Sivut

tausta

27.11.2010

Pikajoulukuuset

Perjantaina vietettiin pikkujouluja töissä. Ehei, niissä ei virrannut viini, eikä musiikki pauhannut. Korkeintaan musisointia saatiin lasten toimesta ja vatsan täytti herkullinen riisipuuro kanelisokerilla!

Niihin piti saada tietty aiheeseen sopivat lakkaukset. Jotenkin siinä vaan tuli ihan hirvee kiire, kun edellisenä päivänä pääsi neljältä, sen jälkeen oli kuudesta kahdeksaan balettia ja seuraavana aamuna herätys viideltä. Jossain välissä piti syödä ja nukkuakin! Eli aika yksinkertaiset suunnitelmat piti laatia.


Toivottavasti hahmotatte noista joulukuuset. :D Kultainen lakka alla on Orlyn Solid goldia. Se on mun eka suede-lakka, eli shimmerinen mattalakka.
Joulukuuset palloineen ja tähtineen on taiteiltu two way-lakoilla.

Arvonnassa on tullut paljon toiveita tutoriaaleista, joten tässäpä samantien pikatutoriaali näihin. Lisää löytyy, kun klikkaat vasemmalta tageista sanaa "tutorial". :)

1. Sudi kynsille haluamasi värinen lakka päällyslakan alle.
2. Kun lakka on varmasti kuivunut hyvin, tee joulukuuset seuraavan kaavakuvan avulla:


Ensimmäinen kuusi on tarkoitettu two way- lakoilla tehtäväksi. Toisen teet tavallisella lakalla kuudella sudinvedolla. Eikä edes lakkojen värien vähyys estä toteuttamasta tätä, onhan kaupoissakin ainakin mustia, valkoisia ja vaaleapunaisia kuusia! :) Koristeet voit tehdä myös monella eri tavalla. Käytä vaikka palloissa timantteja, jos haluat oikeen säihkyvät kuuset!

3. Lisää päällyslakka. Valmis!

Siinä kaikki tältä erää. Arvonnan kommenteissa on tulllut hirveen kivoja ideoita postauksiin, ja aion toteuttaa niitä sitten myöhemmin. Ihan yllätyksenä on tullut, et haluutte kuulla munsta enemmän. Oon aina kuvitellut, et jos alan selittää jotain päiväni tapahtumia tässä sivussa, te toivotte vaan mun olevan hiljaa ja keksivän lisää lakkauksia. :D

Mut edelleen saa osallistua, uudetkin lukijat ovat tervetulleita! Huomenna sitten luvassa mullistavan mahtava yllätys! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan jouluiset! :] Tosi kiva idea näissä ja siisti toteutus!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniit kynnet! Itse ajattelin joulukynsiin vaan punaisen ranskiksen :D

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat joulukynnet! On ihan pakko kokeilla noiden joulukuusien väkertämistä :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle olisi Lovely Blog - palkinto täällä:
  http://cuteandprettynails.blogspot.com/2010/11/lovely-blog-palkinto.html

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kuuset! Hyvä idea toi leikkisä "pyörrekuusi":)

  VastaaPoista
 6. Tulipahan itekkin kokeiltua nyt tota samaa ideaa, ku kaverilla on huomenna synttärit ja samalla vietetään pikkujouluja nii piti saada vähä joulusemmat kynnet aikaseks:D Tosi kiva oli kyllä toi sun ideas ja mä sain tosta hyvin mallia otettua :) Hieman soveltamiseks tosin meni ja väreiks tuli kultanen (pohja), musta (kuusi) ja punanen (pallot) :D

  VastaaPoista