Sivut

tausta

15.12.2010

Kynsilakkojen ja kynsitarvikkeiden esittely

Tosi mielikuvituksellinen otsikko! :D Toiveena kuitenkin olis, et tää postaus löytyis myöhemminkin helposti, joten jätin taiteellisuudet sikseen.

Edellisestä postauksesta onkin sitten viikko aikaa... Jos joulukalenteri-postausta ei lasketa. Kauhee kun joulukiireet painaa päälle, ei tässä ehdi mitää postailui kehitellä! Perjantai ja sunnuntainaki shoppailin yhteensä 14 tuntii. Täl viikol viel yks sellane sessio, ni saattais alkaa lahjat olee kasas! Vaiks enempi tuntuu eksyvän sinne koriin kaikkee jouluaskartelukrääsää, ku lahjoja... Jospa sitten siihen aiheeseen!

Eli viimein päivitetty lakkaesittely!


Tällä hetkellä lakkoja löytyy 108 kappaletta. Ennen tän kuvaamisen alottamista olin ihan et jee, pian saan juhlii sadannen kynsilakan kunniaksi! Sit laskin noi ja oho, meni jo. :D

Rakastan tavaroiden järjestelyä, joten tässä postauksessa näätte ensin nää lakat järjestettyinä merkin mukaan ja sit vielä uudelleen värin mukaan. Lopuks vielä koristelutarvikkeet.

Lakat

Models Own



Eveline


Orly


OPI


Sinful Colors


Gosh


Wild and Crazy


...ja osa Seppälä-lakoista muuten puuttuu, mut ne näkyy alempana kuvassa, jossa on pinkkejä lakkoja!


Yssy/ Yesensy


Depend


Misa


Isadora ja Nfu.Oh

Rimmel, Lumene, Nivea ja Anytime


Two way

Nimetön, Stargazer, pimeessä kiiltävä, Miners ja Mavala

Alus- ja päällyslakat
Mavalan mattapäällyslakka, Cesarsshopin päällyslakka, OPIn ridge filler-aluslakka, Konadin päällilakka, Trindin Nail repair x 2, Trindin quick dry


Sitten siirrytään väreihin! Eli samat lakat värien mukaan lajiteltuina.

Musta & valkoinen

Sininen & vihreä


Liila

Punainen, vaaleanpunainen ja pinkki

Oranssi ja keltainen

Ruskea, kupari, kulta

Hileet

Hopea ja harmaa


 Tarvikkeet


Tarrat ja tatskat



 Timangit


 Muu sälä; teipit, dazzlingit, irtohileet ja muut skrököt.

 Konadit ja "konadit"


Akryylimaalit ja siveltimet

Kynsilakanpoistoaine, asetoni, viilat, kynsinauhaöljyt, pikaliimat, pesusieni jne jne


Salainen suunnitteluvihko, johon kirjotan ja piirrän ideat ylös, testailen värejä ja väriyhdistelmiä ym.


Kynsikiekot lakkavärien kartoitukseen ja timanttikartta
(Edelliset DIY-kiekot lähti eläkkeelle, kun spray-maalit alko rapista pois vieden kynsilakat mennessään :D )


Ja viimiseksi laatikko, jossa lakat majailevat. Ekasta kerroksesta löytyy two wayt c-vitamiiniputkilo-laatikosta, lakkoja H&M:n viime vuoden sinisestä lahjarasian puolikkaasta ja timangeja Italiansalaattirasiasta. Iso laatikko on IKEAsta.


 Two way-lakkojen päälle Kelan ilmaishiirimatto, jonka päällä lakkaan kynnet ja siinä on paikka valmiina toiselle H&M:n rasialle täynnä lakkoja. Kolmas menee sen ekan päälle. Muut pelit ja vehkeet sijoitetaan toiseen Italiansalaatti-rasiaan ja timangien päälle. Tyhjään koloon mahtuu vielä kynsilakanpoistoaineet. Aika tiukka sovitus, mut vielä pärjään tolla laatikolla! Ja laatikko mahtuu isoon Pirkka-kassiin, sellaseen paksusta muovista tehtyyn, sillee saa lakat helposti mukaan. :)

Jea, siinä se! Mikä lakka näytti teistä kivoimmalta? Oisko toiveita, mitä haluisitte nähdä mun lakkauksissa?

