Sivut

tausta

27.10.2010

Puolukoita

Viimeksi kun laitoin noita mun timantteja kynsiin, kirosin niiden huonolaatuisuutta. Ne kun sulavat sellasiks palleroiks, jos niihin osuu lakkaa. Sitten sainkin idean. Punaiset timantit näyttäis palleroina puolukoilta! Ja nehän sopivat syksyyn tosi hyvin! Alle Models Ownin Grey Dayta, mustalla vähän oksia ja timantteja päälle, tässä lopputulos:


Aika söpöjä, eikö? Melkeen harmittaa, kun ei päässyt tänä vuonna poimimaan itse puolukoita! No, ehkä se 150 kiloo omenoita riitti. Oli muuten mukavaa poimia sieltä seasta sellaisia mätäsiä muumiotautisia omenoita muovipussiin. Arvatkaa keneltä meni jossain vaiheessa kumihanska rikki, eikä huomannut sitä ennen kuin koko peukalo oli uponnut sellaisen ruskean, pehmeän ja limaisen omenan sisuksiin. Öäägh! Oli kiva kaapii sitä kämää kynnen alta pois... Mites mä nyt ihan eksyin aiheesta? :D

Nyt olis kuitenkin perjantaina töissä halloween-bileet! Paitsi ettei saa pukeutua pelottavasti, ettei lapset pelkää. :D Munsta tulee keiju, joten viikonloppuna postailen tänne sit keijukynsiä, kenties näytän pukunikin. :) Ens viikolla aion toteuttaa kahdet halloween-kynnet, ideat on jo valmiina!

Mitäs vielä, jotain piti sanoa... Niin! Toivottavasti pian saadaan arvonta käyntiin! Palkinnot on jo tilauksessa, nyt odotellaan vaan niiden saapumista. Ihan mahtavaa, et nyt on jo yli kuuskymmentä lukijaa! :)

Mites te aiotte halloweenia juhlia? :)

7 kommenttia:

 1. Hei vähänkö ovela idea! :D Itsekin aina tuskailen noitten blingien kanssa kun ne samentuu ja haluisin kuitenkin että ne olis kiiltäviä. :'D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet kyllä! Tosin itselleni tuli ensimmäisenä mieleen pihlajanmarjat puolukoiden sijaan...

  VastaaPoista
 3. Vau! hienot ja mielikuvitusta löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Vaikka harmaa ei muhun aina iskekkaan, niin tosi natit kynnet olet tehnyt :D

  VastaaPoista
 5. Hirmu nätit! :) Tekis täälläkin mieli pukeutua jotenkin (keijut<3), mutta ei varmaan tule onnistumaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti toteutetut kynnet

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kommenteista! Voishan noi ihan hyvin pihlajanmarjojakin olla. Puolukois kun on ne lehdet ympäri vuoden, et ehkä noi olis ennemmin kränkyliäiset ja kaljut pihlajan oksat. :)

  VastaaPoista