Sivut

tausta

24.11.2010

Lumimyrsky-arvonta! // Blizzard giveaway!

Hurjan niminen arvonta lähtee tästä vihdoin ja viimein käyntiin! Lakat tulivat muuten päivä sen jälkeen, kun manasin, että missä ne viipyvät. :D

Tämä arvontahan piti pitää silloin kun 50 lukijaa on täynnä. Olin ihan varma, etten koskaan saisi viittätoista lukijaa enempää. Mietin vuosia blogin aloittamista, ihan oikeasti, ja nyt viime kesänä sain sen aloitettua, kun aihe selvisi. Parin viikon päästä tulee puoli vuotta täyteen ja nyt on jo kahdeksankymmentä lukijaa! Kiitos siitä teille! Vaikkei hirveän aktiivisesti kommentoivaa porukka lukijoista löydy muutamaa lukuunottamatta, silti on mukavempi kirjoittaa, kun tietää jonkun lukevan. :) Tämän arvonnan nimeksi nyt tuli Lumimyrsky-arvonta, jotta muistaisimme kaikki tämän myrskyisän päivän. Tai ainakin täällä myrskyää! Pelkkä "arvonta" olis kuulostanut tylsältä, samoin "kahdeksankymmenen lukijan saavuttamispalkinto". Hömh, ei se ihan noin tainnu mennä kieliopillisiesti oikein. :D

Se siitä alkupuheesta. Palkinnot näyttävät siis tältä:


Kimalluksen seasta löytyy OPIn uuteen Burlesque-kokoelmaan kuuluva Sparkle-icious, sekä mainostamani mahtava koristelulakka. Sparkle-icious on todella hyvä ja hilerikas hilelakka, jossa on pääosa kultaista kimalletta, mutta seassa on myös pinkkiä ja sinistä. Kahdella kerroksella saa jo koko kynnen kuorrutettua hileellä!
Lisäksi pakettiin kuuluu koristelutarvikkeita,...vaaleansininen ja kultainen koristeluteippi, ...


...sekä noin kaksisataa eri väristä timanttia ja paljon tähden muotoisia, vihreitä dazzlingseja, joita en alkanut laskemaan. :D
Lisäksi joulupukin tonttu kävi sujauttamassa pakettiin yllärin! :o

Ja koska jouluun on tasan kuukausi (jee!), koko komeus toimitetaan ihanassa jouluaiheisessa paketissa, jonka allekirjoittanut on itse vaivalla väkertänyt. (Se tarkoittaa sitä, että mikäli voitat, älä heti ensimmäiseksi istu sitä littanaksi ja heitä pahvinkeräykseen, kiitos)

Säännöt
Lue tarkkaan, jokainen viesti, josta puuttuu jotain, hylätään julmasti!

*Sinun täytyy olla blogini lukija (follower) osallistuaksesi. Jos olet GFC:n kautta (Google Friend Connector, toi tossa oikeella), nimimerkin mainitseminen riittää, jos olet muuta kautta, todista asia print screenillä tai linkillä tai milläs tykkäät.

*Osallistut kirjoittamalla kommentin tähän postaukseen, josta löytyy:
1. Nimimerkkisi, jolla olet blogini lukija
2. Sähköpostiosoitteesi
3. Vastaus vähintään toiseen näistä kysymyksistä:
-Minkä kouluarvosanan antaisit blogilleni ja miksi? Pisteet kotiin rehellisyydestä, ei mielistelystä!
-Mistä aiheesta haluaisit postauksen tänne? Mielipiteeni ydinaseiden luovuttamisesta Etelä-Korealle, Barbie-kokoelmani esittely, vai kenties paperilumihiutaleen askarteluohjeet? (Saa toki liittyä kynsiinkin!)

*Lisäarvan saat mainostamalla arvontaa omassa blogissasi, facebookissa, koulusi/työpaikkasi ilmoitustaululla (;P ) tai muussa vastaavassa. Linkki (tai kuva) tarjottava todisteeksi!

*Arvonnan kohderyhmä on suomalaiset lukijat, mutta en estä muualla asuvia osallistumasta. Siksi perässä vielä ohjeet enkuksi.

Arvonta suoritetaan 1. joulukuuta, noin kello 18 Suomen aikaa.

Onnea arvontaan! :)


The rules in English for international readers
(This is blizzard giveaway because here is awful blizzard right now! I think we get about 30cm snow today...)

