Sivut

tausta

16.8.2011

Models Ownin kimppatilaus - ilmoittaudu mukaan!

Nyt alkaa olla Models Ownin tarjous niin lähellä, enää kahdeksantuhatta tykkääjää puuttuu facebookista, että on aika pistää tilaukset lähtökuntoon! :)

Eli homma toimii näin:
1) Lähetätte tiedot haluamistanne tuotteista mulle sähköpostiin ensi sunnuntaihin 21.8.2011 klo 12.00 mennessä (ohjeet edempänä)

2) Kerään tilaukset yhteen ja taskulaskin sauhuten lasken yhteen jokaisen tilauksen + postikulut Suomeen + postikulut Suomen sisällä. Sen lisäksi lisään vielä loppusummaan yhden euron vaivanpalkkana minulle. Osa tuosta eurosta menee pakkausmateriaaleihin, koska täytyyhän mun pakata tuotteet kunnolla ennen teille lähetystä, että saatte ne ehjänä perille. Joten jos et ole valmis maksamaan sitä yhtä ylimääräistä euroa, ei tarvitse osallistua.

3) Lähetän jokaiselle loppusumman ja maksutiedot sähköpostilla. Jos alkaa summa hirvittää, tässä vaiheessa voi vielä perua. Teen todennäköisesti niin, että veloitan mielummin hieman liikaa teiltä, jos MO lähettää lakat useammassa paketissa (=useammat postikulut) ja lähetän sitten kirjekuoren mukana ylimääräiset rahat tilaajille takaisin.

4) Toivon, että jokainen tilaajista on sunnuntai-iltana valmiina siirtämään rahat mulle nettipankin kautta. Silloin rahat on mun tilillä alkuviikosta, jolloin olen valmiina tekemään tilausta heti, kun MO julkistaa alennuskoodinsa.

5) Kun tilaus on tehty, ilmoitan siitä tilaajille, ja kerron mikäli jotkin tuotteet ehtivät loppua, eikä niitä saatu tilaukseen mukaan.

6) Sitten odotellaan ja odotellaan... Viime kerralla tais mennä melkeen kuukausi, mikä on ihan ymmärrettävää, kun muutama muukin ehkä haluaa käyttää tilaisuuden hyväkseen ja MO:lla pitää hippasen kiirettä siellä...

7) Kun paketit saapuu, ilmoittelen teille ja hipelöin ihan hurmoksessa ihania kynsilakkaputeleita ja lajittelen niitä oikeisiin kuoriin. Lasken vielä paljonko tilaus kustansi kellekin ja katson, että jokainen saa ylimääräiset rahat takaisin. Sitten vaan kuoret postiin, ja matkalle teitä kohti!


Vaadin tässä hommassa siis teiltä aika paljon luottamusta mua kohtaan, mut lupaan olla rehellinen ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Olen kerran aiemminkin järjestänyt Models Ownin kimppatilauksen, ja siinäkin kaikki meni hyvin. Samoin tämä homma on aika tuttua tuolta Dazzling Nailsin kautta, joten ei syytä huoleen. :)

Eli nyt sitten tarvitsen niitä tietoja sähköpostilla. Lähettäkää sähköposti tän blogin sähköpostiin, eli crayonnails [at] hotmail.fi ensi sunnuntaihin, puoleenpäivään mennessä.

Kertokaa sähköpostissa mitä haluatte tilata (jokainen tuote eri riville, kiitos), sekä nimenne (ei nimimerkkiä, vaan etu- ja sukunimi!).
Esimerkiksi näin:

__________________________________________

Moi!

Haluaisin osallistua kimppatilaukseen ja tilata seuraavat tuotteet:

Kynsilakat:
Lili's Pink
Aciiid
Blue Lagoon

Luomivärit:
plaaplaa
jne.

T. Mauno Mato

__________________________________________

Jos haluatte muutakin kuin kynsilakkoja, olkaa tarkkoja! Kirjoittakaa tuotteen nimi tarkasti, ja perään vielä vaikka vähän lisätietoja (esim. "irtoluomiväri"). Niin, että varmasti ymmärrän, mitä haluat. :D

Ja hei! Jos haluatte samalla ostaa Dazzling Nailsilta jotain, ne tulisi nyt sitten samoilla postikuluilla! Sitä ei tarvitse heti päättää, vaikka vasta sitten, kun ilmoitan MO-pakettien tulleen, voi pistää tilauksen Dazzlingille ja mainita, että tilauksen voi laittaa samaan pakettiin MO:n tuotteiden kanssa. Periaatteessa voitte tehdä tilauksen koska vaan ennen pakettien lähetystä, ja vaikka maksaa sen valmiiksi, niin me pidetään tuotteet varattuina. Sieltä olisi nyt nimittäin tulossa piakkoin lisää kaikkea ihanaa myyntiin, niin jos jotakuta kiinnostaa... :)

Mutta, jos on kysyttävää, kommentoikaa ja kysykää! Muuten sitten lähettämään tilauslistaa mulle. :) Tämän postauksen jälkeen en enää puhu tästä asiasta blogin puolella, vaan homma hoidetaan sähköpostin välityksellä!

