Sivut

tausta

29.9.2011

Models Ownin 50 "uutta" lakkaa...

Voi Models Own, minkäs teit... Tässä ne 50 uutta lakkaa:


Eli he mainostivat innoissaan, että jee, saatte uusia lakkoja, ja sitten ne iski myyntiin nämä Pro- lakat, joita on saanut ainakin Bootseista (brittiläisten meikkikauppa) jo pitkän aikaa. Joku näistä kyselikin edellisessä postauksessa, et mitä niin hienoo näissä on, ja tossa se nyt lukeekin.

Niissä on käytetty hienoa "Kasvaa nopeasti-Kuluu hitaasti"-teknologiaa. E-vitamiini kasvattaa kynttä nopeemmin ja UV-suoja estää lakkaa kulumasta/haalistumasta. (Okei?) Ja mikä parasta, lakka tuoksuu kuivuttuaan joltain "suklaan ja kukkasten väliltä". Ja näistä hienoista ominaisuuksista joutuu maksamaan kahdeksan puntaa per pullo, mikä olis euroissa noin kympin.

Lisäks noissa on hyvin pitkälti samat sävyt, kuin normaaleissa Models Owneissa, eri nimillä vain. Esimerkiksi isona näkyvä Sugar Plum Fairy on selvästi Pastel Pink ja kaikki varmaan bongaa tuolta muiden värien joukosta esimerkiksi Jade Stonen- Hups, siis "Jade-annan".


Ehkä tämä uutinen sai jotkut kynsisalonkien omistajat hyppimään riemusta, mut meitä tavallisia lakankuluttajia tuskin tää riemastuttaa. Varsinkaan sen uutisoinnin ja ilonpidon jälkeen.


Mut jotain hyvääkin sentään, saatiinhan me Beetlejuicet! Ja Seppälästä vastattiin, että niiden pitäisi olla Suomessa viidessäkymmenessä suurimmassa Seppälässä myynnissä kahden viikon kuluttua, JES! :D

Sieltä tosin on MO:n valikoimista heidän sivuiltaan kadonnut joitakin lakkoja, eikä niitä ole tulossa enää lisää ikinä koskaan milloinkaan, joten ehkä saadaan kuitenkin vielä jossain vaiheessa lisää sävyjä vanhojen tilalle?


11 kommenttia:

 1. Tikkarisuu30/9/11 08:04

  Ei noita ole mitään järkeä ostaa. Ja minusta ei sillä ole mitään väliä miltä lakka haisee, vaan miltä se näyttää. Odotin (enkä varmaan ainoana) jotain UUSIA värejä enkä kalliimpia suklaakukkapommeja.
  On varmaan selvää, että näistä tuskin tulee yhtä suosittuja kuin normit.

  VastaaPoista
 2. Blääh! :<< Mäkin odotin jotain hienompaa! Mut onneks Beetlejuicet vei mun sydämen! <3

  VastaaPoista
 3. Beetlejuicet on kyllä ehdottomasti saatava!
  Mä en oikein käsitä, miksi kynsilakkoihin laitetaan joku UV-suoja :o En mitenkään jaksa uskoa, että aurinko haalistaisi lakkaa pilalle siinä ajassa, mitä se kynsillä kestää. Ainakaan täällä pohjolassa :)

  VastaaPoista
 4. Höh, odotin kivempaa :<
  Kuulukohan joensuun keskustan seppälä 50:n suurimman joukkoon..

  VastaaPoista
 5. Voisko sanoa, että oon tosi pettyny? Ootin ihan hirveesti kaikkia kivoja jännejä värejä ymsyms. mutta nyt oikeesti oon vaan vihanen:D

  VastaaPoista
 6. Mä oon ainakin vähän pettynyt, ei mua kiinnosta mitkään pro-lakat joissa on samat värit. Ei mua kiinnosta hyvä kestävys jos joudun maksamaan siitä kaksinkertaisen hinnan, en muutenkaan pidä montaa päivää samoja lakkoja, kunhan nyt päivän edes pysyy hyvänä. Olisin halunnut jotain Beetlejuice-tyyppistä enemmänkin. :/

  No, onhan meillä noi Bj:t sentään, nyt sit kattomaan, että löytyykö yhdestäkään lähialueen Seppälästä noita. :D

  VastaaPoista
 7. Ihania lakkoja ja värejä :) Ja ihana blogi, taidampa jäädä lukijaksi :) käyppä vilkaisemassa myös minun blogiani!

  VastaaPoista
 8. http://mawwipam.blogspot.com/2011/09/115-faktaa.html
  Tässä olis tämmöstä faktahaastetta ^^

  VastaaPoista
 9. Sait just uuden lukijan, ihana blogi! :) JA IHANIA LAKKOJA WÄÄÄÄ PAKKO SAADA!! :O <3

  VastaaPoista
 10. Aikaimoinen pettymys tosiaan nuo Pro-lakat, mutta eiköhän noilla Beetlejuiceilla saa lohduteltua itseään ainakin jossain määrin :D Toivottavasti tämän kylän Seppälä kuuluu tuohon viiteenkymmeneen, ja kiva että viitsit ottaa selvää tuosta ilmestymisajankohdasta, minä ainakin käyn haalimassa kaikki... Jos ei täältä saa, niin seuraavalla Turkureissulla jos tärppäisi.

  VastaaPoista
 11. Cailin oikeessa olet, onneks noi viis uutta oli sit noin upeita! :)

  En sit tiedä koska noi tulee kauppoihin, kun Seppälä lupaili paria viikkoa, mut MO:n sivuille ne tulee vast marraskuussa myyntiin. :S

  Kiitos Mawwille haasteesta ja moi uusille lukijoille! :)

  VastaaPoista