Sivut

tausta

22.8.2010

Tatuointikukkasia

Eilen oli pakko päästä kokeilemaan hienoja kynsitatuointeja, joita tuli Viva La Nailsin pakkauksen mukana. Se ei sitten mennytkään ihan niin kuin piti...


Valitsin lakaksi Models Ownin Jade Stonen, ja tatuoinneiksi nuo vasemmanpuoleisimmat kukkaset. Olen käyttänyt ennenkin kynsitatuointeja, joten en minä mitään ohjeita alkanut etsimään. Sen vuoksi peukaloissa on nyt hieman erilaiset kuviot...Leikkasin siis tuosta pahvista kuvion irti, jonka jälkeen kastelin sen. Länttäsin pahvinpalasen kynnelle, taputtelin pari kertaa päälle, ja pahvi lähtikin jo irti. Mutta kuvio oli väärinpäin! Se pitikin tehdä niin, että aluksi kastelee pahvin, sitten liu´uttaa kuvion pahvilta sormen päälle ja laittaa siitä kynnelle. Muistutti lähinnä piilolinssien laittoa. :D En sitten tiedä onko tuollainen yleistäkin, mutta ennen (=6-7 vuotta sitten) käyttämäni kynsitatuoinnit laitettiin kynnelle tuolla ensin yrittämälläni tavalla, samalla tavalla kuin purkan mukana tulleet vesitatuoinnit. Tämä uusi tapa oli kyllä paljon helpompi ja nopeampi, lisäksi kuvion sai paremmin siihen, mihin halusikin. Kynsitatuoinneilla sai nopeasti aikaan nätit kynnet, ja plussaa vielä siitä, että yhdessä paketissa on tatuoinnit kahdelle kerralle, eli yhteensä kaksikymmentä kappaletta.

Peukalon kynsi näyttää alemmassa kuvassa todella pitkältä, mutta se on vain jokin harha. Verratkaa vaikka muihin peukalo-kuviin. :)


Nyt on siis saavutettu Models Ownin Facebook-sivuilla se 10 000 tykkääjän raja, ja viikon ajan heidän nettisivuiltaan voi tilata Models Ownin tuotteita puoleen hintaan. Itselläni on menossa tilaukseen näillä näkymin kahdeksan lakkaa ja pari huulipunaa. Järjestän itse asiassa kimppatilausta, joten saadaan postikulut jaettua useamman kesken. Onko joku muu tilaamassa sieltä? Mitä värejä valitsitte? :)1 kommentti:

  1. Luonnottoman piiitkä peukalon kynsi!!! Itselläni on vain tälläset nysät sun kynsiin verrattuna.... =DD

    VastaaPoista