Sivut

tausta

14.8.2011

Plup plup!

Long time no see, mut nyt olis taas mereneläviä tarjolla, nimittäin esittelyssä on pitkästä aikaa mun lakkaukset!

Ajatus kynsiin lähti siitä, et 1) halusin kokeilla ostamaani Wild and Crazyn valkoista Montana-lakkaa leimaukseen, 2) Nfu.Oh'n väriholoja olis kiva koklaa, kun ne on puol vuotta tuolla laatikossa maannut ja 3) enpä ole tota Konadin kala-laattaakaan (M27) vielä päässy testailee.Ja tässä lopputulos! Hololakka oli niin kirjavaa, et valkonen ei hirveesti siitä näkynyt muuten ku hämärässä. Tummansininen lakka oli myös Wild and Crazya, niistä kyl tosi monet käy leimaamiseen!
Piti sit tietty vähän hilettä ja timanttiakin tonne sekaan iskeä. :)Pullossa Nfu.Oh'n väriholot ei ole näyttänyt yhtä upeilta kun hopeinen holo, mut eipä ne kynnellä kakkoseks jääny. Minä tyhmä laitoin tohon vielä päällyslakat päälle ja se vei osan efektistä pois, mut silti kimmeltää noin hyvin!

Ja siis tämä sininen holo oli #65.Tässä näkyy valkonenkin jo vähän paremmin...


Uuuu, kimallusta!


Nyt jäi jaarittelut vähän lyhyeksi, koska mulla olis noin neljän tunnin päästä herätys ja lähtö kirppikselle myymään... Paljon sen kauemmin en viime yönäkään nukkunut, kun oli Ninan kaverituparit. :D Otin silloin kuvat Ninan valmiista kämpästä, niin ne laitan tässä joku päivä sit näytille. Mut nyt hyvät yöt! :)


8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat, aika semmoset abstrakit, mutta tosi herkät :D

  VastaaPoista
 3. Vähä upeet! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat. (: Mistä oot noi hololakat ostanu/tilannu?

  VastaaPoista
 5. Upeat! Tämmöiset kuvat ei kyllä yhtään auta mun Nfu Oh:n lakkojen himoon! Mutta olen itselleni luvannut, että osotan ensi kuun palkkapäivää ja tilaan vasta sitten! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kun kimaltaa! Ihanat kyllä (:

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista! :)

  Lintunen, täältä > http://www.entitybeauty.fi/index.php?tuoteryhmat=1 Siin lukee heti ekana et "nämä tuotteet on vain ammattilaiskäyttöön plaaplaa", mut ei se tarkota mitää ettei sielt sais tilata. Hintoihi täytyy vaa muistaa lisätä alvia kakskytjotain prosenttia hintaan. :) Noihan on tosi hintavia, mun kalleimmat lakkani, mut todellakin hintas arvosia noi holot!

  VastaaPoista