Sivut

tausta

28.11.2010

Dazzling nails on täällä!




Tänään aukeaa ensimmäinen luukku Dazzling nails joulukalenterista!


Dazzling nails on minun ja Ninan perustama kynsituotteita myyvä nettisivusto. Aloitamme myyntitoiminnan joulukuun alussa. Kerromme lisää heti avajaispäivänä :)


Tulemme myymään muun muassa fimoja, timantteja, tarroja, tatuointeja ja lakkoja. Tarkoituksena on tarjota kynsituotteita edullisempaan hintaan kuin muualla Suomessa. Valikoimaamme on tulossa esimerkiksi China glazen, OPIn ja Orlyn lakkoja huomattavasti halvempaan hintaan kuin kaupoista.


Jossain vaiheessa tarkoituksena olisi tarjota myös kynsikutsuja, joissa myymme tarvikkeita ja lakkaamme kynsiä. Lisäksi suunnitteilla on kynsilakkausten tarjoaminen juhliin ohjelmanumeroksi. Keväämmällä meidät voi myös löytää kirpputoreilta, myyjäisistä ym. tapahtumista myymässä tuotteitamme ja lakkaamassa kynsiä!


Joulukalenteri löytyy meidän kummankin blogista. Voit osallistua luukkujen arvontoihin kummasta blogista tahansa, mutta molemmista blogeista osallistuminen ei tuo sinulle lisäarpoja! Yhteensä luukkuja löytyy 25, joten muistathan käydä joka päivä osallistumassa arvontaan :)


Kuvaa klikkamalla pääset joulukalenteriin!



Voit tykätä Facebook -sivustamme, josta kuulet tiedot uutuuksista heti ensimmäisenä!

8 kommenttia:

  1. Onnea uudelle yritykselle!

    VastaaPoista
  2. Hieno homma jos vaan saatte homman toimimaan, toivottavasti otatte huomioon kaikki seikat, ettei tule ikäviä ylläreitä. :]

    VastaaPoista
  3. Vou! Tosi upea idea ja erittäin kiva homma! Jes. :) Menenkin heti tuonne tutkiskelemaan. :) (minäkin heräsin henkiin jälleen)

    VastaaPoista
  4. Hienoo et ootte jo innoissanne tästä! Niin mekin Ninan kans ollaan! Tätä on mietitty jostain lokakuun puolesta välistä asti ja viimein on asiat sillä mallilla et pian päästään alottamaan kunnolla. :)

    Sonne, ainakin niitä kaikenmaailman seikkoja on mietitty nyt se puoltoista kuukautta, et eiköhän homma oo aika selvä.:) Tietysti jos jotain tapahtuu, me otetaan opiksemme. :P

    marm, hienoo et heräsit henkiin! :D

    VastaaPoista
  5. http://nunnunkynnet.blogspot.com/2010/11/tunnustus.html

    Sinulla on tuolla jotain ^ :)

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi!

    http://butstillihungerforyou.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Oonko ihan urpo, mutta ootko jo sanonut sen Dazzlingin sivun osotteen, vai onko se vielä edes tullut, vai onko se vaan joululkalenteri vai vai... Että urpoilen täällä kai joo, mutta sano heti kun se osoite on ilmoitettu ;D

    VastaaPoista
  8. Sivut on vielä työn alla, ilmoitellaan sitten kun ovat valmiit. :) Nyt on kuitenkin huuto.netissä tavaraa myynnissä.

    VastaaPoista