Uusimmista lakkauksista onkin videopostaus sitten tiedossa tämän viikon aikana vielä! :)



9 kommenttia:

  1. Toi oranssi Models Ownin lakka on ihan sairaan hienon värinen : o

    VastaaPoista
  2. Aaaa, oon niin kateellinen! Sain muuten sulta inspiksen tohon kynsivihkoon! ;)

    VastaaPoista
  3. Paljon lakkoja sulla. Mulla on niitä "vain" 18(äidin lakkoja en laske mukaan). Mä testaan värejä yleensä vain tavalliselle paperille(tuli kerran vahingossa uskonnonkokeen päälle).

    VastaaPoista
  4. mun onkin pitäny kysyy sulta et miten säilytät lakkoja nykyää ja paljonko niitä on :) onneksi tässä tuli vastaus! Tosta kuvasta kun katsoo niin ei näytä mitenkään hirveän paljolle :o mutta taitaa siinä olla ne sata ja risat!

    VastaaPoista
  5. oho, loksahti leuka auki kun katsoin näitä :D

    VastaaPoista
  6. Hyvin organisoitu esittely! :)

    VastaaPoista
  7. Derra, se on kyl vähän hämyn värinen tossa. Näis >> http://justcolouring.blogspot.com/2010/09/orangeade-pink-explosion.html lakkauksis käytin sitä. Se on siis glitteroranssi, mut on siin lakaski vähän värii. Orangeade nimeltään. :)

    Hantta, jee! Munsta on kiva kun ihmiset saa multa ideoi omiinki juttuihi. Ja toi vihko on nii kätevä, sit ei hyvät ideat unohdu. Samoin jos ei meinaa keksii mitää, selailee vähä vihkoo, ni saa taas paljo uusii ideoi. :D

    keijju, munstakin toi eka kuva näyttää silt, et ei niit paljo oo. :D

    Kiitos teidän muidenkin kommenteista! :)

    VastaaPoista
  8. Mistä ostat yleensä konadit? en meinaa millään löytää mistää vaikka oon kyselly ja etsiny ihan Lontoosta asti :D ei vaan osu silmää.. :( :D

    VastaaPoista
  9. ^Kannattaa ettii Ebaysta (googleta global ebay). Sielt löytyy myöskin niit feikkejä, tosi taitavasti väärennettyjä, joten kannattaa varoo. Oikeis lukee siin kuvioiden vieres laatan numeron jälkee viel Konad, feikeis on pelkkä numero. Ebayst niit saa siis halvimmal, varsinki jos jaksat niit huuto-kohtei odotella. Katot vaan koska siin on sulkeutumisaika ja sit herätyskello soimaa neljält yöl ja huutamaa laatta itelles. :D Sil taktiikal sain itelleni yhden 3,5 eurol.

    Suomesta saa yhdestä kaupasta, Cesarsshopista. Se on Helsingissä, mut sillä on myös verkkokauppa. Siellä laatat maksaa 6,55e/kpl. Olen ite sieltä tilannut myös, en tosin noit laattoja, mut se on ihan luotettava. Tässä osoite >> http://www.cesarsshop.fi/konad-konad-kuvalaatat-c-143_146.html

    Mut siis jos et Helsinkiin lähde hakemaan, ainoa vaihtoehto on netistä tilaaminen. En tiedä onks sulla siit kokemusta, mut ainakin toi Cesarsshop on ihan helppo käyttää. Ebay on sit vähän mutkikkaampi, koska se on ulkomainen. :)

    VastaaPoista