*You have to be a follower of my blog via Google Friends Connector

*To participate leave me a comment with:
1. Your GFC-name
2. Email address
3. Answer the question: Would you like to read my blog in English too? Or do you prefer just watching the photos? ;)

*You can earn one extra giveaway coupon by telling my giveaway on your blog, facebook etc. (please include a link or link to print screen)

*This giveaway is open internationally, till 1st of December, 6:00pm Finnish time (GMT +2)


Good luck! :)

Tosiaan enkunkielisille oli vähän eri kysymys. Mietin tässä blogini muuttamista kaksikieliseksi, mut en todellakaan ole varma onko idea hyvä. Saatte tähänkin ottaa vastauksessanne kantaa, jos haluutte! Mut nyt kaikki vaan osallistumaan, melkein viikko aikaa! :)
 

42 kommenttia:

 1. Osallistun! :d

  1. Luen nimellä Sonne
  2. blogisonnela@gmail.com
  3. -Minkä kouluarvosanan antaisit blogilleni ja miksi? Pisteet kotiin rehellisyydestä, ei mielistelystä!
  -> Annan 8½ ja perustelut tässä:
  - Sinulla riittää mielikuvitusta, blogissasi ei näe muualta kopioituja ideoita ja lähes joka kerta on jotain, mitä ei ole aiemmin nähnyt missään muissa blogeissa.
  - Pieni miinus siitä, että kynnet ovat eripituiset (jos tämän nyt voi blogiin liittyväksi miinukseksi laittaa?)
  - Ulkoasu on miellyttävä
  - Sopiva postaustahti

  Vastaan nyt tähän toiseenkin kysymykseen huvikseni. :D
  -Mistä aiheesta haluaisit postauksen tänne?
  -> Tahdon kaikkea kynsiin liittyvää! Esimerkiksi tarkempia esittelyjä sinun lakoistasi ja koristeluvälineistäsi. Olisi myös mukavaa kuulla miten olet "ajautunut" tälle "bloggausalalle". :]

  ^^ Toivottavasti oli kaikki tarvittavat mukana!

  VastaaPoista
 2. Lumimyrskyarvonta! ^_^

  Antaisin blogillesi kouluarvosanan 9+, koska täydellistä blogia ei ole vielä tullut vastaan. Pidän kuitenkin blogistasi, sulla on selkeät kuvat ja selkeästi paljon asiaakin. :D

  Niin ja olen lukija tällä samalla nimellä. :) meikkileikkeja[at]hotmail[dot]com

  VastaaPoista
 3. Täytyyhän se osallistua :)
  1. Olen lukijana nimimerkillä Mirka
  2. Sähköpostini on: mirka-@suomi24.fi


  3. Ihan suoraan antaisin 9½, olisin antanut täyden kympin, jos postauksia ilmestyisi hieman useammin/tieheämmin, mutta pidän silti paljon kirjoitustyylistäsi, kuvat on hyvälaatusia ja sun tekemät kynnet on yleensä ainutlaatuisia, etten oo muilla ennnen ees samankaltaisia nähny :)

  -mirka-

  VastaaPoista
 4. 1. Nimimerkkisi, jolla olet blogini lukija
  - Ilmeisesti jenni on mun nimimerkki täällä? Bloggerin tunnuksilla kuitenki pyörin täällä ja tän kommentin mukana pittäis näkyä mun nimimerkki + pääsee mun profiiliin :D http://i781.photobucket.com/albums/yy96/duepige/blogi.jpg tossa on vielä tommonen hyvin tyylikäs todiste, et tosiaan oon lukija :''D

  2. Sähköpostiosoitteesi
  - jenni.karkkainen_@luukku.com

  3. Vastaus vähintään toiseen näistä kysymyksistä:
  -Minkä kouluarvosanan antaisit blogilleni ja miksi? Pisteet kotiin rehellisyydestä, ei mielistelystä!
  * 8½. Tykkään sun blogista tosi paljo, tää on kivan värikäs ja pirtee, teksti on selkeetä ja kuvat kivoja sekä päivittelet ihan suht. ahkerasti mun mielestä, vaikka on varmasti paljo tekemistä ensinnäkin kynsien laittamisessa, sitten niiden kuvaamisessa ja vielä selostamisessa, miten oot ne tehny jne :) En nyt mittään varsinaista miinusta keksi, mut ainahan sitä pittää jottain parantamisen varaa jättää, joten siks jää tohon toi numero :D

  -Mistä aiheesta haluaisit postauksen tänne? Mielipiteeni ydinaseiden luovuttamisesta Etelä-Korealle, Barbie-kokoelmani esittely, vai kenties paperilumihiutaleen askarteluohjeet? (Saa toki liittyä kynsiinkin!)
  * Mua kiinnostas kovasti enemmän myös sun pukeutumistyyli ja minkälaisia vaatteita ostat :D Noi sun ostokset on nimittäin aina tosi kivan näkösiä, esim. jotkut mekot mitä oot ostanu ja noi kirppisjutut, mitä vasta esittelit. Noista kirppisreissuista ois kiva kuulla myös enemmänki, mitä yleensä tarttuu mukaan, mitkä on esim. parhaita kirppislöytöjäs. Eihän noi tietysti iha tähän kynsiaiheeseen liity mutta mutta... :'D
  Sit tietysti jos kynsi aiheeseen palaillaan nii kiinnostas enemmän vielä nähä noita postauksia, missä kerrot tarkasti, miten oot koristellu kyntes, esim. muistaakseni ne pöllökynnet esittelit tosi tarkasti? Semmoset on aina kivoja luettavia mut uskon kyllä et semmosen postauksen tekemisessä menee iha älyttömästi aikaa :D

  No mutta, ehkä mäki pikkuhiljaa rohkastun kommentoimaan useemmin, mä oon yleensä tämmönen hiljanen lukija, joka kommentoi harvemmin muitten juttuja, vaikka seuraanki aktiivisesti :)

  VastaaPoista
 5. Osallistutaan! (:
  1.Luen blogiasi google käyttäjäraadin kautta nickillä veeu
  2.e-mail: veeraa-aa@hotmail.com

  3.Kouluarvosanaks antaisin 9.5, koska ulkoasu on tosi harmoninen ja teemaan passaava, kirjoitustyylisi on päivää piristävä ja kyntesi ovat aivan ihanat!
  Kympin kriteerit olis tuos täytettynä kyl, mutta annan kuitenki 9.5, koska ei koulussakaan anneta ikinä kymppiä! :D

  VastaaPoista
 6. Jeee! Arvonta :)

  Arvosana on 8,5. Ulkoasusi on selkeä ja kuvat selkeitä :) ideat kivoja ja hyvin toteutettuja. Mikään ei siis häiritse!

  Niin ja voit pistää esittelyä vaikka siitä barbie kokoelmastaskin ;) Itekkin niistä tykkään ja jossain odottaa kokoelma alkuperäsiasuihin puettavaksi.. On ihan piristävää lukea kynsijuttujen seassa muutakin. Muutan jatka samaan malliin.

  Meili: todellaupealaura@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ei vitsi toi sun taiteilema paketti on hieno! Oot nähny kovasti vaivaa :) Ja palkinto on myös kiva, niin tietty osallistun :)

  1. Seurailen blogiasi bloggerin kautta nimimerkillä H
  2. h-kynsiblogi@luukku.com
  3.
  - Hmm.. Annan 9- blogillesi arvosanaksi. Perusteluja
  - Erittäin monipuolinen blogi, tylsiä postauksia ei olekaan! Tosi mukavaa kun aina välillä tulee jotain muutakin kun kynsijuttuja :)
  - Miinusta siitä että postauksissa on niin paljon tekstiä. Tykkään lukea sun höpinöitä, mutta joskus en yksinkertaisesti ehdi lukea koko postausta vaikka haluaisin. Palaan sitten aina myöhemmin kun on aikaa postauksiisi lukemaan ne kokonaan. Toisaalta kiva ettet vaan lätkää kuvia peräkkäin :)

  - Postauksia haluaisin sun päiväkodin työstä, koulusta, huoneesta, hiuksista yms. Tutoriaalejakin toivon :) Siis kynsi tutoja.

