Sivut

tausta

9.10.2011

Vaahterarakkaus

Vaahtera on mun suosikkipuu syksyisin. Sen lehdet muuttuu keltasiks ja punasiks ja niitä on niin paljon ja ne on niin isoja ja ihania ja ...! Täällä mun kotona ei ole koskaan ollu vaahteroita. Ostettiin pari vuotta sit äitienpäivälahjaks äidille vaahteran taimi, mut tuolla se kituu kasvupaikallaan, eikä kasva mihinkään. :D Onneks mun Hämis-kodin ikkunan edessä on monta vaahteraa, joita saan tuijottaa päivät pitkät! Ja muutaman kerran olen käyny lehtiäkin keräämässä ja iskemässä kirjan väliin kuivumaan. Ja ehkä yhen ovikranssinkin jo tein! :DJa siitä inspiroituneena piti tietysti kynnetkin tehdä!
Alla oleva vihreä lakka on Models Ownin Green Flash, joka pääsi nyt ekaa kertaa testaukseen. Se oli vähän turhan kimaltelevainen, joten vedin päälle mattapäällyslakkaa pariin kertaan huurteisen vaikutelman saamiseksi. Se kuvastaa siis vähän kuin jäistä nurtsia, semmosta, kun ekat yöpakkaset ovat kohmettaneet ja siinä on ihana kävellä päällä. :)Vaahteranlehtikuviot löyty jostain Bundle Monsterin laatasta, ne on nyt Hämiksessä ja mä kotona, joten en voi tarkistaa asiaa. Mut ettei liian helpoks menisi, tein kuvioita vielä kaksvärisesti. Eli oranssi, keltainen, punainen (Evelineä kaikki) ja vihreä (Depend) käyttöön, ja leimailemaan. Kaksvärisestihän saa leimattua niin, et vetää yhtä lakkaa puoleen kuviosta, ja toista toiseen puoleen. Jos haluaa värien vähän sekoittuvan rajakohdalta, ei vedä scraperilla ihan samansuuntaisesti värien rajojen mukaan, vaan vähän vinosti. :)

Mikä puu saa teidät syksyisin innostumaan, pomppimaan lehtikasoissa ja keräilemään kauneimmat lehdet talteen talvea varten? :)


19 kommenttia:

 1. Ihanan syksyiset kynnet :)
  Itselläkin on vaahtera näin syksyllä lempi puu

  VastaaPoista
 2. Nää kynnet on tosi kauniit ja syksyiset!(: Vaahtera on miullakin juuri se puu, joka on lempparein näin syksyisin ruskan aikaan(:

  VastaaPoista
 3. Kauniit!

  Tekisi itselläkin mieli kaivaa syksyiset värit kynsilootasta ja saada jotain tämmöistä aikaan!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet, itelläni on tosi samantyyppiset just kynsissä mutta tykkään kyllä siun versiosta enemmän. :D Vaahterat on ihania, mutta tykkään kyllä syksyllä ihan kaikista lehtipuista. :)

  VastaaPoista
 5. Oi että, pakkohan ne on tehdä nää syksykynnet kohta. Monessa blogissa vilahtanut ja mieli tekis. Ja nyt kun sanoit, että BM:n laatoilla on lehtiä! Kun Konadilla ei oo ja mietin, että ei mulla oo lehtikuviota. Palaan siis penkomaan valikoimiani ja teen syksyhommelit illalla :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi nätin näköset kynnet, mutta vaahterat...
  Mikäs siinä kun talomme pihassa on kolme jättisuurta vaahteraa ja piha on lehtien peitossa näin syksyisin, haravoimaan >>

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet ja vaahtera! <3

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit, munkin pitäis(no joo eihän mikään kynsijuttu oo pakollista, mutta haluiaisin) tehdä jotkut syksykynnet, mut en omista mitään lehtilaattoja, joten ne lehdet pitää maalata... Taidan tarvita aika monta oikeaa lehteä malliksi ja lehdistä tulee varmaan vieläkin epämuodostuneita.... :D

  Vaahtera lempipuuna mullakin, paitsi etten hirveästi rakasta sen lehtien haravoimista. Onneksi pääsen haravoimaan pääasiassa koneella silloin kun joudun haravoimaan mitään. :D

  VastaaPoista
 9. Noora, ihanat sullakin oli! Kävin vähä vakoilees. :)

  VJ, tiedän tunteen! Meillä on sit taas pihalla aina ollu yheksän omenapuuta ja kolmelta puolelta lehtimetsät reunustaa pihaa, ni omenapuun, haavan ja jalavan lehdet ei oo mun suosiossa. :D

  Mut hei siit vaa kaikki tekee omaa versiotaan näistä! Nora, tuskin käsin maalaaminenkaan niin vaikeeta on, lehdet on aika helppo aihe kuitenki, ja ainaki jos akryylimaaleja löytyy, siveltimellä saa helposti lehtiin kivan näkösen reunan. :)

  VastaaPoista
 10. Miulla olis siulle haaste(: :http://iwanteatyyou.blogspot.com/2011/10/haaste-x2.html

  VastaaPoista
 11. Tikkarisuu10/10/11 07:37

  Lovetan taas kerran kynsiäsi. .-)
  Itsellänikin on tuo vaahtera lempipuu, on niin kaunista. Ja ihanaa on löytää iso värikäs lehti! Kauniit kynnet, voisin ehkä itsekin kokeilla.

  VastaaPoista
 12. Hei vieläkö myytte dazzlingnail-blogissa kynsijuttuja? :)

  VastaaPoista
 13. Kiitti Mmeri.! :)

  Tikkarisuu, siitä vaan kokeilee! :)

  Anonyymi, kyllä, Dazzling Nails on edelleen toiminnassa, mut sähköposteihin vastailu kestää vähän normaalia kauemmin tällä hetkellä!

  VastaaPoista
 14. En tiedä, montako haastetta oot jo saanut mutta täällä ois vielä yksi lisää :) -> http://lakkausrakkaus.blogspot.com/

  VastaaPoista
 15. Ihanat kynnet :) Ootkin näköjään saanut aika paljon jo haasteita, mutta tässä olisi vielä yksi:
  http://m-andthecupcakez.blogspot.com/2011/10/challenge-accepted.html :)

  VastaaPoista
 16. Mulla on tuo samainen laatta, josta löytyy lehtikuvio, joten nyt ois kyllä täydellinen aika käyttää sitä! Ihanat syksykynnet olet saanut aikaan!

  VastaaPoista
 17. Nyt löytyis mun blogin puolelta vähän haasteita ja jonkun niistä voi ottaa vastaan tai vaikka kaikki! :)
  http://korkokengiss.blogspot.com/2011/10/viisi-haastetta-olkaapa-hyvat.html

  VastaaPoista
 18. Upeat! :) Syksy on kyllä niin kaunis vuodenaika, ah. Vaahteran lehdet on niin upeita! :)

  VastaaPoista