Sivut

tausta

10.8.2010

Vispipuuroa!

Teki mieli taas leikkiä Konadeilla. Se sujui taas kerran paremmin kuin viimeksi, seuraavanlaisella lopputuloksella:


Vähän noista tuli toisenlaiset kuin ajattelin, mutta ei ne ihan tuhoontuomitutkaan ole. :D Osa kukkasista jäi tarttumatta omaa tyhmyyttäni, kun en painanut stamperia loppuun asti. Timantit oli vähän liian isoja. Mutta lakka on kivan väristä! Nimesin sen vispipuuroksi. Ei se oikeasti ole vispipuuron väristä, mutta siitä katsellessa tulee kuitenkin mieleen vispipuuro.


Ja tässä tarvikkeet, joita käytin. Kuvasta puuttuu Trindin Nail repair, jota laitoin aluslakaksi, sekä pikaliima, mutta ei ketään varmasti kiinnosta, minkä merkkistä pikaliimaa käytän. :D

Eli vispipuurolakka on Seppälän La Femme Beauty, Konad-kuviot Mavalan mustalla ja hileet ovat two-way-lakasta. Päällilakkana Orlyn Sec' n ' dry, jonka huomasin levittävän ilkeästi Konad-kuviot. Trindin pikakuivattaja ei sitä tehnyt. Laatan numero on M25, mutta minä taidokkaana valokuvaajana kuvasin laatan niin, ettei numeroa, eikä edes käyttämääni kuviota tuossa näy. Siinä näette myös timanttipurkin. Olen muuten jo kerran kaatanut sen sisältöineen pisin pyötää. Oli kivaa.
Tänään päädyin ihan vahingossa Seppälään. Oli varmaan auton ratissa vikaa, kun vei mut sinne. Siellä oli taas tarjous, kahden Models Ownin ostajalle kynnenkuorijaviila kaupan päälle. Lähdin ostamaan alunperin tuota hopeaa lakkaa, mutta otin sitten pinkin kaveriksi, jotta sain viilan. Viila löysi paremman kodin mummini luota. Hän sattui tulemaan juuri kylään, kun pääsin kotiin, ja selitti ummet ja lammet, kuinka joskus kokeili tuollaista viilaa, ja oli niin hyvä. Mulla on jo yksi, joten pienen vänkäämisen jälkeen mummini otti tuon toisen. :) Harmi vaan, että tuo lakka näyttää ihan eriltä kotona kuin kaupassa. Kaupassa se oli samanlainen kuin tuossa kuvassa, tumma pinkki, mutta päivänvalossa se on kirkkaampi.

Oli pakko kuvata saman tien kaikki Models Ownit, jotka mulla on:Ja nyt, rakkaat lukijani, pientä mainostusta. Liittykää elokuun aikana Facebookin Models Own- ryhmään! Jos he saavat 10 000 fania elokuun loppuun mennessä, he lähettävät faneille tarjouskoodin, jolla saa seuraavasta tilauksesta -50%! Se olisi aivan mahtavaa, joten tehkää se, jos ei itsenne, niin minun ja muiden Models Ownien fanien takia. Kiitos! :)6 kommenttia:

 1. Saat sit postittaa mulle noi models ownin lakat jos et jostain kumman syystä olekaan tyytyväinen noihin. :D Hoho.

  VastaaPoista
 2. Kävinkn jo liittymässä Facebookin ryhmään ;) Mutta siis, tosi nätit kynnet olet tehnyt. Tuossa kuvassa, jossa sinun kaikki odels Ownit ovat, ihastuin oikean reunan väriin<3 Voitko kertoa, minkä niminen se on?

  VastaaPoista
 3. Jee, kiitos että liityit! :) Reunimmainen oikeella on Jade Stone.

  Marm, pidän mielessä! :D:D

  VastaaPoista
 4. Aa, kiitoksia. Nyt toivotaan, että tuonne ryhmään liittyy tarpeeksi väkeä. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit :)
  Minäkin tykkään tuosta "vispipuurolakasta", on kivalla tavalla kylmä väri olematta liian violettiinvivahtava.

  En ole facebookissa periaatteellisista syistä, muuten liittyisin... harmi kun niin monilla firmoilla on tarjouskoodeja facebook-faneille vain...

  VastaaPoista
 6. Se on tosiaan aika tyhmää, että yhä useammat tarjouskoodit löytyy facebookista. Sieltä löytyy paljon ihmisiä ja mainostus on helppoa, mutta kyllä niiden pitäisi vaikka kotisivuillaan tarjota facebookittomille samat edut ja tarjoukset. :/

  VastaaPoista