  Haluan lisäarvan, ja mainostan tätä arvontaa blogissani heti kun ennätän. Laitan linkin sitten tänne :)

  VastaaPoista
 8. Hiii :D

  Enter me please ^^
  GFC name : Taninhah
  Email : Bishoujosenshi86@gmail.com

  Honestly i read if i like, and i use google traduction ^^ kiss

  VastaaPoista
 9. 1. Bloggerin kautta nimimerkillä badtemper luen blogia
  2. sartsu.j@gmail.com
  3. - Kouluarvosanalla arvosteltuna blogi ois 9-. Vasta ihan vähän aikaa lukeneena on hankala sinänsä sanoo kokonaisuudesta mitään, mutta mitä nyt oon pari postausta nähny, niin plussaa tulee ehdottomasti käytetystä kielestä! Sopivan rentoo, muttei todellakaan vaikeaselkosta tai raskaslukuista. Tykkään myös siitä, et kuvia on runsaasti, ja vaikka blogi onkin kynsiaiheinen, ei sitä noudateta turhan orjallisesti. Miinusta sitte toisaalta tulee tosta vaaleenpunasesta taustasekamelskasta, joka vaan on liian sekamelska mun silmään ja tavallaan häiritsee sieltä koko ajan.
  - Uutena lukijana en vielä tiennytkään sun Barbie-kokoelmasta, mutta haluisin ehdottomasti lukee siitä!
  Mainostin arvontaa omassa blogissa, linkki siihen http://astettapahempipaiva.blogspot.com/2010/11/life-is-bitch-mut-se-ottaa-valil.html

  Pakko vielä kehua tohon pakettiin nähtyä vaivaa, ihan mahtia!

  VastaaPoista
 10. Ooi ku söpö paketti! :) Minäkin osallistun!
  Hantta -nimellä siis blogiasi lueskelen ja sähköpostiosoitehan on chocophant@hotmail.com
  Mä annan sun blogille arvosanaksi sen 9 :n. Ulkoasu on kivan kitch -henkinen ja sun tapa kirjoittaa on myös hyvä. Kuvatkin on selkeitä. Oon kyllä tosi huono antamaan rakentavaa palautetta, mutta yritän. :D Ainoo miinus on ehkä tuo fontti. Liian perus! Mä en yleensä ees kiinnitä hirveesti ulkoasuun tai muihin huomiota, mulle on tärkeintä että kuvat on selkeitä ja juttu kulkee sulavasti.
  Ja niitä toivepostauksia... Kynsitutot ois ihan great ja myös se, että kertoisit vähän enemmän tuosta työstäsi päiväkodissa! Muutaman kerran oot pikkujuttuja siitä tarinoinu mutta mä haluaisin ihan postauksen siitä!
  Ja blogin muuttaminen kaksikieliseksi... Okei, mutta itelläni menis varmaan hermot kääntäessä joka postaus englanniksi. Laita Google translator yläkulmaan?

  VastaaPoista
 11. Osallistun :3
  Nimimerkkinä toimii Edelence.
  Sähköposti on edelence(a)hotmail.com
  Toivoisin blogiisi jonkinlaista postausta susta itestäs. Vaikkapa huoneesta/talosta, työstä, vaatekaapista tai mistä vaan :) Tai sitten voisit tehä postauksen sun lempiasioista! Eikös meillä kaikilla ole lempishampoot, lempipehmolelut jne. Vaikka joku top 10 tai top 15?
  Mainostin blogissani: http://ordinaryxchaos.blogspot.com/2010/11/colouring-my-life-lumimyrsky-arvonta.html

  VastaaPoista
 12. Wouuu, tosi kiva palkinto!

  1. tilda
  2. lilly-tilda@hotmail.com
  3. Arvosana blogille ois 9-. Tykkään sun blogista tosi paljon, blogis on tosi omaperänen! Sulla on mielenkiintosia lakkauksia, ei sellasia joita näkyy jokatoisessa blogissa! Jos jotain miinusta, niin postauksia lukisin mielelläni useimminkin. :) Postaustoiveena ois postaus sun kaikista kynsijutuista!

  VastaaPoista
 13. Rakastuin tuohon OPIin:D

  1. Heidi
  2. heidie.saastamoinen@elisanet.fi
  3. Arvosanaksi antaisin 9. Pidän kynsikuvistasi ja muutenkin blogissasi on hyvä tunnelma:D Ei mitenkään väkisin tehty, vaan luonnollinen. Vaikka ei ole pakollista, otat myös lukijat huomioon näillä kaikenlaisilla arvonnoilla. Käytät selkeää kieltä ja tekstejä on kiva lukea.

  Toivoisin (jos et ole jo toteuttanut) postausta eri kynsilakkamerkeistä. Mistä pidät eniten, mitä hyviä puolia, mitä huonoja. Mikä sävy kenties on tämän hetken suosikkisi. Tykkäisin paljon myös videopostauksesta, jossa laitat kynsiäsi. :D Oikeastaan kaikki perus kynsilakkaesittelyt ja tämmöset on kivoja :)

  VastaaPoista
 14. Minäkin osallistun arvontaan.

