Sivut

tausta

21.11.2010

Euron lakka!

Jups, niitä samoja joita edellisessä postauksessa mainostin, Evelinen lakkoja. Niitä kävin rohmuumassa heti maanantaina. Ja nyt vast saan postattua niistä! :D Tosiaan, kiiruhdin töiden jälkeen lähimpään Tarjoustaloon, ja etsiskelin lakkoja innoissani. Pikku hiljaa aloin jo mennä paniikkiin, ei kai ne vielä loppuneet ole? Sitten näin ne. Lattianrajassa ostoskorin kokoinen puulaatikko täynnä lakkoja! Ah, mikä näky! Paitsi et ne oli lattialla. Isossa laatikossa kaikki sekaisin. No, mitäs sitä hienostelemaan! Istuin pyllylleni lattialle ja aloin kaivaa. Värikartat toisessa kädessä pinosin hyllyn reunalle päättäväisenä jokaisen erilaisen lakan jonka löysin. Yksi mummo tuli myös kaivelemaan, juteltiin puol tuntia mukavia, ja sitten hän lähti. Mä jäin. Viimein 45 minuutin kuluttua olin saanu päätettyä mitkä otan. Kaksitoista kaunista lakkaa mukanani poukkoilin kassalle jalat ihan puuduksissa ja olin onnellinen. Sen pituinen se. Ja sit varmaan kiinnostaa lakkojen ulkonäkökin? Vai riittiks soma tarina? :DAlavasemmalta kuusi ensimmäistä Hologram- sarjasta, paitsi eka Party Coloursia holoudestaan huolimatta. Numerot ovat 470, 414, 406, 408, 404 ja 412. Loput Happy Colours-sarjasta, numerot 521, 422, 421, 494, 516 ja 515. Oon noihin ostoksiini erittäin tyytyväinen. Ensinnäkin hololakat on kivan holoja. Mun Nfu.Oh' n hololakka saa tottakai noi kalpenemaan rinnallaan, mut noi on just kivoja, kun ne ei ole liian holoja. Tossa kuvassa se efekti ei nyt paljon näy muutakun tossa ekassa mustassa, mut kyl niissä muissakin sitä on.

Muut värilliset lakat sai mut yllättymään. Niissä oli runsaasti pigmenttiä ja kaikkiin paitsi keltaiseen ja johonkin muuhun jota en nyt muista, tarvittiin vain kaksi kerrosta! Lisäksi tuo tummanpunainen on aivan ihana! Kelpaa hyvin vaihtoehdoks sille Lumenen alennusmyynnistä ostetulle tummanpunaiselle, joka on enemmän joulunpunainen. Pinkki on ihana tummanpinkki. Vähän tollanen tunkkasen tai likaisen pinkki. Sellasta mulla ei vielä ollutkaan, räikeitä pelkästään. Kaks seuraavaa nyt on muuten vaan herkullisia. Sitten vielä oranssi ja keltainen. Unelmien täyttymys! Olen pitkään ettinyt oranssia ja keltasta lakkaa, ja noi oli just täydellisiä! Keltanen on just tasan keltasen keltanen ilman mitään turhia shimmereitä tai hilehippusia. Rakastan. Oranssi on tollanen tumman lämpimän oranssi. Sellasen olen jo pidempään halunnut, mut kaikki tarjolla olevat keltaset on tuntunu liian keltasenoransseilta.

Nyt tehtiinkin sit aimo harppaus lakkamäärässä. Taitaa pian tulla sata täyteen. :) Ja siitä tulikin mieleeni, et pitäis joku päivä tehdä esittelypostaus mun lakoista. Onhan ne lisääntyny varmaan kuudellakymmenellä sitten viime esittelystä. :D

Okei, tämä oli vaan tällainen pikaisa postaus. Tekstii tosin riittää! Huomiseks pistän ajastettua postausta iltapäivälle, et tulkaapas kurkkimaan! :)

1 kommentti:

  1. Itsekin kävin noita euron lakkoja kaivelemassa, mutta ostin vain kolme! Keltainen ainakin oli ihan huippukiva, oisko just sama keltainen kuin tuo sinunkin. Yllättävän hyviä halppislakkoja nuo :)

    VastaaPoista