Sivut

tausta

3.10.2010

Karkeloi kansa ja kunnailla soi...

Long time no see, mut nyt olisi taas lakkaukset esiteltävänä. Nämähän tein jo viikon puolivälissä, mutta keskiviikosta tähän iltaan saakka olen juossut pää kolmantena jalkana joka puolella. Enkä pelkästään Sokoksen 3+1- päivillä, vaan ihan oikeillakin asioilla! Nyt mulla on nimittäin viimein töitä jouluun saakka. Saatan vielä sen takia joutua leikkaamaan kynnet lyhkäsemmiksi, mut katotaan nyt. Ainakin eka päivä meni ihan hyvin näillä pituuksilla. :)

Tän kertaiset lakkaukset saivat inspiraationsa huoneen siivouksen yhteydessä, kun käteen osui mainos Arabian Seikkailu- astiasarjasta, jossa on muumeja.


Lopputulos olisi voinut olla tietysti siistimpikin, mut taas kerran sain huomata, ettei mun käsi ole niin vakaa, kuin toivoisin sen olevan. Tässä siis inspiraationa olleet kuvat, ympyröidyt kohdat päätyivät kynsiin:


En viittinyt pistää alle valkoista lakkaa, kuten noissa astioissa, koska mun omistamat valkoiset lakat ovat vähän tönkköjä. Päätin sitten pistää Models Ownin Gray Dayta, jotta tunnelma säilyy. Kuvioinnin tein sillä aina mainostamallani vanhalla eyelinerin siveltimellä. Vasta sen jälkeen tajusin, että joihinkin kohtiin olisi kannattanut käyttää ennemmin two wayn pursotuspäätä.

Jos vieläkään ei jollekin hahmotu nuo kuviot, peukussa on siis Hemuli, etusormessa kukkia, keskarissa Hattivatteja (kuorrutettu tietysti pimeessä kiiltävällä lakalla!), nimettömässä Nuuskamuikkunen ja joku pikku-olio ja pikkurillissä kukkasia ja lentäviä itikoita/lintuja/mitälie.

Ai niin! Kuvissa oli paljon tuollaisia rönttöisiä puunrunkoja, ja niiden toteutukseen käytin IsaDoran Graffitilakkaa. Olen aika ylpeä siitä, että keksin käyttää sitä noissa! :)

Mainitaan nyt sitten vielä, että lakkaperheeni on kasvanut peräti viidellä lakalla tällä välin. Kicksistä sai 3 Dependiä 2 hinnalla, ja pitihän ne sitten käydä hakemassa. Valintani olivat ihana tummanvihreä, kauniisti valossa kimaltava tummanliila ja pienihileinen musta. Olen kauan himoinnut myös Dependin sellaista turkoosia lakkaa, mutta ne olivat tietysti loppu. Onneksi saan sen yhdeltä kaveriltani, suuri kiitos hänelle! :) Kaksi muuta lakkaa olivat sitten Goshin lakkoja, joita sai Sokoksesta viime viikolla 3 e/kpl. Värit eivät välttämättä oikeen olleet mun värejä, tollaisia rusehtavia (Sweet Peach ja Cappucino), mutta jos noi ei miellytä mua, pistän ne vaikka tänne arvontaan. Ja arvonnasta puheenollen, ah kuinka ovelasti vaihdoinkaan puheenaiheesta toiseen, lupailin joskus kauan sitten arvontaa, kun 50 lukijaa on täynnä. Se näyttää olevan hurjan lähellä! Mutta siitä sitten lisää myöhemmin. :)


3 kommenttia:

  1. Heei pistä kuvaa uusista lakoista! :] Kiva idea näissä kynsissä!

    VastaaPoista
  2. Huhhuh luen blogia ekaa kertaa ja en ikinä, ikinä, ikinä onnistuis tollasissa kynsissä ! upeeta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihaaaanat muumi kynnet! :) Hehe. Hauska idea. Itse en kyllä tosin jaksaisi mitään hemulia alkaa kynsiini väsäämään! :D

    VastaaPoista