Sivut

tausta

28.9.2011

Maistiaisia Models Ownilta

Kuten edellisen postauksen alussa vihjaisin, Models Ownilta on tulossa paaaaaljon uusia lakkasävyjä! Tänään he jo raottivat hieman esirippua, ja voi mitä ihanuuksia sieltä ilmestyikään!


Tämän ekan kokoelman nimi on Beetlejuice, muistaakseni tarkoitti koppakuoriaista, joka näihin sopii loistavasti. Vasemmalta oikealle Golden Green, Pinky Brown, Purple Blue, Aqua Violet ja Emerald Black.

Mua itteäni kiinnostais eniten Golden Green. Siis vaan yksi! :D No mut Pinky Brownia vastaava löytyy jo (se muistuttaa ainakin kovasti Accessorizen Pink Spicea, jonka omistan (mahtokohan se olla puolestaan kopio MACin Bad Fairysta?)) samoin Purple Blue on vähän kuin Orlyn Cosmic Fix-kokoelmasta, joita niitäkin löytyy jo tarpeeksi. Aqua Violet on myös aika jännän näkönen, mut mulla oli joskus ala-asteella vaatekappale, jonka kangas oli liila siftaten sinistä, aivan kuin tuokin, ja siitä on jäänyt traumat. :D Rivin viimeisen sanotaan olevan "keskiyön riikinkukko", eli varmasti upea sävy, mut liian tumma mun makuun.

Mitäs tykkäätte näistä? Huomenna koitan ehtiä uutisoida sitten niistä neljästäkymmenestäviidestä muusta! :D

22 kommenttia:

 1. huomasin nuo myös heidän facebooksivuiltaan, on muuten aika jännät :O Mutta se mikä jäi mietityttämään on, pitääkö noiden alla olla esim valkoista tai muistaa kynsilakkaa, vai peittääkö nuo ihan täydellisesti ? Ei ole kovin kivaa nähdä kynsirajaa lakan läpi... :S

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Kyl ainakin muut tollaset vastaavat mitä mulla on, toimii ihan ittellänsä. Kolmisen kerrosta ne tarvitsee, mut ei se ole kohtuuton määrä. :) Yleensä ainakin MO:n lakat on ollu aika paksua tavaraa, et nääkin saattais olla, mut se nähdään sit! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo näyttää kyllä vähän liian kivoilta ! :b Ja tuo Golden Green on ehkä myös eniten omaa silmää miellyttävä. Mutten pistäisi pahaksi jos joku lahjottaisi nuo kaikki miulle :D

  VastaaPoista
 4. Onko nää siis hololakkoja? =)) semmoset ainaki kiinnostais...

  VastaaPoista
 5. ooka, varmasti kelpais yhdelle jos toisellekin, jos ilmaseks sais! :D

  elna, noi ei oo holoja, vaan duochromeja. Duochromeissa on se yks pohjaväri ja sen lisäks toinen väri, joka näkyy varsinkin kirkkaassa valossa hyvin. Erityisesti tossa kuvan toisessa ja toiseks viimisessä pullossa se efekti näkyy selvästi. :) Huomenna nähdään, onko muissa uusissa lakoissa holoja tulossa! Niitä on niin hurjan paljon, ja nääkin oli tällee erilaisia mihin on totuttu, et en yhtään ihmettelis, vaiks saatais holojakin! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa upeita! Aqua Violet noista kutsuu eniten.

  Pelkäsin että pahimmillaan tulee kymmenittäin cremejä eri sävyissä, mutta nyt odotan innolla mitä herkkuja uutuuksiin vielä kuuluu!

  VastaaPoista
 7. Apua! Toivon nyt niiin paljon että tulis ihan tänne perus seppälään myyntiin näitä uusia! On muuten upeita! Enkä viitsi ulkomailtakaan alkaa tilaan..:(

  VastaaPoista
 8. Oi oi, onpas mielettömän hienon näköisiä! :o

  VastaaPoista
 9. Oi poika! :D
  Huomasin, että beautybay.comissa oli nyt myynnissä Models Own Pro -lakkoja (http://www.beautybay.com/cosmetics/modelsown/). Osaatko sanoa, miten nämä eroavat tavallisista? Paitsi hinnaltaan...

  VastaaPoista
 10. Oi-Joi! Näitä odotellessa... Aivan ihania värejä siis. Mulla iskostui takaraivoon noi kolme keskimmäistä noista väreistä :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kaikki :o Tuleekohan näitä seppälään, vai pitääkö tilata?

  VastaaPoista
 12. Mielettömiä!! :D Tekisi mieli kaikkia viittä, kun ei ennestään taida olla yhtään duochromea(tai sit se efekti on niin olematon etten ole hoksanut :p).

  Toivottavasti muutkin uutuudet ovat jotain vähän erikoisempia eikä vaan cremejä(holot!). Ja saa nähdä milloin noi saapuu Seppälöihin vai tuleeko noita ollenkaan sinne, itse kun en lähde tilailemaaan mistään(kiitos äiti </3). :/

  VastaaPoista
 13. vähän upeita! :--------------) mäki olisin kiinnostunu tuleeks seppälää? vai pitääks tilata..

  VastaaPoista
 14. Ahhh, mä haluan noi kaikki! :D <3

  VastaaPoista
 15. Haluun noi kaikki! :--O

  VastaaPoista
 16. Oioioi, rakastan tollasia sävyjä! <3 Kaikki! <3

  VastaaPoista
 17. Helsu, ilmesesti noi pro-lakat on vähän parempia kuin tavalliset MO:t, niissä on enemmän jotain suojaavia ainesosia ja mitä lie vitamiineja lisättynä. Kattelin niitä itekin Lontoossa keväällä, ja ne oli jopa sävyiltään ihan samoja tavallisten MO-lakkojen kanssa, vain nimet oli erit. :)


  Laitanpa tästä samantien Seppälään kyselyä menemään, onko noita tulossa heille myyntiin! :)

  VastaaPoista
 18. Päästin huokauksen ääneen, kun näin nämä :D Lontoon reissu kutsuu pian, joten joskos noita näkyisi siellä. En ainakaan vielä tilaa siis, vaikka lähellä on, että menisin heti tilaamaan nämä, kun mahdollista ;)

  Mulla ei duochromeja taida (kyllä, en muista kaikkia lakkojani :D) olla montaakaan?

  VastaaPoista
 19. Upean näköisiä muuten ovat! Näitä ois todella kiva saada! Vau! Ja tuli muuten lähettämäsi MO:t perille, joten iso kiitos niistä! Hienoja olivat ja nyt oon innoissani niitä hypistellyt. :) Onneksi tuli muutama varalakka laitettua listaan, niin sain monta lakkaa. Jee! :D

  VastaaPoista
 20. Tikkarisuu29/9/11 08:26

  Tuo "riikinkukko" on kyllä aika mahtavan näköinen. Myös keltavihreä lakka kiinnostaa. Ihan kivoja, en maltakkaan odottaa millaisia muut sävyt ovat! :)

  VastaaPoista
 21. Sulle on täällä haaste (:
  http://cottoncandymaker.blogspot.com/2011/10/haaste.html

  VastaaPoista