Sivut

tausta

19.9.2011

Models Owneja laatikon täydeltä!

Tää postaus olis periaatteessa tiedoksi kimppatilauksen osallistujille, mut kattokaa muutkin ihmeessä, mitä ihanuuksia paketista purkautui!

Ensin se tiedotusosio: Mulla menee jonkin aikaa ennen kuin saan lakat pakettiin ja paketit postiin, mut kyl ne ennen perjantaita lähtee. Laitan vielä tarkempaa tietoa sähköpostilla!

Sitten kuviin. :)


Näin monta lakkaa mahtui pakettiin!



Se Lili's Pink, jota olen vuoden verran ahkerasti kuolatuttanut täällä, osoittautui suosituimmaksi tilaajien kesken! Hyvänä kakkosena tuli Tickled Pink, jonka tilasin itsekin, ja on se vaan hieno, vaikkei ehkä ihan yhtä hieno, kuin Lili's Pink. :P Viime vuoden kimppatilauksessa ykköspaikkoja pitivät Jade Stone ja Top Turquoise, joita vielä tänäkin vuonna tilattiin parit kappaleet. Myös hopeinen Sterling Silver oli kovassa suosiossa!



Olin ainoa, jota kiinnosti muukin kuin lakat. Poskipunasudin tilasin (oik.) ja yhden testikerran perusteella oli kyllä hyvä ostos! Models Ownin sudit tuntuvat olevan aika laadukkaita, ainakin tuo oli ihanan pehmeä, mutta aika näyttää onko se myös kestävä! Kabuki-suti meni äidilleni, sekin on mahtava ostos ottaen huomioon, että se maksoi alle vitosen, kun noista yleensä saa vissiin laadukkaammista maksaa noin 20e. Poskipunasuti nojaa vielä parilla eurolla ostamaani kynnenkuorintaviilaan/bufferiin, jossa on neljä eri sivua: File it, Buff it, Smooth it ja Shine it. Siihen olen myös erittäin tyytyväinen, ne pitkulaiset Seppälissäkin näkyneet oli aika surkeita, tämä näyttää jämäkämmältä ja pintakin on paksumpi, eikä kulu samantien puhki. :)



Kesken kuvausten ilmaantui häiriötekijöitä...


"Äääää mä haluun pitää nä kaikki!"
Eihän kukaan tolle uskalla pistää vastaan, täytyy antaa Kepan pitää kaikki lakat, eikös? :):))



Ollapa pieni kissa, sais piehtaroida kynsilakkapulloissa!






Päivän taidepläjäys! :D



Ja sitten ettei ihan riemusta pakahduttais, tässä huonot uutiset. Yks Top Turquoiseista oli rikki. Huomasin kauhian kynsilakan hajun ja etsin syyllistä tovin. Löysin tämän pullon, ja korkin ympärillä näkyi pieni pisara lakkaa. En ollut varma oliko korkki vain löysästi kiinni vai oliko se oikeesti rikki, joten päätin oikeudekseni avata ton muovikelmun, etten viallista lähetä eteenpäin. En saanu kääreitä kun vähän avattua, kun korkki jo tipahti iloisesti kierien lattialle ja sai kauheen sotkun aikaseks kun lakkaa lenteli pisin seiniä ja jatkojohtoja (onneks Expeditiin ei osunu! :S ) ja katoin, et kappas, pullossa on vähän iso reikä! :D

Ei se mitään, pistin samantien sähköpostia Models Ownille ja he vastasivat muutamassa minuutissa! Vihjaisin varmuuden vuoksi vielä blogistakin ja kuinka siellä ylistän MO:n tuotteita, et ne varmasti ymmärtää, et mua kannattaa palvella hyvin! Sieltä tulikin anteekspyynnöt, kun lähetin tän kuvan niille ja ne lupas lähettää uuden tilalle. Eli edelleenkään ei ole heistä mitään pahaa sanottavaa, ihailtavan ripeetä toimintaa! :) Mut tämä tarkottaa nyt sitä, et yks Top Turquoisen tilaajista joutuu odottamaan tilaustaan pikkasen kauemmin. Mut sen selvittämistä jatketaan sähköpostein, ei täällä!

Mutta sellasta tällä kertaa! Olen edelleen tosi pahoillani, et täällä on postaustahti äärettömän hidas! Koulu vie hirmusti aikaa, samoin kotihommat, kaupassakäynnit jne. Ja tähän päälle olen vielä alottamassa työt! Mut jos nyt vähintään kerran viikossa sais postausta ulos, tällä viikolla olis kyl tarkotus viel parit lakkaukset näyttää, mut katotaan miten aika riittää!

