Sivut

tausta

17.10.2010

Akryylimaalikukkasia

Terveisiä Helsingistä! Olin eilen Värileikkien Ninan kanssa Kauneus & Terveys & Muoti- messuilla. Toki vähän kierreltiin sit keskustan kaupoissakin. :) Lista näytteilleasettajista ei sanonut paljon mitään, mut onneks messuilla oli yllättävän paljon kynsilakkoja. Kynsikoristeitakin oli kiitettävä määrä. Pienissä pyöreissä rasioissa myytiin pieniä sydämiä, kukkia, perhosia, kolmioita, neliöitä, pyörylöitä, hilettä, paljetteja, höyheniä... Kannatti siis käydä! Muotipuolellakin oli joitain kivoja juttuja. Vaatteita nyt ei hirveesti ollut, lukuunottamatta ylikalliitta design-vaatteita, mut koruja ja laukkuja ainakin löytyi. Kooky Gemsin koruihin ainakin rakastuin! Suunniteltiinkin jo vähäsen Ninan kanssa kimppatilausta. :)

Perjantai-iltana piti sitten tehdä reissulakkaukset valmiiksi. Halusin ehdottomasti 1) käyttää Models Ownin Purple Grayta ja 2) kokeilla akryylimaalien käyttöä lakkauksessa. Monet kynsibloggaajat ovat nyt kertoneet ostaneensa akryylimaalit, ja olihan mun sit pakko kaivaa omat tuolta kaapin perältä pölyttymästä ja kokeilla niitä, ennen kuin joku muu ehtii ensin. :P Inspiraatiota hain näistä lakkauksista. En oikeestaan tehnyt sitä tietoisesti, mut tajusin jälkeenpäin, et varmaan toi kuva nousi jostain alitajunnasta mieleeni, kun mietin lakkauksia.


Ekan kerran kokeilin samalla tuollaisia lakkauksia, joissa osa kynnestä jää näkyviin. Ennen maalailua vedin lakan päälle tavallisen päällyslakan, mutta kukkien päälle laitoinkin mattalakkaa.  Mun mielestä nää onnistui aika hyvin ekoiksi akryylimaali-lakkauksiksi! Aion todellakin käyttää maaleja jatkossakin, koska niitä oli paljon helpompi työstää, kuin kynsilakkoja. Kynsilakat ovat paksumpia ja ne kuivuu nopeammin, lisäksi maaleja on helpompi sekoittaa keskenään.

Esittelen vielä messulöytöni.

Ensimmäisenä pari purkkia koristeita. Keräsin ensin fiksusti kaikki haluamani putelit koriin (n. 30 kpl) ja sitten aloin miettiä, mitkä kaksi haluaisin. Lopputuloksena tuskainen palautusoperaatio. :D Nyt olen alkanut miettiä, et olisinkin halunnut noiden mustien tilalle joko sellaisen yhden hilepurkin tai salmiakki-kuvioita. Mut kyllä noillekin käyttöö löytyy!Korviksetkin löysin. Kuten olen aiemmin sanonut, rakastan pöllöjä. Nyt sain pöllö-korvikset! Samasta paikasta bongasin aivan ihanat vesimeloni-korvikset. Toisesta puuttui yksi timantti, ja sain niistä kassalla alennusta huimat 5%! Mulla itelläni on punaisia timantteja, joten toi on äkkiä korjattu. :)Sitten lakkoihin! Sinful Colorsin lakoissa oli tarjous, sai kolme kympillä. Taas hamstrasin kädet täyteen kivoja sävyjä, ja lopulta myyjä toi mulle pussin johon sain ne pinottua. :D Näihin kolmeen sitten päädyin. Nyt vähän kaduttaa, et jätin sen yhden oranssin sinne, mut sit olis kuitenkin pitänyt ottaa kaks muutakin.

 Musta pienellä sinisellä hileellä on #313 Whats your name. Turkoosi isolla ja pienellä hopeahileellä varustettu on #927 Nail Junkie. Vihreä, jossa on isoja hippusia, kuten Goshin Rainbowssa, on #220 Green Ocean.


