Hopiaiset sain kaverilta ilmaseks, kun olivat hänelle liian tummia. Niin on mullekin. Ja parasta ennen meni jo monta vuotta sitten. :D Lähinnä käytössä on noi kynämallit, tummanpunanen ja toi tosi vaalee. Tummanpunasen sain äidiltä, kun se ei sitä käyttänyt ja vaaleemman sain ilmaseks kun ostin Vanhojen meikit Sokokselta. Eli yhtäkään en oo ite ostanut. :D


Luomivärit on ihania! Älkää ihmetelkö räikeitä värejä, näkin on suurin osa ostettu ala-asteen lopussa/yläasteen alussa. Takana oleva pyöree on mun suosikki täl hetkellä. Ostin sen syksyllä H&M:stä. Siitä vasemmalla alhaalla pinkit H&M:n luomivärit, jotka oli seiskalla kovassa käytössä. Oikeella puolella olevat värikkäät on Seppälän BeautyUK:ta. Ei kovin monta kertaa käytetty. Alla olevat pienet pyöreät on kaikki pinkkiä lukuunottamatta H&M:ltä. Pinkki on Manic Panicin, oli sitten taas ysillä kovassa käytössä goottivaiheen aikoihin. :D Alimmista reunimmaiset edelleen H&M:ää, siskon vanhoja. Keskimmäinen Seppälästä, mut "tylsien" väries ansiost aika käyttämätön sekin. Hmm, pelkkää Seppälää ja H&M:ää. :D


Tässä sen takimmaisen ympyräpaletin luomivärit.


Tääkin oli pakko näyttää lähempää, tää on se Manic Panicin, loistaa UV-valossa! :P


Huhhuh, jokos loppus! Suurin osa meikeistä tosiaan majailee peilipöydän laatikoissa, mut joka päivä käytettävät pidän pöydällä. Nyt kaveriks pääsi jouluna saadut muffinssi-käsirasva ja söpö xs-herätyskello. :)


Loppukevennys! Napsasin kuvan, kun tultiin sunnuntaina illalla kotiin mummin luota joulukahveilta. Tuli paaaaljon lunta!

Tällä viikolla vielä luvassa uuden vuoden kynnet ja (video?)tuto niistä. Lisäksi otetaan pieni katsaus menneeseen vuoteen, miten mä olen kehittynyt harrastuksen edetessä ja mitä kohokohtia kynsimaailmassa on tänä vuonna ollut. :)

Jääkö teille vanhat meikit laatikon pohjalle, vai heitättekö samantien menemään päiväysten paukkuessa?

6 kommenttia:

  1. Onpa ihanan värikäs meikkikokoelma! Mulla on niin tylsiä värejä vaan, en osais sen räikeämpiä käyttää :P Mun onkin pitänyt jo pari kuukautta kysyä, et mitä oot tosta Grimasista tykänny, mut tulipa tässä se vastaus! Toinen mitä on pitäny kysellä on se Dependin sininen, mitä oot siitä tykänny?

    VastaaPoista
  2. Onko toi isadoran vedenkestävää?? Nimittäin joptenki itse haluan sellaiset suuret megaräpsyt, vaikka kuinka näyttäisi luonnottomalta??! ;) En tiedä miksi, mutta tota vois sitten hankkia. Muistatko kuinka paljon maksoi?!

    VastaaPoista
  3. Myydäänkö tota IsaDoran ripsaria missä? Tarviin tosiaan ripsarin, joka saa mun lyhyet vaaleat ripset näyttämään edes joltain. :D

    VastaaPoista
  4. Mä en osaa oikein noista meikeistä sanoa mittään, koska en käytä kauheasti meikkiä(vielä), mutta ihanan värisiä.

    VastaaPoista
  5. Piristävää tietää, etten ole ainut jolle jää nuo vanhat meikit lojumaan. Mulla on mun ensimmäinen meikki ikinä, anytimen luomiväri jonka ostin kuudennella, laatikon pohjalla. Ja nyt on tosiaan ikää mennyt se 20 jo rikki... :D Samoin käytössä on edelleen mun ensimmäinen peitepuikkoni, muttakun se ei vaan kulu!

    VastaaPoista
  6. Nina, munkin on pitäny kertoo sul tosta meikkivoiteest, mut aattelin et unohdit sen jo. :D Kerron tänää vaiks sit tost Dependist ja kenties myöhemmi viel blogiski. :)

    Pinja ja Dina, IsaDora ei oo vedenkestävä, mut kestää silti tosi hyvin kaikkee muuta riehumist. Omani ostin Anttilast 13-14 eurol niihin aikoihin, kun graffitilakatkin tuli, et tuskin se viel on poistunu valikoimist.:)

    Kattokaa vaiks tää video ripsarista >> http://www.youtube.com/watch?v=iLNSV7NxoaQ Sitä siis samaa aikaa vedetää ylöspäi ripsii myöte niinku normaalii ripsarii + pyöritetään.

    Anonyymi, hyvä etten oo mäkään ainoo! :D

    VastaaPoista