Hölpönpölpötyksen päätteeksi, kuka muu tilasi nyt MO:lta ja mitä ostoskoriin päätyi? Jos et tilannut, mikä oli viimeisin lakkahankintasi? :)


12 kommenttia:

  1. Uiui, ei malta odottaa! <3 Hei mun on pakko kysästä tosta sun kisusta, onko kisuliini rodultaan Devon Rex? Tai edes jotain sinne päin. Ja jos on, niin saanko udella hintaa? Voit vaikka vastata meiliin jos et halua täällä huudella! nelffutus@gmail.com
    Etsiskelen tässä jotain kissarotua, joka ei aiheuttais allergiaa mulle. Mies ei oikein lämmennyt Sfinx:lle niin ajattelin tämmöstä söpöliiniä ehdottaa

    VastaaPoista
  2. Voii eii! Sinunkin rexillä tuommoinen söpö läskimaha <3

    Omalla kattimuksella on myös ^^

    Onko sulla kovinkin monta cornish rexiä? (:
    Kiinnostaisi muutenkin vaikka joku oma postaus näistä kattimuksista, jos vain laukkauksien väliin viitsit tehdä. Ois hauska kuulla muidenki rexien elämää kuin vain tuon oman pösilön :D

    VastaaPoista
  3. Ihana kissa ja ihania lakkoja, en osaa päättää kumpiko/kummatko söpömpiä. ;D Itsekin tuli tehtyä Modelsille tilaus 8 lakasta. :)

    VastaaPoista
  4. Awwww kisuli(:<3 Himoan tota Top Turquoisea:D

    VastaaPoista
  5. Hohoo mikä kynsilakkapiehtaroija :'D. Tuo turkin(nahan?) väritys on vaan niin mainio!

    VastaaPoista
  6. Passion for Nails, nää on Cornish Rexejä. En oikeen tiedä onko niillä muuta eroa Devoneihin, kun kallon muoto on vissiin vähän eri. Mut Cornari ainakin on hyvä rotuvalinta! Meidän äidillä oli myös paha allergia, mut näistä ei tullut mitään oireita! Mut joillain ne saattaa silti aiheuttaa allergiaa, et menepäs vaiks Surexin nettisivuille ja kato missä olis lähin kasvattaja, ja sinne sit nuuskuttelee. :D
    Maksoin noista vähän vähemmän, kun Poju oli sydänvikanen ja jo puoltoistavuotias, kun etsi kotia. Sain sen vissiin 250 eurolla. Geisha (kuvissa) on jo neljän vanha nyt kun se tuli meille joku kuukaus sitten (kasvattaja lopetti kasvatustoiminnan ja halus viimeisen kissan jonnekin, jossa on sille cornari-kaveri) ja siitä maksoin vaan 150e. Normaalisti semmonen "valioyksilö" maksaa 600-800e, mut jos riittää semmonen lemmikkitasonen, jolla on joku läiskä väärässä kohtaa, eikä sillä ole mahiksia voittaa näyttelyitä, niin sellasen saa 400-600 eurolla. Riippuu ihan kasvattajasta, yleensä niiden nettisivuilla on hinta sanottuna. Tai jos haluaa tarjota sijaiskotia cornarille (=kissalle teetetään pentuja, te hoidatte synnytykset ja huolehditte pennuista luovutukseen asti, kasvattaja maksaa kulut) saatte kisun myös tohon lemmikkihintaan, ehkä jopa satasen tai pari siitä halvemmalla. Siitä sun mies varmaan innostuis tosi paljon! :D

    Periaattees cornari (ja muutkin rexit) tarvii sen kissakaverin, ellei kotona ole ympäri vuorokauden joku. Mut jos haluut muuta tietää, pistä vaiks sähköpostiin kysymyksiä (sivun vas. yläreunasta löytyy)! :)

    Rosaparks, jep, Geisha oli niin timmissä kunnossa ennen, mut sit se vietiin leikattavaks, eikä menny montaa viikkoo, kun sillä oli utareet. :D Ehdottomasti voin tehdä postausta noista kullannupuista! Eli kaks tollasta löytyy täältä. :)

    Sonne, kävinki tos vakoilemas sun MO-lakkoja pikasesti ja hymyilytti, kun sultakin löytyi sieltä se Lili´s Pink ja Tickled Pink! :D

    Rose, on ne! Pistän vielä myöhemmin tarkempaa kuvaa niistä, jotka tilasin itelleni. :)

    Mmeri., se on kyl nätin värinen lakka! Melkeen sellanen, joka jokaselta pitäis löytyä. :P

    Panda, ihan turkkia se on, cornareilta puuttuu vähän kuin kaikki muut turkin kerrokset, paitsi se alin untuvainen kerros. Maha niillä on kalju, mut muuten ne on karvan peitossa. :)

    VastaaPoista
  7. Huhu!

    Tosiaan oot halvalla päässyt. Itte pulitin omastani tosiaan sen 600e. Ja matkoihin meni varmaan joku parisen sataa :--D

    Ei oo kyllä harmittanu kertaakaan! Sen verran valloittavia persoonia nuo, että ei voi kun suositella kaikille jotka seurallisen kissan haluavat.

    VastaaPoista
  8. Rakastun tohon rotuun vaan enemmän ja enemmän mitä useemmin rullaan tän postauksen ylös ja alas! :D Ari ei vaan oikein lämpee tämmöselle ihanuudelle. :/ Enköhän mä saa hänet joskus ylipuhuttua, jos ei sitten Rexiin niin Bengaliin, tämäkään rotu ei ole aiheuttanut allergiaa ihmiselle joka on muuten allerginen kissoille!
    Yllätyin muuten tosta hinnasta, kuvittelin paljon kalliimmaksi roduksi..? :O

    VastaaPoista
  9. Rosaparks, cornarit on kyllä niin ihania! Nyt kun tietää millasia ne on oikeesti, en kyl tykkää enää yhtään niin paljon muista roduista, enkä vois muita kuvitella lemmikikseni! :D

    Passion, niin siinä käy, niihin rakastuu enemmän ja enemmän! :D Viepäs se Ari myös sinne kasvattajalle kattomaan, ehkä hän sit huomaa millasia sydäntenvallottajia noi on! :)
    Jos sä niitä sfinksejä oot kattellu, ne maksaa joku 1200e, et niihin verrattuna nää on aika edullisia, kun tulee viel vähän karvaakin kaupan päälle! :D Ja niit sfinksei pitää pestäki aina parin viikon välein, cornareil ei oo mitää erityisvaatimuksii, paitsi et niiden dumbo-korviin kerääntyy kämät vähän nopeemmin, et korvii saa olla putsaamas jotai viikon välein. Mut siihe menee alle minuutti, ni ei oo kovin suuri ponnistus. :)

    VastaaPoista
  10. Toi Geishan naamari on vaan aivan mahtava!
    Ja mahan perusteella vois kuvitella että on jotain sukua Pojulle :D

    Mä oon käsittänyt että Cornish rexillä ja Devon rexillä on iso ero sen turkin laadusta. Tai siis sen kiharuuden aiheutti kait eri geenimuunnos. Devoneilla on ainakin alus- ja välikarvaa, cornareilla pelkkä aluskarva.

    Noista allergiajutuista kun joku kyseli,
    mulla löytyy kotoolta cornari ja siamilainen, ja yksikään kissa-allergikkokavereista ei oo ikinä saanut reaktiota kummastakaan niistä.
    Yksilöllistä tietty, mutta tunnen myös yhen cornarikasvattajan joka on allerginen kissoille, mutta omien kanssa ei oo ikinä ollut mitään ongelmaa. On tietty tosi yksilöllistä.

    Cornareilla on muuten näyttelyissä ja kasvatuksessa kaikki värit sallittuja, et niillä ei varsinaisesti "värivirheitä" oo, muuten tietty ei niin näyttelykelposia yksilöitä mm. lähes karvattomia on paljon.

    Oma kissa (Crayonin Pojun emo) oli vajaa vuoden ikäiseksi asti mahaa myöten täydessä kiharassa turkissa, sukukypsyys ja pennut sitten tiputtikin turkin lähes kokonaan pois. Leikkauksesta on nyt jo 3 vuotta, mutta maha on edelleen täysin karvaton, muuten turkki on kasvanut jonkunlaisena takaisin.

    Ja tosiaan, cornarit ei missään nimessä oo ainoita kissoja, tai omistaja tulee ainakin hulluksi siinä :D

    Iina

    VastaaPoista
  11. Anonyymi6/8/13 12:37

    Hola: tienes un blog genial, lleno de buenos e interesantes datos y quiero compartir contigo y tus lectores más información sobre la raza de gato Devon Rex y un video de fotografías del Devon Rex.

    Espero que te guste mi espacio y dejame un comentario si te apetece

    Saludos

    VastaaPoista