  Seuraan bloggerissa nimellä Ciesse ja sähköpostini on salminenvera@hotmail.com. Tälle blogille antaisin arvosanaksi 10-. On kiva katella sun lakkauksia ja lukea sun höpötystä. Postauksiakin tulee aika nopeasti. Toi miinus tulee siitä, kun noi jotkut jutut on sivupalkissa englanniksi. Ei ne kyl kauheesti häiritse mutta mutta :). Olisi todella mukava lukea postaus sun työstä! Ja sit uusi esittely sun lakoista.

  VastaaPoista
 15. 1. Tiikeriankka
  2. ankka.ansu@gmail.com
  3. Kouluarvosanaksi annan 9, koska tykkään kovasti blogistasi, ulkoasu on ihana, sun ideat on loistavia, lakkaukset on hyvin toteutettuja, mutta tykkäisin että postauksia tulis kerran päivässä :) Tosin nyt niitä on jo tovin tullutkin, mutta aiemmin ei tullut... :D Ja laita toki esittelyä Barbie-kokoelmastasi! Mua ainakin kiinnostais. Tee vaikka barbiekynnet siihen sivuun, tai teemaviikko, siinä oli jos haastetta. Jos kynsilakka arvostelut olis aika mukavia, sillein että niitä tulis vaikka kerran viikossa. Ja niin että mukana olis välillä hutejakin, ettei aina vaan niitä hyviä lakkoja, niin osais varoa huonoja :) Mainitsin arvonnastasi täällä:
  http://tiikeriankan.blogspot.com/2010/11/nauhakynnet.html

  VastaaPoista
 16. 1. Luen nimimerkillä Sunny96
  2. henna.virolainen@hotmail.com
  3. -Kouluarvosanaksi antaisin 9½, koska 100% rehellisesti sanoen paras blogi jonne olen eksynyt. Rakastan kauniita kynsiäsi ja blogisi ulkoasua. Miinuksia ei oikeastaan ole.

  -Postauksen voisin haluta tänne omista jouluvalmisteluistasi, ja joitain joulukynsiä myös :)

  VastaaPoista
 17. 1. Seuraan blogilistan kautta nimimerkillä Ann-iksi, en vaan tiedä onko siellä edes mitään julkisia profiileja? noh, kuitenki osallistuin viimmeksiki arvontaan näin, joten kaippa se käy (:
  2. nansku-91@hotmail.com
  3. Arvosanaksi annan 9, koska blogissasi on hyviä selkeitä kuvia, mielenkiintoisia ja erillaisia lakkauksia, hyviä vinkkejä ja tämä blogisi eroaa tästä blogi massasta edukseen! Tämä on myös syy miksi seurailen blogiasi, ainiin tiheät päivitysvälitkin ovat plussaa!
  Toivoisin kirjoittajalta vähän enemmän kuvia itsestään, hiukseksi ovat ihanat! :>

  VastaaPoista
 18. 1. Luen nimellä alman_mese
  2. cottoncandymaker@hotmail.fi
  3. Antaisin kouluarvosanaksi 9, koska sun blogis ulkoasu on tosi ihana, päivität melko usein ja blogias on kiva lukea !
  - Jos vain voit tehdä, niin haluaisin ehkä nähdä blogissas videoita ! Myöskin olis kiva lukea jotain arvosteluja jostain tuotteesta/tuotteista :) Ja olis kiva, jos tekisit itsestäs jonku postauksen, missä kerrot vaikka itestäs, vaatekaappis sisällöstä ymsyms. !

  Mainostin arvontaasi blogissani: http://cottoncandymaker.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. 1. Luen nimellä BlahBlahPrincess
  2. cuteandprettynails@gmail.com
  3. Kouluarvosanaksi antaisin 8. Tykkään blogistasi ja sen ulkoasusta, mutta olen aika laiska ja jätän aika yhden tai kaksi kappaletta lukematta lähes jokaisesta blogista. Muuten tykkään blogistasi todella paljon!

  Vastaan myös tuohon toiseen:
  Lumihiutaleen askarteluvinkkejä? Anteeksi, ei innosta, mutta muuten askartelu vinkit vaikka joulukortteihin! Itselläni on ainakin pientä probleemaa joulukorttejen kanssa. Tottakai kynsistäkin on aina kiva lukea!

