Sivut

tausta

5.9.2011

Kukkia ja keijupölyä!

Tällä kertaa luvassa olisi lisää pinkkiä, sekä häivytystä, leimausta ja keijupölyä!

En muista joko mainitsin jotain Trans Designin tilauksesta, mut joka tapauksessa sieltä tuli tilattua paketillinen lakkoja itselle ja firmalle puoliksi. Esittelen uutukaiset paremmin joskus toiste, mut nyt näette jo yhden tän päivän lakkauksissa, nimittäin China Glazen Fairy Dustin, joka on mun eka CG:n lakka! :D Häivytysosioon käytin myös yhtä uutta lakkaa, kirpputorilta eurolla ostettua H&M:n All Eyes on Me:tä.



Pitäiskö myydä tää mainoskuvaks Juicy Couturelle? :P



Eli siis häivytyksen tein töpöttelemällä luomivärisudilla, sellasella vaahtomuovisella, sekä pesusienenpalasella. En oikeen osaa päättää kumpi olis parempi. Pesusientä käyttäessä saa sellasta rouheempaa jälkeä aikaan ja häivytys on helpompi tehdä, mut sitten taas kun sienessä on liian vähän lakkaa, se tarraa inhottavasti kiinni kynteen, ja jättää siihen jäljet, joten saa olla tosi tarkkana. Luomivärisudilla saa tasasempaa jälkeä, mut varsinkin yhden värin häivytyksen reunat tulee helposti liiankin tasasiksi, niin et raja näkyy liian selkeesti. Muuten sitä on helpompi käyttää, kun se imasee lakkaa just sopivasti, eikä tarvii olla koko ajan dippaamassa uudelleen.

Häivytyksiin käytin siis sen H&M:n All Eyes on Me:n lisäksi Evelinen 422:a ja Models Ownin Sophie's Pinkiä. Alle vedin vaaleanpunaisen läpikuultavan Evelinen 268:n. Ja täytyy muuten sanoo, et tää oli ehkä eka häivytyskokeilu, jonka voin sanoo onnistuneen! :D Varsinkin päivänvalossa kaikki värit erottui selvästi kynneltä. :)


Leimailut on peräisin Bundle Monsterin laatoista 03 ja 04. Kukkien päälle laitoin vielä timangit...


...ja lisää kimallusta saatiin siitä China Glazen Fairy Dustista, jota laitoin kaksi kerrosta päälle. Olen oikeestaan tähän asti ollut sitä mieltä, et Fairy Dust on aika tylsän näköinen swatcheissa, eihän siinä mitään ihmeellistä ole. Nyt se oli kuitenkin pakko tilata jostain syystä, ja olen rakastunut! Hileet siinä on tarpeeks pieniä, et tota voi vetää periaatteessa minkä lakkauksen päälle tahansa, ja kaiken lisäks se ei ole vain hopeista hilettä, vaan se on oikeen kunnon hologrammihilettä, joka loistaa kaikissa väreissä! Se on ehdoton hankinta jokaselle hileiden ja timanttien ystävälle!


Että semmoset kynnet tällä kertaa! Alkaa jo kesän laiskotus mennä ohi tässä tohinassa, ja kynnet saada vähän monimutkasempaa koristelua. Vähän vielä kun illat pimenee ja täytyy istua illat pitkät sisällä, niin tulee taas kehiteltyä varmasti vaikka mitä! Tai siis jos koulutöiltä ehdin. Nyt jo kovasti varotellaan miten paljon AMK:ssa riittää hommia... Mut eiköhän kynsienlakkaus aina johonkin väliin saada mahtumaan! :D

Mitäs uutta teidän syksyyn kuuluu, alkoko uusi koulu, tai uusi harrastus? :)


9 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka upeet kynnet!!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Muuten kiinnostaisiko tsekata blogini? (:

  http://myglitterydreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mooi :) Sulla on ihana blogi ja sait minusta uuden lukijan♥ :D Katsoin noita sun kynsiä ja RAKASTUIN balleriina kynsiin!!! Saanhan lainata ideaasi?? Oon ite harrastanu balettia 8 vuotta lapsena.. ja tahtoisin aloittaa sen uudestaan :D Kiitos ja kuulemiin :D

  http://kukkakynnet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Annin blogi katsottu ja katson jatkossakin! :)

  Kukkakynnet, totta kai saat lainata ideaa, kunhan linkkaat tännepäin, mistä idean nappasit! :) Ja jos haluat tutoriaalin avuksi, sellainen on tekeillä, saan sen varmaan syyskuun aikana tehtyä. :) Ja alota ihmeessä uudestaan! On se vaan niin ihana harrastus, en olis voinu kuvitellakaan et semmoseen jalkojen nosteluun jää koukkuun. :P

  VastaaPoista
 5. Ehkä tuoriaali olisi avuksi :D oonha mä tehny jo ilman tutoriaalia muumeja ja pöllöjä:D Joo.. pitäis vaa eka löytää missä sellanen baletti mahdollisuus olisi..

  VastaaPoista
 6. Ainakin tosi monet kansalaisopistot järjestää aikuisbaletin kursseja, jos mitään tanssiopistoo ei läheltä löydy. :)

  VastaaPoista
 7. IHANAT kynnet, aivan upeeta jälkeä!! Osaisimpa minäkin näin siististi....... :)

  VastaaPoista