Sivut

tausta

14.8.2010

Tähdenlentoja

Toivottavasti kaikki huomasivat viime öinä tähystellä taivaalle, jolloin siellä näkyi paljon tähdenlentoja. Itse olen viettänyt kahtena viime yönä melkein kaksi tuntia nurmikolla maaten ja katsellen tähdenlentoja. Näin niitä yhteensä yksitoista, ja kauniita olivat! Jos missasit nämä, 18.8. pitäisi tulla uusi meteoriparvi, jonka aikaansaamat tähdenlennot voivat olla värikkäitä! Avaruuden katselu on muutenkin terapeuttinen kokemus. Sitä alkaa aina miettimään, kuinka pieni itse on, kuinka kauan tuo tähtien valo onkaan tänne matkannut, ja onko avaruudessa muuta elämää. Kokeilkaa ihmeessä! :)

Mutta nyt asiaan, tässä tähdenlentojen inspiroimat lakkaukset:En oikeen saanut hyviä kuvia, näyttää kauheen sekavalta, mutta luonnossa ne näyttää oikein hyviltä. En tällä kertaa ottanut kuvaa, mitä lakkoja käytin, mutta listaan ne tähän, jos jotakuta kiinnostaa:

Two-way hilelakka ja punertava lakka
Wiesbaden ? korallin sävyinen lakka
YSSY kuparin väinen hilelakka, nro 46 (kynsien kärjissä)
Beautyuk:n kultainen lakka
"Tähtien" päällä on lisäksi Europehousen pimeässäkiiltävää lakkaa :)
Alla Trindin nail repair, päällä Orlyn pikakuivattaja

Tällaista tällä kertaa. Huomenna lähdenkin hakemaan Sokokselta Goshin Rainbow-lakkaa. Äsken tuli viesti, että sitä on jälleen saatavilla. Lähiaikojen suunnitelmissa on myös tilata amazon.comista Bundle Monsterin laattasetti (21 laattaa 13 euroa!) ja kynsilakkoja.

Ai niin, piti vielä sanoa, että älkää hyvät ihmiset ostako Suomesta OPIa tai China Glazea! Ne maksaa täällä noin 17 euroa, mutta amazon.comista ja Ebaysta saat ne kolmella dollarilla, mikä on euroissa vähän päälle kaksi euroa! Sokos ja Stockmann osaa todellakin rahastaa niillä, enkä toivo kenekään tukevan sitä toimintaa.4 kommenttia:

 1. Hitsi mie unohdin kokonaan ne tähdenlennot. No 18. päivä sitte :D Tosi nätit kynnet, mitä sain selvää. Ja kaupat ovat aina osanneet rajastaa. Vähän liikaakin. Kävin tänään Prismassa, niin jotku samat lakat maksaa Anttilassa aika lailla puolet enemmän. :)

  VastaaPoista
 2. Itte en edes TIENNYT mistään tähdenlennoista.. MUR.. Kiva kun ei kukaan ilmottanu. :( Hö.

  Ja hyvä kun nyt kerroit tosta, ettei OPIn tai Gina Glazen lakkoja kannata ostaa suomesta, etten minä tyhmä osta! Mutta en kyllä sitten koskaan tule noita lakkoja omistamaan, kun en osaa tilata ulkomaalaisilta sivuilta. (enkä aio opetella.)

  VastaaPoista
 3. Nuo tähdet näyttää semmosilta meritähdiltä, hienot kynnet! :]

  VastaaPoista
 4. marm, ehkä vielä jonain päivänä muutat mieles, ulkomailta kun saa paljon halvemmalla suurimman osan tuotteista. :) Eikä se ole vaikeeta, suomesta tilaamiselle ainoa ero on paypalin käyttö. Jos sulla on ihan tavalliset nettipankkitunnukset, niin se riittää. :)

  Sonne, aivan! Olen kovasti miettinyt, et mitä ne oikeen muistuttaa, mut meritähdiltähän ne näyttää! :D

  VastaaPoista