  Mainostin myös blogiasi:
  http://cuteandprettynails.blogspot.com/2010/11/arvonta.html

  VastaaPoista
 20. 1. luen nimellä elisa
  2. elisanoma.blogi@gmail.com
  3.-ehkä 9. Blogi on ihana, ulkoasu tosi söpö.

  ja mainostus :
  http://elisan-kynsiblogi.blogspot.com/2010/11/41.html

  VastaaPoista
 21. 1. Derra
  2. autopilotti[at]windowslive.com

  - Antaisin blogillesi arvosanan 9-, sillä:

  - Tekstisi ovat tekstiä, jota jaksaa lukea eikä tylsää jauhamista eikä sitä ole liikaa

  - Ideat ovat omaperäisiä ja sellaisia, jotka eivät itselle tulisi välttämättä mieleenkään : D

  - Ulkoasu on mielenkiintoinen ja sointuu kivasti yhteen kaikkien buttonien ja muiden kanssa.

  - Tahtoisin tänne edes yhden kynsitutorialin, sillä olisi mielenkiintoista nähdä, miten toteutat kynsiäsi : )

  VastaaPoista
 22. 1. Melon Marmalady
  2. aanna__@windowslive.com

  3. Antaisin arvosanaksi 8, sillä en ole vielä kauaa lukenut blogiasi (toisinsanoen olen suht uusi lukija), mutta jäin heti koukkuun. Sun lakkaukset on ihania. Tästä blogista tihkuu tarttuvaa iloa ja inspiraatiota. Kirjoitat sulavasti ja tekstisi on helposti ymmärrettävää.

  Olisi kiva nähdä joitain meikkikuvia, tai hiusjuttuja. Tai vaikka kotisi esittelyä, tai tuotearvioita. No, jos näistä pitäisi yksi valita niin vaikka tuo meikkijuttu :)

  VastaaPoista
 23. Osallistun :)

  1. Minä vaan...
  2. tiutiu_95@luukku.com
  3. 9½, en löydä valittamista kovinkaan paljoa. Tai nyt juuri ei tule mitään mieleen mutta kuitenkin... Tykkään blogistasi koska postaukset ovat mielenkiintoisia, niistä saa tietoa erilaisista lakoista ja niitä jaksaa lukea koska kirjoitat niin mielenkiintoisesti. Kuvat ovat hyviä ja selkeitä, ja lakkaukset todella hienoja :)

  VastaaPoista
 24. 1. Luen tällä samalla nickillä. :)
  2. liin@hotmail.com
  3. Kouluarvosanaksi antaisin 9. Kaikin puolin hyvä blogi, ulkoasun ja sisällön puolesta. Kaikki toimii ja tätä on mukava lukea. :)
  Postaustoiveena voisin sanoa, että jonkunlainen kynsilakkojen hinta-laatuvertailu juttu olisi kiva saada luettavaksi.

  "Oikeaa" blogia ei löydy, mutta linkitin pointblogin blogiini. :D Jos tuota nyt lasketaan sitten. http://lina3.pointblog.fi/iltoja-vaan.html

  VastaaPoista
 25. 1. Eli maija täällä hei. : >> Lueskelen.

  2.maija-95[poistatämä]@wippies.fi >> Turvallisuus ennen kaikkea. : D

  3. Kouluarvosanaksi antaisin sulle 9-. Postauksia tulee sillee ihan mukavaan tahtiin ja nättejä kuvia, mutta mua suoraan sanottuna välillä ihmetyttää sun jotkut kynnet kun itse olen hillityimpien kannattaja. : DD Melkein pelästyin niitä halloween-kynsiä! Mutta sun tyylisi ne tuntuvat istuvan ja hyvä niin, ei kaikkia tarvitse miellyttää. Lisäksi ne ovat aina nätisti ja siististi toteutetut, joten no problem. : >
  Ja noista juttutoiveista mua todellakin kiinnostaa sun mielipiteesi aiheesta Etelä-Korea. : D Tai vaikka tää Koreoiden kriisi? Kuukauden uutiskatsaus? Ei niin perinteinen kynsiblogiteema, mutta muhun uppois!

  VastaaPoista
 26. Heyppa!

