Sivut

tausta

19.8.2011

Models Ownin kimppatilaus, aikaistetaan deadlinea!

Huhhuh, ne ottaakin siellä aikamoista loppukiriä, eikä sieltä puutu enää kuin 1500 tykkääjää ennen alen alkamista! Näin ollen täytyy meidänkin tehdä loppukiri, koska ale alkaa varmasti ennen sunnuntaita.

Eli kaikki, jotka haluavat osallistua kimppatilaukseen, toimikaa edellisen postauksen ohjeiden mukaisesti, mutta lähettäkää tilauksenne mun sähköpostiin mahdollisimman nopeasti, mieluiten tämän päivän aikana!

Laitan tänään jo tilanneille sähköpostia, jotta voitte maksaa ostoksenne. Ne, jotka eivät ole vielä tilanneet: laittakaa tilaus mulle heti kun pystytte! Jos ette pysty tänään laittamaan mulle tilausta vielä, kertokaa tähän postaukseen kommentilla, koska pystytte sen tekemään. Jos mattimyöhäisiä on useampia, teen heille vielä oman tilauksensa myöhemmin.

Eli yhteenvetona; HOPI HOPI! :)

// Uutta tietoa! Ei ehkä olekaan niin kiirus, MO ilmoitti, et ne saattaa lykätä alen alkua päivällä tai parilla, jotta he saavat sivunsa siihen kuntoon, et ne ei kaadu samantien, kun tilaajaryntäys alkaa. Silti pistäkää tilausta tulemaan mulle mahd. pian, niin ollaan sitten taisteluasemissa, kun rynnäkkö alkaa! :P

8 kommenttia:

 1. Olisin kiinnostunut , mutta s-postia en ihan vielä voi laittaa. Siihen 21. päivään mennessä varmaan pystyn. Eikö se ollutkin niin että asut Turussa ? ja nouto onnistuu ?

  VastaaPoista
 2. Okei, katotaan onko sunnuntaille muitakin tilaajia, et saatais samaan muita postikuluja jakamaan. :)

  Oon just muuttamassa pois Turusta, mut käyn täällä kyllä 1-2 viikon välein varmaan vanhempia ja kavereita moikkaamassa, joten jos malttaa odottaa, saa paketin myös noudettua. :)

  Eikä ne postikulutkaan kovin paljoa ole, 1-5 lakkaa tulee kotiovelle 3 eurolla ja 6-10 4,3 eurolla. :)

  VastaaPoista
 3. osaatko yhtään sanoa paljonko toimituskulut maksavat suomeen ? + sit tietenki suomen sisällä? ku jos tilais esim. 6 plo kynsilakkoja ni ne tuskin painaa paljon , ja eiköhän ne usein mee painon mukaan, vai ? :D

  VastaaPoista
 4. Olen nyt alustavasti ottanut 3,8e postikuluista Suomeen. Lopullinen määrä riippuu siitä, kuinka moni tilaa ja kuinka paljon. Mut toi 3,8e on maksimi, siitä sit palauttelen loput jos tarvii. :)

  Ja siis postikulut Suomen sisällä:

  1-5 plo = 3e
  6-10 plo = 4,3e
  11-20 plo = 6,8e

  (2lk maksikirje)

  Mut huomatkaa toki, et siel on muutakin kuin kynsilakkoja tarjolla! :)

  VastaaPoista
 5. Hei hyvä kun kävit vinkkaan tästä mun blogin puolelle, koskaa on ollut niin kiire, etten oo yhtään sun blogia ehtinyt vilkaiseen ja ois varmaan muuten mennyt multa ohi tämä kokonaan! Laitan vielä tänään tilausta sulle päin, niin ehdin varmaan vielä mukaan! :)

  VastaaPoista
 6. Juu, vielä ehtii mukaan, huomennakin varmaan vielä, kun ne lykkäs alen alkua! :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista