Sivut

tausta

5.12.2010

Lukijoiden toivomia postauksia

Arvonnassa oli kysymys postaustoiveista, johon tuli paljon mahtavia vastauksia. Monia juttutoiveita olen itekin miettinyt, mutten ole ollut varma kiinnostaako asia lukijoita. Nytpä tiedän! Tässä postauksessa kerron, minkälaisia asioita toivottiin ja mitä niistä aion toteuttaa. Tällä hetkellä kuitenkin joulukiireet vie kiitettävästi aikaa, samoin kuin Dazzling Nailsin pystyttäminen, joten luulen, että näitä postauksia alkaa näkymään täällä vasta ensi vuoden puolella. :)


1. Minä!

Todella paljon toivottiin lisää tietoa minusta, esimerkiksi miten olen päätynyt bloggaamaan, työni, huoneeni (asun siis vielä kotona), vaatekaappini, pukeutumistyylini, kirppiskäyntini, hiukseni, meikkini...

Yhteen vastaan tässä samantien, eli miten olen päätynyt bloggaamaan. Mulla on ollut jo monta vuotta tarve saada pitää omaa blogia. Aihe on ollut vaan vähän hakusessa. Jokapäiväinen tylsä elämäni ei ketään kiinnostaisi, ja esim. vaatteistani en jaksa jauhaa loputtomiin. Onneksi kesän alussa, itse asiassa kun valmistuin, innostuin kynsitaiteesta. Sitä ennen lakkasin kynnet aina yksivärisiksi noin kerran viikossa (jostain viidennestä luokasta lähtien). Lakkiaisiin päätin ostaa kynsitarroja, ja sain aikaiseksi aika hienot kynnet. Otin kuvan ja postitin sen erään foorumin kynsikeskusteluun ja sain oikein mukavaa palautetta varsinkin kynsieni pituudesta. Silloin minulle valkeni, että hei, kynsiblogi olis se mun juttu! Aluksi blogin piti olla kynsi- ja valokuvablogi, mutta nyt on valokuvaus tippunut aika lailla pois. Joskus saatan laittaa jotain onnistuneita otoksia jatkossakin, mutta eiköhän tällä ulkonäköpainoitteisella mennä.
Tällaiset olivat ne lakkiaskynteni. Ihanaa verrata nyt näihin katkenneisiin nysiin... Mut hei oikeesti, miten noi on voinu pysyy noin pitkinä tolloin? :DMuista aiheista teen varmasti myös postauksia myöhemmin. Töissä mulla on vaitiolovelvollisuus ja siksi en voi ihan kaikkea kertoa. Ja sanottakoon tässä myös, et olen siis työharjoittelussa siellä, en oikeissa töissä, vaikka puhunkin aina olevani siellä töissä. :) Huoneeni esittelen mielelläni. Tykkään sisustaa, ja haaveilen rikkaasta miehestä jonka rahoilla saan joskus unelmakodin. (Tai olis nyt edes se mies ni oisin tyytyväine...) Tällä hetkellä mennään pitkälti kirppis- ja kierrätyskeskuskamoilla. Kirppiksistä, vaatteista ja meikeistä saatte myös postausta!

Tässä esimakua, arkimeikkini:2. Tutoriaaleja ja videoita

Melkein kymmenen arvontaan osallistunutta toivoi lisää tutoriaaleja, joten saamanne pitää! Piirrostutoriaaleja kehuttiin hyviksi, mutta toivottiin myös videotutoja. Molemmat ovat aika työläitä, joten ihan jokaisista lakkauksista en niitä ala tekemään, mutta jos vaikka parit tutot per kuukausi saisi aikaiseksi. Tähän mennessä ilmestyneet tutoriaalit löytyy vasemmalta alhaalta kohdasta ”tagit”, kun klikkaa sanaa ”tutorial”. Voisin jatkossa harkita myös joitain muitakin videopostauksia, vaikka en niissä kyllä puhumaan ala! Mulla ei ole mikään maailman paras video-ääni. :D

3. Barbiet

Heh, sanoin ihan vitsillä arvonnassa esimerkkinä sen barbikokoelman esittelyn, mut vaiks kuin moni haluis nähdä sen. :D Ei se mitään, mulla tosiaan on barbikokoelma, johon kuuluu noin sata barbia, viis barbiautoa, pari laatikollista vaatteita, kaks taloa kalusteineen ja mitä vielä. Suvun nuorimmille lapsille kärrättiin aina kaikki vanhat lelut. :D Lisäks mulla on autossa kolme barbia koristeena ja avaimenperänä tietysti barbin pää. Esittelyn teen kunhan jaksan. Ehkä keväämmällä, ehkä joululomalla. Ja kenties teen samalla barbiekynnet, kuten jotkut ehdotteli! :)
4. Kynsiin liittyvää

Tutoriaalien lisäksi toivottiin muutakin kynsiin liittyvää. Yksi monilla ollut toive oli kynsilakkojen ja koristelutarvikkeiden esittely. Sen saatte jo huomenna. :)

Monet toivoi myös postausta eri kynsilakkamerkeistä, niiden hinta-laatusuhteesta, suosikkilakoistani, arvosteluista... Näistä toteutan kenties jonkin juttusarjan jossain vaiheessa, ja viimeiseksi vielä kokoan taulukkoon esimerkiksi lakkamerkkien hinnat, plussat, miinukset, tms.