Taidan oikeestaan tehdä tähän blogiin tohon sivupalkkiin jonkun boksin, josta näkyy tilauksen eteneminen, niin ei tarvii sitten ihmetellä tapahtuuko täällä jotain vai ei. :)7 kommenttia:

 1. tuleeko noita dazzling nailssille myyntiin? :)

  VastaaPoista
 2. Tajusin kohtaa 3. asti :D Eli maksaaks kaikki siis sen joka ikisen ihmisen loppusumman vai minkätakii hinta saattaa alkaa hirvittää ? T. pitkäpiuhain ihmiin

  VastaaPoista
 3. Keijju, en usko et me voidaan ottaa noita Dazzlingille myyntiin, koska Seppälä niitä jo myy Suomessa, ja niillä on varmaan joku lupajuttu, et niillä on yksinoikeus myydä niitä. :) Mut tässä on nyt tilaisuus ostaa niitä itelle, periaatteessa tilaat nyt ihan niin kuin Dazzlingiltakin; lähetät listan haluamistasi jutuista, lähetät rahat tilille, ja odotat pakettia saapuvaksi, mä hoidan kaiken muun. :D

  Nebu, siis jokainen maksaa 1) omat tuotteensa (muista vähentää -50% hinnoista, kun on se ale), 2) postikulut Suomeen jaettuna tilaajien määrälllä (eli esim. postikulut ois 10e ja tilaajia 4 > 10e:4=2,5e per nenä) ja sit vielä 3) postikulut Suomen sisällä, eli toisin sanoen maksikirjeen hinta (huom. hinta saattaa painon mukaan lisääntyä)

  Eli ei, sun ei tarvii maksaa kaikkien ihmisten yhteensä tilaamien juttujen loppusummaa. :D Hinta saattaa vaan siks hirvittää, kun sitä vaan valkkaa et toi ois kiva, ja toi ja toi ja sit lähettää mulle listan, ja saaki multa takas aikamoisen loppusumman, kun sihen lisätään vielä postikulut päälle. :D Eli ei se oikeesti ole ihan hirvittävän järkyttävän suuri summa, mut äkkiä niit ihanii lakkapulloi kerää vähän liikaa listalleen ajattelemati mitä ne edes maksaa. :DD

  Mut siis karkeesti sanottuna yhdelle lakkapullolle tulee varmaan noin euro postituskuluja (yhteensä sekä postituksesta Suomeen että Suomen sisällä) Hmm, voisin kyl kattoo ainaki noi Suomen sisäset postikulut viel huomen vähän tarkemmin, jos haluu sen perusteel kattoo montaks lakkaa mahtuu pakettiin. :)

  VastaaPoista
 4. Tuli vaan mieleen, taas kun mainitsit tuon teidän nettikaupan Dazzling Nailsin, niin miksei teillä ole Y-tunnusta? Verottaja tuskin olisi moisesta bisneksestä innoissaan.. Kirppismyynti on eri asia, mutta kun selkeästi _ostatte tavaraa myyntiin_ niin se on jo eri asia.

  VastaaPoista
 5. Aivan, kiitti vastauksest :D

  VastaaPoista
 6. Celia, sen takia, koska me ei olla yritys. Se lukee kyl siellä sivuilla jossain tietoa meistä-osiossa tms. Meidän vuositulot jää niin kauas verotettavista vuositulorajoista, et ei sitä verottajaa kyl paljon tämmönen pikkubisnes kiinnostais. :D

  Tietty me ollaan mietitty joskus, jos muutettais tää harrastuspohjainen myynti ihan oikeeksi bisnekseksi ja perustettais yritys. Siinä vaiheessa meidän pitäisi korottaa hintoja, ja lisätä hintoihin myös alvit ja muut ja alkaa käydä kaikenmaailman paperisotaa. Ja vaikka se tois meille enemmän rahaa, Dazzling Nails ei toimis enää periaatteensa mukaan, mikä on tarjota kynsituotteita mahdollisimman edullisesti kynsiharrastajille, etenkin sellaisille, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua tilata itse ulkomailta.

  Eli ihan vaan sen vuoksi ei ole Y-tunnusta, että saatais palveltua meidän asiakkaita paremmin. Me ei myydä noita tuotteita rahan vuoksi, eihän meiltä jää tosta käteen kun muutama euro kuukaudessa, ja nekin pistetään yleensä uuden tavaran ostamiseen. Me vaan ollaan siitä kummallisia tässä nykymaaailmassa, että tehdään tässä melkeenpä hyväntekeväisyystyötä ihan siitä ilosta, et saadaan täsä matkan varrella hiplailla ihania lakkapulloja ja säihkyviä timantteja ennen kuin ne lähtee taas eteenpäin uuteen kotiinsa. :D

  VastaaPoista
 7. Hei! Ehtiikö tilaukseen vielä mukaan ja osaisitko arvioida paljonko postikuluja tulisi yhteensä per henkilö? :)

  VastaaPoista