Sivut

tausta

9.10.2010

Kiirekiirekiire!

Pitikin mennä hankkimaan elämä! Tai no, työ. Olen ollut nyt viikon töissä, eikä aika riitä enää yhtään mihinkään. Kai tämä tästä helpottaa, kun oppii taas pistämään asiat päiväjärjestykseen, mutta nykyään mulla on vuorokaudessa seitsemän tuntia vähemmän aikaa, ja se on iso muutos. Hyvä puoli sentään on se, et rakastan mun työpaikkaa! Rakastan askartelua, rakastan leikkimistä, rakastan lapsia, ja etenkin rakastan henkilökuntaa. Mua ei ole koskaan otettu noin hyvin vastaan, kaikki juttelee ja on mukavia ja... ihan liikutuin, kun tajusin ton. :)

Nyt mulla on tosiaan ollut Models Ownin Sophie´s Pinkiä kynsissä viime sunnuntaista asti ilman mitään koristeluita. Mun piti laittaa koristelut maanantaina, mut on ollut sellaista menoa tää viikko, etten ehtinyt! Jos joku haluaa nähdä, miltä tuo lakka kynsillä näyttää, tässä kuva:

Kivan pirtsakka pinkki! Lisäksi se on tuollainen hassu, voisiko sanoa puolimatta?

Tällä viikolla kävi myös aika huonosti. Rakas autoni hajosi. :( Se on jo kauan kolissut ja rämissyt, joten hajoaminen oli vain ajan kysymys. Toisaalta se oli helpotus, koska siinä ei esim. pitkät valot pysyneet päällä, ellei siitä vivusta pitänyt koko ajan kiinni, lisäksi toinen takaovi ei auennut ollenkaan, kuskin ovea sai renksuttaa aina vaikka kuinka kauan, että se aukesi ja hantsarin puolen ovi aukesi vain sisältä päin. Toisaalta se auto oli mulla vuoden, ja se oli mulle tärkeä. Tunsin sen viat ja temput, mitkä piti tehdä saadakseen sen toimimaan.

Kuolinsyy oli siis jonkun etunivelakseliminkälie katkeaminen. Sen jälkeen se ei liikkunut enää metriäkään, koska toinen rengas kiilautui osaksi auton sisään. Ja vauhtia oli vain n. 10 km/h!

R.I.P. PökkeJep, huomatkaa miten vasen rengas on suoraan eteenpäin ja oikea vinksin vonksin. :(


Tästä postauksesta tulee kaikkea muuta kuin kynsiaiheinen, joten raportoin nyt sitten samalla mun tänään saapuneista mekoista! Tilasin boohoo.comista viisi mekkoa, jotka maksoivat noin kympin kappale.Kuva on aika pieni, mutta toivottavasti siitä näkee jotain. Kuvanlaatu ei myöskään ole kovin hyvä, mutta tähän vuodenaikaan valoa tuntuu olevan kovin niukasti. Ensimmäisessä mekossa on yläosa satiinia ja takana on korsettimainen nyöritys. Toisessa on vetoketju edessä. Tykkään mekosta todella paljon, vaikka se kieltämättä onkin hieman lyhyt. Kolmas on täydellinen kesämekko. Takana on sellaista joustavaa rypytystä. Neljäs on hieman liian iso ja lisäksi se on tummanvihreä, vaikka sen piti olla turkoosi. Silti halusin pitää sen, se sopi niin kivasti mun tukkaan. :) Viides on myös hieman iso, mut kyllä se päällä pysyy. Sopii kivasti myös arkeen, ja ennen kaikkea talveen, kunhan alle laittaa jonkun lämpimämmän paidan. Tilasin vielä kuudennenkin mekon, mutta se lähti vaihtoon. Se oli liian iso, mutta sen haluan oikeankokoisena, koska se oli normaalihintainen.

Toivottavasti mulla olisi sitten viikon alussa näyttää taas kynsikuvia. Kertokaa toki, mitä mieltä piditte postauksesta, oliko kiva nähdä mun vaateostoksia, ja lukea muustakin, kuin kynsistä? :)


2 kommenttia:

 1. Onpa ihana kuulla, että rakastat olla meillä <3 Kuolasin salaa tota ihanan väristä lakkaa koko viikon! Ajanpuutteeseen tottuu vähitellen, vaikka edelleenkin on kamalaa kun arki-iltaisin tuntuu ettei ehdi tehdä muuta ku tehdä ruokaa ja syödä, käydä pikaisesti koneella ja hyvällä tuurila ehkä tehdä jotain kynsillekin :D Sulla on sentäs muutaman tunnin lyhyempi työviikko ja työmatkoihin ei mee kahta tuntia päivässä!

  Ja ihanasti sopii sulle noi kirkkaanväriset mekot pinkin tukan kanssa, tuli ihan himo mennä selailemaan tonne boohoo.comiin jos löytyis noin halvalla itellekin jotain kivaa! Suomessa on niin tylsät mekkovalikoimat :/

  Otan osaa. Tapasin Pökken vain kerran, mutta ehdin jo hieman tykästyä siihen. Toivottavasti löydät hyvän seuraajan! :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon työpaikan johdosta. :) Ja pahoittelut autosi johdosta. :(

  Ihania mekkoja olet löytänyt ja erittäin kivaan hintaan!! :) Voi kun moisia löytöjä osuisi omallekin kohdalle joskus, pöh ja pah. :D

  Kiva postaus oli ja kiva lueskella kaikesta muustakin kuin kynsistä. :)

  VastaaPoista