Sivut

tausta

20.12.2010

Kynsitatskoja videolla

Jo toinen videopostaus! Jee! Ensimmäinen löytyy klikkaamalla tagia "video". Eli siis pitemmittä puheitta (säästän ne videon jälkeen kirjotettavaksi :D ), video kynsitatskojen laitosta ja hileen käyttämisestä lakkauksessa.


Ekaks haluun sanoo, et en täs videos mitenkää kettuillu Sonnelle. :D Sonne meinaa teki just äskettäin itekin videopostauksen hileiden käytöstä. Kuvasin tän paljon ennen sitä, joten ei saa syyttää mua. Kettuiluks vois siis tulkita askarteluhileiden käytön ja käsien hakkaamisen yhteen, kun Sonne niin hienosti neuvos käyttämään sivellintä ja välttämään liian isoja askarteluhileitä. Oon eri mieltä askarteluhileiden käytöstä, munsta ne sopii ihan loistavasti kynsiinkin. Mut käyttäkää ylimääräisten hileiden pois ottamiseen mielummin Sonnen sivellintyyliä, jos vaan mahdollista, tollee käsii yhteen hakatessa osuu helposti johonki, ja sit on lakat rullalla...

Ja yksi syy tähän videoon oli se, et tänään/huomenna Dazzling Nailsille tulee huuto.netiin myyntiin kynsitatskoja ja -tarroja. Halusin testata nää meidän ostamat tatskat ennen kun myyn niitä ihmisille, ja hyvin toimi, kuten näkyy. Lisäks nää on ollu mulla nyt ainakin puoltoista viikkoa ja ainoastaan lakka on kulunut, tatskoista jokainen on vielä paikoillas!

Tällä viikolla on vielä luvassa lisää jouluaiheista juttua. Tääkin oli siis jouluaiheinen, koska videossa soi taustalla joululaulu. Elvistä totta kai! En tiedä mitä ehdin toteuttaa, mut olis kiva pistää tänne ohjeet lahjojen paketointiin nätisti + kuvia mun paketoimista lahjoista. Sitten tähän väliin huomautan, että kiitos jo olet lukenut näin pitkälle ylipitkää postaustani. Tällä kertaa se ainakin kannatti. Kirjoita huomiseen joulukalenterin luukun muuta-osioon "löytyi!", niin saat ylimääräisen arvan. Luvassa myös tällä viikolla yhdet jouluaiheiset kynnet, kenties kuva tämänvuotisesta joulukorttiväkerryksestäni, sekä ylläristäni töihin. Saatanpa vielä laittaa pari kuvaa joulunvietostani. En muista mitä muuta vielä olen ajatellut, mutta joka tapauksessa - tällä viikolla luvassa paljon jouluista kivaa! :)

Lopuksi vielä lista tämänvuotisista suosikkijoululauluistani. Musiikkimakuni on hyvin vaihteleva, joten joka vuosi löydän aina jotain uusia puhkikuunneltavia joululauluja, jotka viime vuonna eivät soittolistalle kelvanneet.

I want a hippopotamus for Christmas - Kymmenenvuotias Gayla Peevey lauloi tämän 50-luvulla. Kuunnelkaa, kuin ihanat sanat laulussa on!

Mary's boy child - Ei mitään paatoksellista, vaan menevä joulubiisi Boney M.:ltä. Ninan mukaan tässä on jotain palmurantameininkiä. Johtuu varmaa noist bongorummuist. :D

White Christmas - Tämä video jos mikä saa hymyn huulille!

Little drummer boy - Levyltä Metal X-mas, tässä biisissä toimii vähän rankempi meno, vaiks muuten vierastan sitä joululauluis!

Merry Christmas everyone - Tästä saa hyvän fiiliksen! Sopii erityisesti silloin, kun kävelee lumisateessa. :)

We wish you a merry Christmas - Enyaa rauhallisempaan menoon. Tää vaan soljuu eteenpäin.

Carol of the bells - Ihana biisi! Kylmät väreet vaan kulkee seläs ku kuuntelee tätä!

Varpunen jouluaamuna - Suomalaistakin välillä. Kattokaa nyt ku pikku-Timo laulaa sen! Mut varatkaa ensin paljon nenäliinoi viereen, itku tulee tota kuunnellessa!

The Snowman - Jep, tää on pakko kattoo aina joulusin! Ja vedellä mukana koko kakskyt minuuttia "podoppopodopopoppopom, dididdididiidiidiii!"

Ihan ku täsä ei olis ollu tarpeeks, nää seuraavat on töissä mun lemppareita. Niiden tahdis on hauska tanssii lasten kaa. :)

Nipsun ja Hipsun joulupuuro
Tonttujen joulupolkka
Nisse-polkka

Ja vielä pari, kamalimmat joululaulut, näitä ette haluu kuulla!
Hei mummo - Gaah! Perus suomi-meininki. Mummo-parka ihan yksin masentuneena ja ahdistuneena jossai porojen keskel yhyy lalalaa.

Pieni rumpali - Menit sit suomentaa tän, Katri Helena. Ei olis ehkä kannattanu. Sitä paitsi Rumpali on pupu. :( Parrrrrrrrrapapampam hehee. :'D

Sylvian joululaulu - Siis laulussa itessään ei oo vikaa, mut en kestä tällasii liian taiteellisii. Viulut vinkuu ja laulaja vetää antaumuksella nii paljon kun keuhkoista vaa irtoo.


Kuunnelkaa nyt edes yks mun mielikseni, kun noi tohon listasin. :D

Miltäs kynsitatskat kuulosti? Entäs mitkä on teidän suosikkijoululaulunne?

5 kommenttia:

 1. Hihi, en minä ottanut ollenkaan kettuiluna tuota, itsekkin kopauttelen yleensä enimmät glitterit ensin pois, enkä tarkoittanut ettei voisi käyttää askarteluhileitä vaan että tulos on ehkä erilainen kuin siinä mitä minä tuolloin tein! :D :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet, tutoa en jaksanut katsoa kun on tässä aamulla vähän kiirus (ja silti on vaan pakko blogeja lukemaan päästä...), joten se pääsee mun katseluun sit tarpeen tullessa. ;) Mut toi Hei Mummo -joululaulu on ihan KAMALA, meillä oli se koulun aamunavauksessa eilen eikä asiaa auttanyt yhtään se, että sen piti inhokkiopettajani... Soittaisivat mielummin vähän riemukkaampia biisejä! :D Mut ite tykkään Winter Wonderlandista, ihan kenen laulamana vaan. Melkein. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva tuto 8) Sellasta asiaa kyselisin, että lähteekö noi kynsitatskat ihan normaalilla kynsilakan poistoaineella vai tarvitaaks siihen jotain erikoismömmöä? Noi näyttää nimittäin aika helpoilta laittaa, helpommilta kuin kynsitarrat, joille menetän aina hermoni... Tai ehkä mulla on vaan väärä tekniikka 8D
  Ja oma suosikkijoululauluni on Varpunen jouluaamuna, se on niin... ihana. Semmonen surullinen. Mut sit hilpeempään menoon Let it Snow 8>

  VastaaPoista
 4. Sonne, no hyvä! :D Mut kyl tajusin ton sun hilejutunki, noil kynsil tarkotetuil hileil tulee sillee kivempaa jälkee. Noi isot askarteluhileet on joihinki lakkauksii liian klohmot. Esim. ne sun talvimaisema-lakkaukset olis ollu iha erinäköset isoil hileil, niihi sopi paremmi pienet, mut nää mun taas ei oo kovin yksityiskohtaset, ni isommatki menee. :)

  Voi Hantta ku ne pisti teidät sellast kuuntelee! :D

  Rain, lähtee ihan kynsilakanpoistoaineella ja ihan helpostikki vielä. Tarrat tosiaan tuppaa irtoomaan ihan liian helposti, siks suosin itekki mielummin noit tatskoi. Ne ei liiku mihinkää ennen kun poistat ne, kunhan muistat laittaa päällyslakan päälle. :)

  VastaaPoista
 5. Okei, kiitti kun valaisit asiaa :)

  VastaaPoista