Sivut

tausta

22.11.2010

Kirpputorien koluamista

Hehee, tästä tuleekin oikee jättipostaus kuvien puolesta. Yritän siis tällä kertaa selittää vähän vähemmän. Kävin siis perjantaina kirpparilla, tarkemmin sanottuna Manhattanilla Turussa (Pitkämäentie 4). Osoitteen kerron siksi, et sieltä löytyi jotain hyyyyyvin kiinnostavaa. Kynsilakkoja! Eikä mitä tahansa kynsilakkoja, vaan koristelulakkoja ja mattalakkoja!

Ostin yhden ihanan pinkin mattalakan testattavaksi (muutenkin olen etsiskellyt sen sävyistä pinkkiä) ja mustan koristelulakan.Mattalakka näyttää tältä. Vertailun vuoksi vieressä Orlyn musta mattalakka, joka on todella hyvä. Ei siis yhtään huono tämä Yesensyn lakka. Ilmeisesti on muuten sama firma kuin Yssy, jonka lakkoja mulla on pari ennestään.Pullossa on lakkaa 10 ml ja hinta oli 2,5e. Ei paha ollenkaan. Lisäksi se lupailee kuivuvansa 60 sekunnissa. En istunut vieressä sekuntikello kädessä lakkaillessani tuolla, mut aika äkkiä se kyllä kuivus. Seuraavaksi kuvia, joissa näkyy kaikki saatavilla olevat sävyt. Osa on otettu Turun Länsikeskuksen Kirppis-Centeristä, josta näitä löytyy myös niistä epäilyttävistä uuden tavaran kauppaajien kojuista. :D

Laatu on mitä on, koska kuvat on otettu kännykän kameralla. Kirppis-Centeristä näitä löytyy siis siitä, kun heti porttien jälkeen kurvaa vasemmalle. Manhattanilta löytyy, kun kävelee porteista suoraan vastakkaiselle seinälle ja siitä menee oikealle sitä viimeistä hyllyriviä myöden. Näitä löytyy noin hyllyrivin puolivälistä kun katsot vasemmalle, seuraavaksi esittelemiäni koristelulakkoja vähän näiden toisten lakkojen jälkeen hyllyrivin oikealta puolelta.

Kaikki nuo siis mainostavat olevansa mattalakkoja.

Sitten koristelulakkoihin. Mulla on jo niitä two way-lakkoja, mutta jokin sanoi mulle, et "osta,osta,osta!". Se sama kaveri varmaan, joka oli kuiskinut sitä mulle koko päivän kierrellessäni joka puolella. :P

Mut tämä oli oikeesti positiivinen yllätys! Pigmenttiä on tarpeeksi, sivellin on tarpeeksi kapea ja jämäkkä, eikä edelleenkään ole hinnalla pilattu. 7,5 ml maksaa 3 e. Ne Models Ownin koristelulakat, jotka muuten on tulossa Suomeen, maksaa todennäköisesti tuplasti enemmän.

Lakat alla on vähän kärsineet, mut halusin silti testailla tohon päälle ennen kun poistin noi marmoroinnit. :) Siveltimellä saa siis hyvin suoraa jälkeä aikaseks, ja onnistuu paksumpi ja ohuempikin viiva. Tällaista värivalikoimaa oli näissä:
Varsin paljon siis! Mut älkää huoliko, jos ette asu Turussa. Ostin yhden ylimääräisen mustan, ja sen saa onnekas blogiarvontani voittaja! Arvonnasta on tullut kyl jo vitsi. Sen piti olla varmaan kuukaus sitten, mut edelleen oottelen niitä lakkoja saapuvaksi... Ens viikolla otan yhteyttä myyjään, jos ei ala näkyä! :D

Sitten vielä lopuksi, ettei tule lakka-ähkyä, näytän vielä muutkin ostokseni. Päätin ostavani pitkähihaisia paitoja, koska mulla ei niitä ennestään ole ihan hirveesti ja talvella on kurjaa hillua t-paidassa. Löysin sitten niitä vähän enemmänkin. Koko satsi tuli maksamaan alle 20 e, joten todellisia löytöjä mun mielestä!

En tiedä miten hyvin ihastuttavat keinovalossa otetut kuvat nyt näkyy, mut klikkaamalla ne suurenee, jos haluu nähdä lähemmin. Joihinkin yksvärisiin aion tehdä kangasväreillä koristeluja.

Sitten poiketaan aiheesta ihan täysin. Loput löydöt:


Kaksi kakkuvuokaa, euron kappale.

Pikkuset lelut päätyy myöhemmin kaulakoruiksi.

Tiimarin joulu-outletista lumihiutaleköynnöstä ja leimasimia. Rakastan leimasimia!

Kirpparilta Finlaysonin turkoosi-musta kaitaliina todella halvalla.

Lopuksi vielä suru-uutisia. Peukunkynnen aika on vähissä. :( Kirottu talvi ja jäätyneet autonoven kahvat!


Ja auts, toi tulee sattumaan. Nyt on paikkana pikaliimalla kiinnitettyjä teepussin palasia, et toivon mukaan ehtis kasvaa ulos ennen ku KRUNTS! :S

Mut hei, kertokaas haluisittekste välillä myös muita, aiheeseen kuulumattomia postauksia? Toiveita saa esittää vaatekaappiesittelystä lumiukontekotutoriaaliin! Olkaa hyvät, sana on vapaa! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Ärsyttää kun täällä Sotkamossa ei oo kovin hääppöisiä noi kirpparit... Mummelivaatteita siellä, mummelivaatteita täällä! Ja ite ainakin luen mielelläni muitakin kuin kynsipostauksia, tää oli muutenki tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. On pitäny mennä kirppikselle vaateshoppaan jo kuukauden ja varsinkin vois täältä Treen Radiokirppikseltä kattella noita kynsijuttuja koska sieläkin on joku tyyppi joka on samanmerkkisiä lakkoja ja kaikenmaailman koristesettejä diilannu jo puolisen vuotta. Meinaan koristelakat nyt ainakin innostas, hienoja! ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä oot tehny! :}

  VastaaPoista
 4. Hantta, kannattaa kyl kattella tarkasti ympärilles kirppiksil. Ekaks kun ite aloin niissä käymään, olin ihan samaa mieltä. Sit pikkuhiljaa alko tekee kaikkii löytöjä, kun silmät harjaantuu näkemään, misä olis jotai mielenkiintost. En toki tiedä millanen paikka Sotkamo on, mut tääl ainakin mummonvaatekirpparit on osottautunu parin kerran jälkeen oikeiks löytölaareiks! :D

  Laura, kattomaan vaan! Mäkin oon siel kerran käyny, kun lomailin Tampereella. :)

  Kiitos teille kommenteista! :)

  VastaaPoista