  1. Seuraan blogiasi nimellä Ms.Charlotte
  2. sähköposti : melina.charlotte@gmail.com
  3. arvosanaksi annan 8, plussaa kauniista väreistä, hienoista ideoista, ja toteutukset on myös kivoja. Itse saan joistakin luomuksistasi inspiraatiota joihinkin ihan muihin juttuihin, ja se on mielestäni kaikkein parasta.

  Toivoisin blogiisi enemmän kynsiin liittyviä tutoriaaleja, esim. ihan perus kynsien-/käsien hoito -vinkit, mitä on helppo toteuttaa jokapäiväisessä elämässä. ( itselläni on aina niin kiireistä, etten yksinkertaisesti ehdi hoitaa ja laittaa kynsiä. :S )Ja tuohon vielä liittyen, miten saada kauniit ja vahvat kynnet? (katkeilu sucks.)

  Kokonaisuudessaan blogisi on ihana piristys viikkoihini, ja odotan aina innolla uusia postauksia, tsemppiä, ja ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 27. 1. Luen blogiasi nimellä Pinja
  2. Sähköpostini on pokspum@luukku.com
  3. Antaisin blogillesi arvosanaksi 9½. Ulkoasu on silmää miellyttävä, kuvat selkeitä ja tykkään ku kirjotat verrattain ussein Models owneista ja keksit uusia juttuja. Tykkään kauhesti kans sun tutoriaaleista, varsinki niistä piirretyistä.
  Oon tykästyny top-10 juttuihin, joten toivoisin postausta vaikkapa top-10 kymsilakoistasi, idoleistasi, lakkauksistasi, vaatteistasi, kynsikoristeistasi tai mistä tahansa mitä ikinä keksitkään :)

  VastaaPoista
 28. 1.Luen blogiasi nimellä alisa
  2.Mun sähkäri on ilovelosserranos@gmail.com
  3.Arvosana vois olla 8½, en oo kauaa seuraillu sun blogia, löysin tän arvonnan Cottoncandyn blogin kautta. Mä tykkäisin videopostauksista! : )

  VastaaPoista
 29. 1. Luen blogiasi nimellä Martsu.
  2. Sähköposti on jenni.rotta@hotmail.com
  3. Arvosanaksi annan 9½. Blogisi on aivan mahtava pidän siitä että ulkoasu on selkeä. Kyntesi ovat mahtavan muotoiset ja aina todella nätisti ja huolellisesti lakattu. Tapasi kirjoittaa on ainakin minun mielestäni ihana ja niin sanotusti mukaansa tempaava :)

  VastaaPoista
 30. Lisäsin itseni lukijaksi tänne. Löysin juuri tähän blogiin, ja ihastuin heti. Lueskelinkin vanhoja postauksia taaksepäin jo jonkin verran. Luen siis nimellä norppa ja maili on nooraloy at gmail.cm

  Arvosanaksi voisin antaa 9. Mielestäni kuvasi ovat selkeitä, manikyyrit ihania ja blogi kivannnäköinen.

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. 1. luen blogiasi googlejutun kautta nimimerkillä pikkukaupungin tyttö. (oikeastaan oon lukenu jo jonkin aikaa nimettömänä kun käytän yleensä blogilistaa, joten tää on löytyny kynsiblogit-kansiosta kirjanmerkeissä :D)

  2. junyfun (at) hotmail.com (googletilin tiedoissa tosin vanha sähköposti, en oo jaksanu päivittää :D)

  3. arvosanaksi ehkä 9, tää ulkoasu on maailman täydellisin, sun kynsijutut on niiiin ihania ja muutenki oon saanut tosi paljon inspiraatiota tätä selaamalla! Miinuksia siitä, että täällä on jotain turhiakin juttuja, mä haluan lukea kynsistä! :D Okei, nekin menee helposti skippaamalla, joten ei ne lukukokemuksia hirveästi häiritse!

  Olisi kiva saada tänne lisää tutoriaaleja erilaisista kynsientuunauksista, joko kuvina tai videoina!

  Kiitos ihanasta blogista ja kivaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
 33. Hello.

  I am a follower via GFC (Alexa1202) and my email is alexa12_02[at]yahoo[dot]com.

  I would love to enter your giveaway. I would like your blog to be bilingual :)

  I blogged about the giveaway here: http://alexa1202.blogspot.com/p/giveaways.html

  Thanks,
  Alexa

  VastaaPoista
 34. 1. Follow via GFC as Monik.
  2. Email: monikalintang@hotmail.com
  3. I would like to read YOUR blog in English. :)

  Blog about this giveaway here.