Nämä kuvat eivät oikeen vastaa noita oikeita värejä. Otin ne luonnonvalossa, mut en saanut hyvää kuvaa sitten millään. Täytyy seuraavaksi varmaan suosiolla raahata kaikki kuvattava ulos auringonpaisteeseen... Noissa kaikissa on nyt kolme kerrosta, mut lakka kuivui nopeasti ja levittyi hyvin.


Kaupan päälle sai vielä valita paketillisen kynsitarroja. :)


 Uusi tuttavuus mulle oli Misa-merkkiset lakat. Mulla ei ollut mitään käsitystä, onko sen merkkiset lakat hyviä vai ei, mut nämä olivat superalennuksessa, joten pakkohan ne oli ottaa!


Pullossa on 15ml lakkaa, kuten Sinful Colorsissakin. Valkoinen on helmiäisvalkoinen ja vaaleenpunanen on creme-lakka. En ole vielä varma tuleeko tota vaaleenpunasta käytettyä, mut voihan sen sit vaikka laittaa arvontaan myöhemmin. Ja arvonnasta puheenollen, taas kerran, ihan pian käynnistyy arvonta täällä! Mietin jo kovasti, mitä laitan palkinnoksi. Aion hankkia jotain hieman erikoisempaa, kyllähän te voitte Models Owninne hakea itsekin Seppälästä. ;)


Heittäkääs jotain toiveita, millaisen värisiä lakkoja olisi kiva saada arvontaan! Synkkää ja syksyistä, vai kauniin kesäistä, kenties hilettä, vaiko hologrammia?9 kommenttia:

 1. Jösses miten nätit kukat @_@. Ja miten tarkkaa työtä! Todella kauniit :). Värimaailmakin on ihana.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kukat! Osaispa itsekin! 8) Itsekin tuosta värimaailmasta pidän kovasti.

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi kukat! Oot tosi taitava. Mulle kelpaa kyllä melkein mitkä vaan lakat arvonnasta :) siis hyvälaatuiset/merkkiset. Eli mitkä tahansa värit kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Tuohon arvontakysymykseen, että itse ainakin tykkäisin kovasti jostain hologrammista. :)

  VastaaPoista
 5. ''Kynsilakat ovat paksumpia ja ne kuivuu nopeammin, lisäksi maaleja on helpompi sekoittaa keskenään. ''
  Siis lakka vai maali? :D
  todella upeat ja tarkat kynnet! <3

  VastaaPoista
 6. ihanat nuo kuvat :O ihan normeilla akryllimaaleillako teit vai oliko jotai erikoisia? ja arvontaan ois kiva saada jotain hempeitä sävyjä tai sitten hileellisiä lakkoja, sekä jonkun näkösiä kynsitarroja tai muita koristeita

  VastaaPoista
 7. Anonyymi 1, sori, toi lause tais olla vähän sekava. :D Siis kynsilakat ovat paksumpia ja kuivuvat nopeammin. Maaleja on helpompi sekottaa keskenään, kuin kynsilakkoja. Puhun kummistakin samassa lauseessa. :P

  Anonyymi 2, ihan tavallisilla, Tiimarista ostetuilla akryylimaaleilla tein. Näiden kanssa kannattaa olla tarkkana, et todellakin muistaa sen aluslakan, koska en ole varma pääseekö kynnen läpi muuten imeytymään jotain maalin ainesosia. Osuuhan maalia nyt ihoonkin maalatessa, et ei siitä nyt kuole, mut tuskin se kovin terveellistä on. :P

  Ihmeen monta kommenttia tullut näin äkkiä! Ja lukijoitakin ilmestynyt lisää! Jee, kiitos! :D

  Toiveet on myös huomiotu, saa toki kertoa lisääkin vielä, ainakin keskiviikkoon asti. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat kynnet! Itsekin olen vähän noita akryylimaaleja käyttänyt, mutta en vielä noin taidokkaasti:)

  VastaaPoista
 9. tohon arvontaan vastaten.. Ois kiva jos ois jottai hologrammia, sillä jos sattuis voittamaa ni sais sitäki omaan 'kokoelmaan'..
  en oo nimittäi _mistään_ löytäny sitä !!

  VastaaPoista