Sivut

tausta

4.11.2010

Halloween- meininkiä

Koskas se halloween nyt sit oikeen olikaan? Amerikkalaiset ainakin vietti sitä viime viikonloppuna, mut täällähän sitä on yleensä juhlittu pyhäinpäivänä, eli nyt viikonloppuna... No, miten vain, tällä kertaa möröt ja halloween inspiroivat mua lakkauksissa!Lakkoja on käytetty monenlaisia. Möröt on tehty two way-lakoilla ja punaisilla timanteilla. Alla oleva lakka on Sinful Colorsin Whats your name, musta lakka sinisellä kimalluksella, jota ei tosin kuvissa näy. Eikä oikeen kynsilläkään, jos on vähänkin huono valaistus... Tällee välihuomautuksena, joistain noista tulee enemmän mieleen alienit kuin möröt. Ihan aiheesta poiketen, Möröt vastaan muukalaiset on aika huono leffa. :D Mut tein mun ekat vesimarmoroinnit samalla kun katoin sen!

Sitten piti olla juttua päiväkodin hurjista halloween-bileistä, joissa olin keiju. Sinne tein vain yksinkertaiset lakkaukset, koska oli vähän muutakin järjesteltävää siinä... Models Ownin Lili's Pink oli täydellinen keijukaislakka!


Pistin päälle myös kauneusmessuilta kaupanpäällisiksi saamiani kynsitarroja, mutta ne olivat niin laadukkaita, että tippuivat joka ikinen yön aikana pois. :D

Puvusta mulla ei hirveen hyviä kuvia ole. Ei siellä ehtinyt valokuvaamaan ja lisäks hengailin koko päivän punasenpimeessä huoneessa, joten nekin kuvat mitä saatiin oli tärähtäneitä. Tässä kuitenkin jotain:Jup, hieno pyllistys. Meikistä otin vielä illalla kuvaa. Illallakin oli hämärää, yllätys yllätys, et ei tässäkään kuvassa oikeen noi värit näy. Jos oikeen tihrustatte, näätte poskessa hopeisen kiekurakuvion. Tein sen Models Ownin (:D) kimalle-eyelinerilla. Oli ehdottomasti paras tohon hommaan, vaikka sen lisäksi kokeilin kaikenmaailman luomivärejä ja kasvomaaleja.


Sellasta tällä kertaa! Mun 50 lukijan arvonta muuttuu hyvin pian sadan lukijan arvonnaks, kiitos postin lakon, mut tuskin se haittaa. Lisäks mulla on toinenkin ylläripylläri hihiii, saatte kuulla siitä varmaan viimeistään joulukuun alussa. Varmaan jo aiemminkin. Täytyy keskustella asiasta toisen osapuolen kanssa ja odotella et posti kulkee taas. Räyr.


4 kommenttia:

 1. Noi halloween kynnet on niin mahtavat!! :D haha. Tosi persoonalliset ja hauskat!

  VastaaPoista
 2. ihanat mörkökynnet!:)

  VastaaPoista
 3. Söppänät mörkökynnet :3 ja toi keijupuku sopi sun tukan väriin :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee noista kynsistä mieleen se Monsterit OY (tms.) leffa! :D

  VastaaPoista