Sivut

tausta

23.6.2011

Pikahiletys

Terveisiä Helsingin suunnalta! Täällä ollaan koko viikko seikkailtu Ninan kanssa, ja saatte kuulla tästä lisää myöhemmin. Ainakin palautteen perusteella oletan, että teitä kiinnostaa kuulla mitä ollaan tehty. :)

Nyt kuitenkin keskitytään ihan vaan kynsiin. Viime viikonloppuna käväistiin ruotsinlaivalla, ja piti pikaisesti tehdä jotkut asianmukaiset lakkaukset. Lakaksi valitsin Ninalta tuliaisena saadun Orlyn minilakan, jonka nimen päivitän tähän myöhemmin. :P Päälle vetäisin kunnon kerrokset kierrätys-hileitä, jotka tuli kerättyä yhden boksin pohjalta, minne ne olivat livahtaneet pikkupurkeistaan.Lakka on tosi nätti, vähän samanlainen kuin pari muuta lakkaani, esim. Hot Looksin Minx ja Accessorizen se pinkkihileinen, mut tämä on niistä ehdottomasti pinkein. Päivänvalossa pinkit shimmerit erottuu ihan selvästi tummanpinkissä lakassa, mut illalla tummanpinkki lakka ottaa vallan, ja lakka näyttää melkein viininpunaiselta.


Vielä oikeen kunnon lähikuva:


Mut nyt jätän löpinät tällä kertaa vähemmälle. Ulkona on nousemassa hurrrrja myrsky, ja mua pelottaa et täält lähtee sähköt, enkä saa postausta julkastua. :D Puut menee tuol kolminkerroin tuulen mukana, huu! Toivottavasti huomenna on jo nätti sää, kun pitäis mennä metsään vaeltelemaan! :)

PS. Sori niille, joille mun on pitänyt jotain kertoa/kommentoida. Vitsin blogger ei anna mun kommentoida Crayonina, pelkästään nimettömänä, joten en saa ollenkaan kommentoitua niille, joille ei pysty kommenttia jättämään muuta kuin kirjautumalla sisään.


2 kommenttia: