Sivut

tausta

27.9.2011

Pikablogikirppis

Noniin, sit olis aika pikablogikirppiksen, jota viime viikolla lupailin! Tää on pikainen, koska tavaraa on aika vähän myynnissä. :)

Homma toimii niin, että tuotteen saa se, ketä ensin haluamisistaan kommentilla ilmoittaa. Sen jälkeen tuotteen/tuotteiden ostaja lähettää mulle sähköpostia ylävasemmalta löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja ilmoittaa sinne uudestaan, mitä on ostanut. Laitan paluuviestillä maksuohjeet ja paketti lähtee postiin, kun maksu näkyy tilillä.

Postimaksut ovat Postin mukaiset, pääsääntöisesti 3e lakoista ja 0,60e koristeista/ koristelulakoista. (Paino saattaa lisätä hintaa)

Kynsilakat


1. Kirpputorilta ostettu Ivsty-kynsilakka, jossa erivärisiä sydämenmuotoisia hileitä kirkkaassa lakassa. Käytetty kerran, 1e.

2. Color Club Peppermint Twist, varastoista löytyikin jo tismalleen saman värinen, kun swatch-kuva näytti todellista liilemmalta, kerran swatchattu kiekolle, 6e.

3. Color Club Rasberry Rush (tuoksuu vadelmalle), sama homma tämänkin kanssa, 6e.

4. IsaDoran musta graffitilakka, mulla on näitä kaks ja toistakin olen käyttänyt vain pari kertaa, joten tämä joutaa kiertoon! Käyttämätön, 4e.Models Ownin kimppatilauksesta jääneet lakat tilaajan peruuttaessa tilauksensa.
3,5e/kpl

5. Gold finger, kultainen hilelakka.

6. Tickled Pink, vaikea kuvailla, mut vähän kuin läpikuultavaa pinkkiä shimmeriä täynnä. Ostin tämän itsekin, ja rakastuin! :)

7. Top Turquoise, tumman turkoosi cremelakka, joka ei näytä itseltään kuvassa. HUOM! Tämän tilalle odotellaan korvaajaa rikkinäisen tilalle, joten toimitus kestää pari viikkoa!

8. Smash Up Silver, hopeinen cracklelakka, muista poiketen 4,5e.Two way- koristelulakkoja, joiden korkin alta löytyy sekä pitkä, kapea suti, että "pursotin". Jokaiseen sisältyy myös pieni rautalangasta väännetty piikki, jolla saa tukkeutuneet pursottimet auki.

1e/kpl

9. Läpikuultava vihreä. käytetty kerran.

10. Läpikuultava vaaleanliila, käyttämätön.

11. Valkoinen, toimii myös leimaukseen. Pursotinpää ei toimi, suti toimii moitteettomasti, käytetty pari kertaa.

12. Hieman läpikuultava keltainen, käyttämätön.

13. Läpikuultava oranssi, käytetty kerran.

14. Kiiltävä koralli, vaaleampi ja oranssimpi kuin kuvassa, käytetty kerran.

15. Läpikuultava pinkki, käytetty kerran.


Koristelutarvikkeet

1. Tarra-arkki, jossa hieman koholla olevia oransseja ja valkoisia kukkasia, pari tarraa käytetty, 1e.

2. Kynsiteippiä, pysyy hyvin, kun painaa varovasti märkään lakkaan esim. dotting toolin avulla, metallinhohtoiset sininen, punainen ja vihreä + tavallinen valkoinen, 0,7e/kpl tai 2e kaikki neljä.

3. Pinkit sydändazzlingit, jättipussi, 1,5e ja vasemmalla näkyvät vaaleanpunaiset kaupan päälle.

4. Valkoiset kukkadazzlingit 0,5e.

5. Vihreät tähtidazzlingit 0,5e

6. Kultaiset kolmiotimantit, arviolta parisataa kappaletta, 1,5e.
Ps. Models Own ilmoitti juuri julkaisevansa torstaina 50 uutta lakkasävyä! Uusia sävyjä on odotettu, mut viiskyt uutta, hui! Jännityksellä odottaen! :)

10 kommenttia:

 1. Color Club Rasberry Rush ja Gold finger

  VastaaPoista
 2. ja vielä Tickled Pink :))

  VastaaPoista
 3. Ei siis oo mahollist lähettää parii euroo esim. paperil täytetys minigrip - pussis joka ois viel jossaa paperin välis ? (Nää mun ideat :D) Ite voisin muuten pari koristetta ottaa :)

  VastaaPoista
 4. Voi maksaa myös lähettämällä rahat kirjeessä, mikäli ei ole iso summa kyseessä, mut vastuu on silloin rahan lähettäjän. Jos kirje häviää postissa, ei oo mun vika. :P

  VastaaPoista
 5. No siin tapaukses ottaisin noi kaikki kynsiteipit, sydändazzlingit & tähtidazzlingit :)

  VastaaPoista
 6. Ostaisin Ivstyn ja Models Ownin cracklen! :)

  VastaaPoista
 7. Ostaisin kukkadazzlingit ja lakoista Models Ownin turkoosin ja koristelulakoista vihrenä, liilan, valkoisen, keltaisen ja pinkin.

  VastaaPoista
 8. No höh oisin ton models ownin cracklen ostanu mut se menikin jo :D

  VastaaPoista
 9. Voisin ostaa noi Kultaiset kolmiotimantit :)

  johanna-leppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Vieläkö sulla on noita myynnissä, mitä ei ole yliviivattu? :)

  Oisin kiinnostununut 2. Color Club Peppermint Twist, 4. IsaDoran musta graffitilakka, 1. Tarra-arkki, jossa hieman koholla olevia oransseja ja valkoisia kukkasia, pari tarraa käytetty, 1e, ja 14. Kiiltävä koralli.

  jennuliz@hotmail.com

  VastaaPoista