Sivut

tausta

29.8.2011

Pinkki ihanuus

Anteeksi pienen pieni hiljaisuus täällä, mut tällä välin muutin lopullisesti uuteen kämppääni. Tää on niin hienoa ja olen haaveillut tästä koko ikäni, mut miksei ketään kertonut, et omassa kämpässä asuminen on näin yksinäistä! No, nyt mulla on kavereina mun kaksi kissaa, Poju ja Geisha (eli Tupsi ja Kepa) ja tänään alkoi koulu. Toivottavasti saan sieltä kavereita, vaikka olen uusien ihmisten seurassa todella ujo! Mä puhun kyl ummet ja lammet, jos joku kysyy, mut en varmana mene alottaa keskustelua! :D Niin, mut mulla on ihan hirvee ikävä kotia, perhettä ja ystäviä, mut onneks pääsen joka viikonloppu kattomaan niitä. :) Ja toki saatte postausta mun kämpästä heti kun tää on esittelykunnossa!

Ja sitten aiheeseen.


Me tehtiin Dazzling Nailsille tilausta Born Prettystä, ja ihan vähän vaan vilkaisin lakkapuolelle. "Mä haluun ton ja ton ja ton ja ton, ja ehkä vielä ton!"

En tiennyt lakkamerkistä ja sen laadusta mitään, joten päätin ottaa yhden kokeeksi. Lakka kuitenkin näytti kuvissa upealta ja maksoi vajaa kolme euroa, vaikka pullo oli niinkin iso, kuin 15 ml.


Ja ihana se olikin! En edes malttanut pistää koristeita päälle, kun lakka itsessään näytti niin upealta! Voisi melkein sanoa, että se oli Halley's Cometin pinkki versio, kimalsi yhtä kauniisti!Auringossa lakka oli oikein tumma, lämmin pinkki, mutta varjossa se näytti vähän vaaleammalta, kuten ekassa kuvassa. Näitä shimmerlakkoja oli myynnissä useita värejä, ja aion todellakin haalia niitä lisää itselleni, kunhan rahatilanne vähän paranee.

Eli lakkapullon kyljessä lukee BK ja toisessa kyljessä Crystal Sand Nail Color. Pohjasta löytyy sävynumero (24), jolla löydätte lakan Born Prettystäkin.

Lakan laadussa ei muutenkaan ollut mitään moittimista. Mulla on itse asiassa noissa kuvissa lakkaa kynsillä vain yksi kerros! Kynnen kärjistä lakka lähti kulumaan vähän nopeammin, kuin keskivertolakat, mutta se tuppaa olemaan ongelmana varmaan kaikissa todella shimmerisissä lakoissa. :)

Mutta mä lähden tästä valmistautumaan nukkumiseen! Jännitin ihan sikana ekaa koulupäivää, ei meinannut aamulla pysyä edes näkkärinpuolikas masussa, eikä nukkuminenkaan oikeen onnistunut, joten nyt on aika uupunut olo...

Ja piti vielä mainita, et mun blogilla on kohta mahtavat kolmesataa lukijaa! Sitä tullaan juhlistamaan lukijoiden kesken, pienen arvonnan kera, totta kai! :)


4 kommenttia:

 1. Onnee uuteen kämppään! :) Ihana lakka!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Mä haluan ton lakan. AAARRGGH, se on ihana. ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Nora, siitä vaan tilaamaan! :)

  VastaaPoista