Sivut

tausta

5.12.2010

Joulukalenterin luukkujen 0-4 voittajat!

Ensimmäisen viikon luukkujen voittajat on nyt arvottu! Voittajille on lähetetty sähköpostia. Käykääpä voittajat katsomassa pikaisesti sähköpostinne ja lähettäkää yhteystietonne, jotta saatte palkintonne ennen joulua :) Palkinnot postitetaan 15.12.Dependin lakan ja jouluisen tuoksupussin voitti Elina T.!20 timanttia voitti Sara J.!10 fimoa voitti Tiikeriankka!Tarra-arkin voitti Merkusti!10 fimoa voitti Milla M.!


Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille! :)

Lisäksi meillä on mahtavia uutisia teille! Saimme juuri huuto.netiin ensimmäiset timantit ja fimot myyntiin. Tervetuloa ostoksille! :)

6 kommenttia:

 1. ei sitten arpaonni osunut omalle kohdalle, mutta onhan tässä vielä päiviä! etenkin fimoja olisin halunnut voittaa, kun olen harkinnut niiden ostamista teiltä, mutta haluaisin ensin kokeilla miltä ne tuntuu :D

  VastaaPoista
 2. Tuosta Google-kääntäjästä, kannattaa vaihtaa asetuksista ettei se käännä tätä valmiiksi enkuksi, koska muuten kaikkien suomalaisten yms. lukijoiden pitää aina kääntää ne suomeksi takaisin. :o

  VastaaPoista
 3. Oi, sori jäiks mul sellane sinne pääl? :o Kiitti paljon ku sanoit! :)

  Emilia, täs on tosiaan viel monta päivää jälel! Eikä se 40 senttiikää oo nii hirvee sijotus, jos et vaiks voittaiskaa. :)

  VastaaPoista
 4. joo ei ookkaan, mut täytyykö tuolla huuto.netissä olla tunnus että voi ostaa?

  VastaaPoista
 5. Jup, täytyy olla. Siihen ei kyl sen kummempii kommervenkkei tarvii, täytät vaa iha perustiedot sinne, ni saat tunnukset. Toki jos ei innosta, voidaan harkita myymistä ihan tällee huuto.netin ulkopuolellakin. Ollaan sitä vähän mietittykin, et oisko helpompaa myydä tääl blogien kautta, mut sit taas kun haluttais pitää meidän blogit vähän erillään tost myyntihommasta. Mut siis totta kai tällee yksittäisii kauppoi voidaan tehdä ihan vaiks sähköpostittelemalla. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tosi paljon sun blogistasi :) Ja minulla on yllätys sinulle blogissani :))

  VastaaPoista