Sivut

tausta

5.6.2011

Kolmas kerta toden sanoo

Kokeilin nyt vesimarmorointia kolmatta kertaa, ja viimeinkin olin tyytyväinen tuloksiin! Ekalla kerralla käytin liian monta väriä ja laitoin liian monta tippaa veteen. Tokalla kerralla lakat kuivui liian nopeasti ja levisi liian laajalle veteen, enkä saanut kunnon kuvioita aikaseks. Kolmannella kerralla, nyt siis, kaikki meni ihan loistavasti! Ja syynä tais olla tarpeeks pieni kippo. Yleensä olen käyttänyt 10-15 cm halkaisijaltaan olevia kippoja, nyt kippo oli noin 3 cm. Jos haluat itsellesi samanlaisen, eti Hesburger, jossa on muoviset ketsuppi-kipot, koska sellasta käytin. :D


Lakkoina käytin Dependin numeroa 227 ja sitä uutta pinkkiä Stargazeria, sekä joihinkin kynsiin ja marmoroinnin alle Misan shimmervalkoista. Tiputin vesikippoon vain kolme pisaraa, koska sitä useampi alkoi jo jähmettyä, eikä lähtenyt leviämään, mut eipä niit sen enempää olis tarvittukaan.


Alkuperäinen idea oli tehdä käsinmaalattuja kukkia vesimarmoroinnin päälle, ja sen toteutinkin. Lopputuloksesta tuli tosi kiva, ehkä vähän havaijilaistyylinen. Mulle ainakin tulee tosta turkoosista mieleen sellanen aurinkorantojen ihana sininen meri. :)

Tulkaa huomenna myös kurkkaamaan blogiin, jos auringon otoltanne kerkeette, tääl olis ylläriä tiedossa! :)


5 kommenttia:

  1. oih, nää on tosi kauniit ja kesäiset:)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitti hirveesti, tätä mä just tarvitsin! Oon ite kans yrittäny marmorointia mut ei oo vielä kertaakaa onnistunu! Nyt täytyyki kokeilla noilla vinkeillä ;)

    VastaaPoista