Lisäksi toiveena oli ohjeita kynsien ja käsien hoitoon, sekä vahvoihin, kestäviin kynsiin.

5. Top 10- postaukset

Top kymppejä toivottiin esimerkiksi kynsilakoista, idoleista, vaatteista, kynsikoristeista ”tai mistä tahansa ikinä keksitkään”. :) Munsta tämä on ihan hauska idea, siitä ainakin saatte juttusarjan! Täytyy ensin miettiä vähän lisää aiheita siihen... Hmm... leffat, kirppikset, kesämatkojen autolaulut, joululaulut, kampaukset, jätskimaut...

6. Ja paljon muuta!

Postausta toivottiin myös mun jouluvalmisteluista, kenties myös joulukynsiä. Joulukynsiä näätte varmasti joulukuun aikana, ja varmaan siellä täällä huutelen joulustressiäni. :D Itse asiassa eilen pystytin mun joulukuusen! Jep, mä oon se kaveri ku ostaa joulualeista aina ne koristeet, joit kukaan muu ei huoli. :DJoulukynsiä näätte myös päivittäin tuolla Dazzling Nailsin joulukalenterissa. Vinkatkaa vaan, jos haluisitte ohjeita joihinkin!

Askarteluvinkkejä toivottiin myös, samoin käsityöpostauksia. No, askartelu ainakin on mulle tärkee harrastus, et siitä voin kertoo aina välillä. Varsinkin töissä on päässyt paljon askartelemaan. :) Voisin joku päivä myös koota vanhoja kuvia edellisvuosien joulukorteista, jotta saatte poimittua ideat itsellenne.
Viimeisin projektini töissä oli muumi-joulukalenteri huovasta alle kolmevuotiaiden ryhmälle:
Ja nappasi joku kiinni siitä Etelä-Koreastakin, josta puhuin. :D Suoraan sanottuna, luen sanomalehden joka aamu, mutta en edes tiedä miksi ne Koreat sotii. Että se siitä analyysista sitten. :D Mut en oikeen tiiä kannattaisko Amerikan luovuttaa niille ne ydinaseet takas. Sit ehkä P-Korea ei hyökkäis niitte kimppuu, ku niit pelottais, mut mitäs jos E-Korea haluu kuiteski posauttaa naapuris taivaan tuuliin huvin vuoks? Lopettais vaa sen sotimisen! Toivottavasti ne ei ammu mua seuraavaks, koska mun blogilla on itseasias ollu kesäkuusta lähtien noin 600 Koreoista kotoisin olevaa vierailijaa. Enemmän kuin amerikkalaisia! :o
7. Kaksikielinen blogi/ Bilangual blog

Ulkomailta osallistui arvontaan kuusi lukijaa. Heistä yksi kertoi selviävänsä Googlen kääntäjällä, yksi sanoi katsovansa vain kuvia mieluummin ja yksi pyysi kääntämään vain kynsijuttuja, jotka eivät kuvista selviä. Kolme toivoi kaksikielistä blogia. Otanta oli aika pieni, mutta tästä lähtien mikäli jaksan ja muistan, taidan laittaa kynsiaiheisiin postauksiin pieniä pätkiä enkuksi, esimerkiksi kuvateksteihin. Lisäksi lisäsin blogiin Google kääntäjän.

Six international readers attended to my giveaway. Three said they would like to read my blog in English and three said it´s fine if I write only in Finnish. I decided that I`ll translate some parts of the nail related posts and if you`d like to read more in English, you can use Google translator which I added to my blog´s sidebar.

Tällainen hehtaaripostaus tällä kertaa. Tuliko vielä mieleen lisää juttuideoita? Mitä noista odotatte eniten?

PS. Illalla julkaistaan joulukalenterin ekat voittajat, muistakaa tulla katsomaan oisko onni osunu kohdalle!
PPS. Suunnitteilla on myös välilehti, josta löytyis joitain postauksia nätisti listattuina. Esim. otsikon tutoriaalit alle kirjottaisin kaikki bogista löytyvät tutoriaalit. Tagi-lista ajaa periaatteessa saman asian, mut listalta olis sit kuitenkin helpompi löytää niitä. Samoin vois olla otsikkoina esim. top kympit ja vaatteet yms.

5 kommenttia:

 1. Onpa sulla kaunis arkimeikki. :)

  VastaaPoista
 2. hoo, kun kerroit että avaimenperänä sulla on barbin pää, niin miten oot tehnyt sen? :D
  kiinnostais kovasti

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi! Näitä odotellen! Ihanaa itsenäistä! :]

  VastaaPoista
 4. Hantta, oon vähän erilainen nuori. :( :D :D

  Emilia, voin tehdä siitä vaikka tutonkin tänne jossain vaiheessa, mut yksinkertaisesti: revi barbi-raukalta pää irti, iske mahdollisimman suuri neula läpi sen päälaesta. Laita sitä ennen neulaan naru (esim. jokin kaunis silkkinaru), vedä sen toinen pää barbin pään läpi sieltä päälaelta ja sitten toinen pää, niin et narun päät tulee ulos sieltä barbin "kaula-aukosta" ja päälaella on silmukka. Tee solmu kaula-aukon naruihin ja vedä silmukasta solmu ylös piiloon barbin pään sisään. Laita silmukkaan sellainen avaimenperärengas kiinni. Valmis! :)

  VastaaPoista
 5. MS. Charlotte ehtikin ennen mua kommentoida! Mut kiitos samoin! :)

  VastaaPoista