Sivut

tausta

12.10.2010

I`m back in business!

Kyllä vaan, otsikko kuvaa täydellisesti mun tuntemuksia! Edellinen viikko meni niillä yksvärisillä lakkauksilla ja sitä edelliset oli jotenkin tylsät, mut näitä uusia rakastan! Tunnen onnistuneeni! Ei siis mitenkään itserakkaasti sanottuna, mut kai sitä nyt kerrankin saa tuntee ittes ylpeeks, kun onnistu? :)

Tän näköstä jälkeä sain aikaseks:
Eli alle laitoin Dependin liilaa lakkaa numero 163, josta on vielä myöhemmin puhetta. On muuten kamalaa tavaraa! En tajuu mitä ihmiset ovat noita Dependejä hehkuttaneet. :D Sain laittaa sitä neljä kerrosta, että lopputulos oli peittävä. Melkeen tuli jo ikävä Models Owneja. Lisäks se suti oli mun kynsille hieman liian pieni, lakkaa sai vetää niin monta kertaa yhdelle kynnelle, et alemmissa kerroksissa jäi aika rumat raidat. Se hyvä puoli ainakin tässä liilassa oli, että se soveltui Konadien kanssa käytettäväksi tosi hyvin. Onnistun yleensä aina miettimään kuvion paikkaa niin kauan, että lakka kuivahtaa leimasimeen, mutta tämä ei jämähtänyt ollenkaan. En kyllä varmaan normaalihinnalla Dependejä ostaisi, niissä kun toi peittävyys on noin huono ja sen lisäks purkissa on vaan 5 ml lakkaa. Pari euroa lisää, niin saa 14 ml Models Ownia. :D

Hmh, jatketaas. Liilan päällä oleva hololakka on Nfu.Oh'n hologrammilakkaa numero 61. Kaikkien aikojen lempilakkani, ja paras hololakka yleensäkin! Pitäiskin tilata niitä lisää... Niitä tosiaan saa Suomesta Tamperelaisesta Näytä Kyntesi- kynsisalongista, jolla on myös nettikauppa. Hinta on aika hurja, sarjasta riippuen muistaakseni 7-10 euroa, mutta yhdessä pullossa on lakkaa huimat 17 ml!Mites mä nyt koko ajan eksyn aiheesta... Konad-perhonen on peräisin siis laatasta M39. Tein myös pienen tutoriaalin näistä lakkauksista. :)
1. Lakkaa kynsi kokonaan.
2. Tee vinoraita toisella värillä kynnen keskelle, teipeillä tai vapaalla kädellä. (Katso ohjeet teippeilyyn aiemmasta postauksestani, löydät sen vaikka tageista klikkaamalla "tutorial")
3. Tee samalla värillä (kuvassa selvyyden vuoksi eri väri) palloja vinoraidan kumpiinkin reunoihin. Itse käytin isompiin palloihin kapean vesivärisiveltimen ei-sivellinpäätä.
4. Tee edelleen samalla värillä (joka kuvassa edelleen eri väri) palloja kynnen vasempaan yläkulmaan ja oikeaan alakulmaan. Tuo kemialliselta kaaviolta näyttävä piirros havainnollistaa miten. Reunoilla olevista sinisistä palloista otat suunnan, ja laitat aina yhden pienen pallon kahden ison puoliväliin. Sen jälkeen alemmalle riville laitat yhden pienen kahden ylemmän pienen puoliväliin. Pienemmät pallot tein ison klemmarin päällä.
5. Lisää Konad-kuviot/tarrat/muut taiteilut, valmis!

Ninalta sain idean klemmarin käyttöön ja erikokoisten pallojen tekoon. :)
Poju halusi vähän poseerata. :) Sitten esittelen vielä uudet lakkani, joista joskus puhuin täällä. Sonne taisi olla se, joka toivoi kuvia, joten tässä on! :)

Kaikki uutuudet yhdessä. Vasemmalla ensin Goshin Sweet Peach ja Cappucino. Sweet Peach on aika tarkkaan sinapinkeltainen, lisäksi siinä on joukossa hileitä, jotka eivät loista mitenkään erikoisesti lakan seasta. Cappucinosta tykkään enemmän, sille saattaa olla jopa käyttöä.

Kolme seuraavaa ovat Dependejä, pienellä kimalluksella varistettu vihreä nro. 191, kimallusmusta nro. 104 ja aiemmin nähty liila nro. 163. Tykkään kaikista todella paljon. Olen jo pitkään halunnut kimallemustaa, lisäksi liila ja vihreä ovat juuri sen väriset liila ja vihreä, jotka halusin. :)

Viimeinen yksinäinen punainen on Lumenen Quick and Chick, sävy 17, Kaikkein kaunein/ Blooming Beauty. Toistan itseäni, mut just ton punasta olen pitkään halunnut. Se ei ole liian tumma, eikä liian vaalea, vaan just täydellinen. Näyttää tossa kuvassa kyl vähän hassulta. Mut ehkä näätte sit joulumpana parempaa kuvaa, en tiedä voinko käyttää tota ennen. :D Noi Lumenet oli tosiaan tarjouksessa Vapaa Valinnassa, ja kaveriksi otin mustan. Sitä en kuvannut, se on ihan samanlainen musta kuin muutkin. Mun kolmas musta lakka. :D Pian voisikin tehdä pientä vertailua...

Viimeiseksi lähikuvaa vielä pulloista. Ja enää kolme lukijaa, jonka jälkeen pistän arvonnan pystyyn! :)
9 kommenttia:

 1. Hih, katsoin nopeasti että tuo kisu oli lammas :'D. Hohoo. Veikeät silmät :). Tuollaiset käärmesilmät.

  VastaaPoista
 2. Dependillä vaan on niin kivansävyisiä lakkoja! :) vihreä <3

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet!Ja värityksensä puolesta oikein ajan hermolla koska violettihan on syksyn muotiväri.

  VastaaPoista
 4. Mä oon kattonut ihan samaa Dependeissä, ettei meinaa millään peittää. Yhden keltaisen omistan, enpä tiedä ostanko enää. :D

  VastaaPoista
 5. Panda, en yhtään ihmettele, onhan sillä kiharainen turkki, niin kuin lampailla. :D

  Anonyymi, mulla ei oo mitään tietoa muotiväreistä, mut kiva et on muodikkaat kynnet! :P

  Kiitos myös muille kommentoineille. :)

  VastaaPoista
 6. Mistähän olet ostanut tuon jutun mihin oot laittanut noi värin näytille, tuo muovinen pyöreä missä on kynsiä? :D En oikein keksinyt mikä sen nimi olisi englanniksi niin en löytänyt eBaystäkään... Tosi ihanat kynnet kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Se on Ebaysta, hae vaikka hakusanalla "Nail Art Tip Display". Omani ostin lilyyangstorelta. :)

  VastaaPoista
 8. Aa, kiitos kovasti :) Nuo Nfu Oh lakat muuten maksaa siellä Näytä kyntesi-nettikauppassa vain 5-7€, mun mielestä tosi edullisia kun niissä on noin paljon lakkaa!

  VastaaPoista
 9. Se on kyl totta, et ei ne paljon kokoos nähden maksa, mut oon vaan liian pihi. En millää viitteis maksaa lakasta vitosta enempää, ja sen vitosenkin pistän vaan johonkin tosi tosi hienoihin lakkoihin. :D Mut ihanaa kun muistutit ettei se oo paljon, pitääkin koht pistää tilaus menemää. :P

  VastaaPoista