  VastaaPoista
 35. Osallistun tottakai!! Ihanat palkinnot, ja ihana paketti!!
  1. Luen blogiasi nimellä Pinja, tuollainen jossa ei ole kuvaa.
  2. pinjaa123@gmail.com
  3. Ehkäpäää.. 9+!! Olen vasta aika uusi lukijasi, löysin blogin vasta, mutta olen kuitenkin ehtinyt lukea monen monta postausta, koska (ihan oikeasti) ne on tosi kivoja ja semmoisia joihin jää koukkuun..!! :)
  Hmm.. Toivoisin vain enemmän ja lisää kynsitutopostauksia, jotain muuta kynsiin liittyvää (vaikka jokin miten pidät huolta, vai oletko jo sellaisen tehnyt??) ja just jotain kivaa askartelu-/käsityöpostauksia myös. Itse pidän molemmista käsitöistä ja kynsistä!! :)
  Ihana idea muuten toi teiän joulukalenteri!! Häneltä juuri blogiisikin olen eksynyt!! :)

  VastaaPoista
 36. Upea palkinto, paljon kaikkea kivaa ja vielä noin hienossa paketissa! :)

  1. Luen nimellä Ellie.
  2. mintturaita(at)gmail.com
  3. Kouluarvosanaksi blogillesi antaisin 9. Tykkään monipuolisista postauksistasi ja omaperäisistä koristeluideoistasi. Myös blogin ulkoasu on hyvä ja teksti sujuvaa. Tykkään erityisesti postauksista, joissa on vähän enemmän kuvia, mutta ymmärrän että erityisesti kynsien kuvaaminen on haastavaa, varsinkin näin talvella.
  Barbikokoelman esittely olisi kyllä hauska idea! :D Ensisijaisesti olen kuitenkin kiinnostunut kaikista kynsijutuista. :)

  VastaaPoista
 37. I follow as my leetle nails and my e-mail is eliana.petrescu@yahoo.com

  I don't think you should translate everything, just the nail related stuff that can't be understood directly

  VastaaPoista
 38. 1. Seuraan nimellä Lumi
  2. synchrostar_(at)hotmail.com
  3. Kouluarvosanaksi antaisin 8½
  Blogisi ulkoasu on raikas olematta kuitenkaan liian silmille hyppivä. Sisältö on mukavan monipuolista, ja tykkään erityisesti siitä, että teet kivoja juttuja ihan perus "markettilakoillakin". Itse tykkään monista halpislakoista ja on kiva nähdä, että en ole ainoa, jonka kaikki lakat eivät ole sieltä kalleimmasta päästä :3
  Jos sinulla oikeasti on Barbie-kokoelma, olisi huippua jos esittelisit sen blogissasi! Ehkä siihen sitten vielä Barbie -kynnet..! Pääasiassa luen blogiasi kuitenkin kynsijuttujen vuoksi, mutta en osaa sen suuremmin ehdottaa aihetta kynsipostaukselle. Yleisesti ottaen kuitenkin kaikki persoonalliset jutut, aiheesta kuin aiheesta (joskaan ei ehkä päivän politiikasta) kiinnostavat.

  Maininta arvonnastasi blogini sivupalkissa, http://karamellilunta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 39. Yaay, 100th follower... congrats to you! I am via GFC as mrgee, and email is kit_kat_74@hotmail.com
  I usually look at the pictures more than the words, so I'm fine without translation. :)

  VastaaPoista
 40. 1. Eveliina
  2. ellemoi_♥hotmail.com
  3. En oo kauaa seurannu, mut 8?? Rakastan kaikkia kynsijuttuja, mut myös vaatejutut kiinnostais. :)

  VastaaPoista
 41. Tuu nyt matti myöhäsenä mukaan, jos ehdin :)

  1. Luen nimellä Agita
  2. julia_nummila@hotmail.com
  3. Antaisin blogillesi kouluarvosanaksi 9-, sillä eihän kenelläkään täydellistä blogia ole:)Pidän blogistasi todella paljon ja lakkauksesi ovat aina olleet mielestäni omaperäisiä ja hienoja :)

  VastaaPoista
 42. Hi,
  Enter me ,please!
  I follow you via GFC (Camelia Andrasescu)
  andrasescu.camelia@gmail.com
  I'd like to read you in english,not just look at the pictures.

  VastaaPoista