Sivut

tausta

30.12.2010

Ilotulitus kynsissä

Muistattekos, kun heitin niitä ripsareita pois? No, putelit lähti, sudit jäi.


Ja mitä noilla sit tehdään? Koristellaan kynsiä, totta kai! Tarkan tutkailun jälkeen päädyin vasemmanpuolimmaiseen. Muissa oli kumiset harjakset, ja tosi harvat, tossa taas tollaset karvaset ja tuuheet.

Tutoriaalia tulossa! Eli näihin kynsiin tarvitset pestyn, vanhan ripsivärisudin, sekä sen vanhan eyelinerin sudin, jota aina jaksan hehkuttaa.

Ensin laitetaan ripsarisudin avulla raketille pohjaväri. Ota sutiin vähän kynsilakkaa esim. paperin tai vanhan hiirimaton päältä ja vedä nopein liikkein keskeltä ulospäin, kunnes saat aikaseksi tollasen pallomaisen kuvion. Jos kynsilakka on vähäpigmenttistä (liian vähän väriä > ei näy), toista sama homma lakan kuivuttua 2-3 kertaa.

Seuraavaksi tee eri värillä päälle tuollainen yksinkertainen tähti, eli ensin X ja sitten vielä vaakasuoraan yksi viiva. Saat ne parhaiten joko koristelulakalla tai sitten sillä eyelinerin sudilla. Sen jälkeen kivan värisellä hilelakalla sama juttu edellisten viivojen välistä. Ekat viivat kannattaa siis vetää reilusti sen ripsarisudilla tehdyn kuvion yli ja hileviivat edellisiä viivoja vähän lyhyemmiksi.

Lopuksi voit vielä laittaa päälle pari timanttia tai jos et sellaisia omista, laita sitä hilelakkaa pari kunnon paakkua siihen keskelle ja koita olla sörkkimäti minnekään jonkun aikaa, etteivät ne leviä. :D


Ihanan rakeinen kuva taas kerran! Ei oikeen raketit näytä siltä, miltä luonnossa... No, onneks tossa tuton kuvassa on suht koht selvä kuvio. :)

Sitten esittelen vielä lakan, joka on noiden kuvioiden alla lakkauksissa. Joulupukki, eli Nina, toi mulle ihanan uuden lakan, Orlyn Space Cadetin! Se on vaikea kuvata, joten tässä kolme kuvaa siitä. Siinä näkyy siis liilaa ja kultaista eri valaistuksissa ja eri katselukulmissa. Rakastan! :)Edellisessä postauksessa tuli juttua mun ripsarista, IsaDoran Wigwhamista.  Tässä nyt sitten vielä siitä kuva. En laittanut sitä niin paljon, kuin olisi voinut, mutta muutaman kerran vetäsemällä saa seuraavanlaista jälkeä aikaseks.


Ja sitten tämä täti riehaantuu uuden vuoden viettoon! Ei ku enpäs, piti vielä tehdä tänne koonti tästä vuodesta. No, riehaannun samalla kun kirjoitan, eli älkää ihmetelkö, mitä kummallisuuksia tuun kirjottaa. Ajastan sen varmaan huomiselle, et käykääs kattomas ennen ku lähette juhlimaan, ettei sit tarvii ens vuonna muistella enää mennyttä vuotta! :)

5 kommenttia:

 1. eikä, mulla on muhinut päässä toi samanen ripsarin_käyttö_lakkauksessa-idea! ei vaan tullu vapaata harjaa :D

  VastaaPoista
 2. tosi kivat lakkaukset! sopivat hyvin uudelle vuodelle

  VastaaPoista
 3. Hihihii, aikainen lintu idean nappaa! :D Oon kyl huomannu et mont kertaa miettii jotai hienoo niin kauan, et joku muu keksii saman ja sit ketuttaa. :D

  VastaaPoista
 4. nyt on kyllä varmaan joku virhe tapahtunut. Äskön luin postauksen vuodesta 2010, ja nyt sitä ei enää ole?

  VastaaPoista
 5. Joo, tää vähän vammas. :D Laitoin siihen ajastuksen ja sit katoinki et kiva, se julkasikin sen nyt samantien! Nyt se on laitettu uudelleen ajastuksella, et tänään kolmelta se näkyy taas. :)

  VastaaPoista