Sivut

tausta

20.8.2010

Kynsilakkaesittely

Tässä postauksessa esittelen kynsilakkani, koska huomasin, etten ole sitä vielä tehnyt. Ei minulla niitä vielä niin hirveästi ole, mutta kokoelma tulee kasvamaan lähiviikkoina, kun 1) Models Ownin ale alkaa, 2) teen "pienen" tilauksen Amazonilta, josta saa esim. China Glazea ja Opia parilla eurolla.

Tässä aluksi jo ensimmäisissä postauksissa esittelemäni two-way-lakat, jotka ovat osoittautuneet todella hyväksi ostokseksi! Niitä saa edelleen Ebaysta kympillä 24 kappaletta, suosittelen! Korkin alta siis löytyy sellainen pursotuspää, ja kiertämällä korkkia esiin saa kapean koristelusiveltimen. Tosin ekoilla käyttökerroilla niistä irtoaa yleensä pari karvaa, koska hinta kertoo aika paljon myös laadusta.Ja sitten lempilapseni, Models Ownit. En voi olla hehkuttamatta niitä jokainen kerta, kun puheeksi tulee kynsilakat. Kaikkein eniten niissä viehättää värivalikoima ja tietysti edullinen hinta. Tiesittekö, että Models Own kynsilakkoja on jo 77 eri sävyä? :D

Vasemmalta oikealle: Grey Day, Sterling Silver, Sophie´s Pink, Pink Explosion, Top Turquoise ja Jade Stone.Tässä kaikki hile-, ja hololakkani. Suurin osa niistä on uusia tulokkaita, tämän kesän aikana ostettuja. Vanhempaa väkeä edustaa sininen Anytimen Safiiri, takana oleva liila-tuskoosi Wild and Crazy ja oikealla alhaalla oleva Wet´n ´Wild, jossa on enää pari tippaa pohjalla, ja lakka venyy ihan mukavasti.

Uudempia ovat vasemmalla oleva Beautyuk:n kultainen, Takana olevat kaksi YSSY-lakkaa, jonka hileet ovat eri kokoisia, sekä niiden edessä oleva Evelinen hololakka, joka on halpislakaksi todella hyvä. Sen vieressä on uusin lakkani, Goshin Rainbow, jonka vieressä on ehdottomasti lempilakkani; Nfu. Oh´n hololakka #61, joka loistaa kirkkaammin kuin yksikään muu lakka! :D Takana vielä outo IVSTY-lakka sydänhileineen, joka haisee todella pahalle.

Sitten punaisiin lakkoihin. Vasemmalla on kaksi Beautyuk:n lakkaa, toinen on Neon pink, ja toisessa on Beautyuk:n logo, mutta kyljessä lukee glam nails. Se on tosin ainakin viisi vuotta vanha. Se hohtaa valossa kultaisena. Niiden takana on Star Gazerin #104, joka muistuttaa todella paljon tuota Beautyuk:n lakkaa, paitsi on aavistuksen verran helmiäisempi. Star Gazerin vieressä ikivanha H&M:n vaaleanpunainen lakka, jota saa laittaa viisi kerrosta, jos haluaa vähänkin peittävämmän lopputuloksen. Alhaalla Selenen minilakka, joka sekin alkaa olla varsin kuivahtanut. Sen oikealla puolella Seppälästä monta vuotta sitten ostettu NP-lakka, ja sen oikealla puolella Wild and Crazyn Bombay, sekä La Femme Beautyn vispipuurolakka, eli Pink Cream.

Keltaisia, vihreitä ja sinisiä lakkoja on vähän vähemmän. Vasemmalla Anytimen vihreä omena, johon lisäsin luomiväriä, koska ennen sitä se oli aivan rään väristä. :D Siitä oikealle Rimmelin Green with Envy, yksi suosikkilakoistani jännän värinsä vuoksi. Kaksi pikkupulloa edessä sain kaveriltani...öö...seitsemisen vuotta sitten. Niissä ei lue mitään, joten niistä entiedä sen enempää. Niiden oikealla puolella on Nivean minilakka Yellow Sparkle. Takana vielä Wild and Crazyn Erie ja Neon Melon.Tässä on sitten loput. Paitsi jostain syystä Trindin nail-repair puuttuu taas kerran, mutta tuskin kukaan siitä pahastuu. Vasemmalta lähtien Mavalan musta, Nivean joku ranskisvalkoinen, Orlyn mattamusta, pimeässäkiiltävä lakka ja Trindin pikakuivattaja/päällilakka.


Tämän verran haluan vielä välineistöä näyttää, eli Konad-laatat M3, M25, M26, M36, M39, ja M45. Lisäksi postissa tuli aiemmin tällä viikolla M55, joka ei ehtinyt kuvaan mukaan. Se on se, jossa on marjojen ja hedelmien kuvia.Ja tässä vielä kaikki säilytyslaatikossaan. Sinikantisessa laatikossa on Konadit, ja sen päällä kuvassa näkyy "timanttivärikartta". Säilytyslaatikko on IKEAsta.

Huomenna aionkin sitten lakata sekä omat, että serkkuni kynnet, joten viikonloppuna niistä lisää. :)


A Day In The Life Of Dollface- blogissa on muuten 500 lukijan johdosta arvonta, jossa on aivan mahtavat palkinnot, käykää kurkkaamassa! >> Klik


4 kommenttia:

 1. Paljonko sinulla on noita lakkoja yhteensä? Ei voi olla huomaamatta, etä pidät pinkistä/vaaleanpunaisesta :D

  VastaaPoista
 2. Ai hitsi, unohdin ihan sen mainita! Kuuskymmentäyksi näyttää olevan. Aika paljon muuten. :D Huomasin myös sen, että olen varsinkin seppälälle ollut aika hyvä asiakas. :D

  VastaaPoista
 3. Heei mikä tuo timanttivärikartta on? :D

  VastaaPoista
 4. Kunhan länttäsin paperille kynsilakalla kiinni noita timantteja, jokaista väriä yksi. Oli niin ärsyttävää niitä pieniä purkkeja tonkia laatikon pohjalta. Ne kannetkin on vähän löysiä, ja kaksi kertaa olen jo onnistunut kippaamaan timanttipurkin pisin lattioita. :D Tosta näen nyt helposti, mitä värejä on tarjolla, ja on helppo myös verrata kynsilakkaan, et mikä väri olis paras. :)

  VastaaPoista