Sivut

tausta

14.1.2011

Moi ostin kynsilakkoi!

Perustervehdys tullessani kotiin shoppailureissulta. :P Ei mut nyt hoidetaan tää postaus alta pois, nimittäin on tullu osteltua joulu- tammikuussa paaaljon lakkoja, enkä oo niit täällä esitellyt. Olen vaan miettinyt, et kylhän ne sit tulee lakkausten mukana esitelty, mut on ne nyt sit kivempi nähdä tällee swatcheillakin.



Nämä tuli tilattua Ebaysta marraskuun ihan lopussa. OPIn My Private Jet ja Show it & Glow it!, lisäksi Orlyn Solid Gold ja Halley´s Comet. Mietin noita vaikka kuinka kauan. My Private Jetiin päätysin siksi, koska se oli jotenkin jännä, tummanruskea, melkein musta holoefektillä. Hileisä Show it& Glow it oli muuten vaan mahtava hilelakka. Tosi peittävä ja nätin värinen, lisäks tuntuu et se kimaltais viel tavallisii hilelakkoi enemmän. Solid Gold piti saada, koska mulla ei ollut vielä yhtään suede-lakkoja. Jouluakin ajatellen otin kultasen, koska mulla ei ollut ainoatakaan kultasta lakkaa. Ja tämähän nähtiinkin joulukuun alussa joulukuusi-kynsissä! Viiminen sit taas oli rakkautta ensi silmäyksellä. Oon niin hulluna avaruuteen liittyviin asioihin, ja ton nimi oli Halley´s Comet. Toivottavasti elän niin kauan, että ehdin nähdä sen (komeetan, ei kynsilakan...)! Väri tottakai ratkaisi myös. Toi on vähän turkoosihko, ja se on yks mun suosikkiväreistä. Kimallus kelpaa tietty aina, harakka kun olen, ja tosa on ihan älytön kimallus. Sellanen nätti vielä. Ei mitään hopeisia hippusia tai muuta tylsää, kun se hohtaa oikeen tumman turkoosina.


My Private Jet ja Show it & Glow it.

Solid Gold ja Hallye´s Comet.


Sitten pari kirpparilakkaa. En edes kattonut näiden merkkejä tai nimiä, mut pari euroo per pullo makso, ja ihan kiitettävän paljon oli pulloissa lakkaa. Tota vihreetä olen jo aiemmin kattonut, ja nyt sitten tuli ostettua. Tai siis joulukuun puolessa välissä. Toi punanenkin näytti pullossa superhienolta, mut harmikseni huomasin, et hileet olikin kynnessä hopeisia, vaiks pullossa näytti punasilta nekin. Ihan kiva silti!


Sitten sieltä Seppälän alennusmyynnistä sain itelleni Models Ownin Pink Blushin! Aaa kuinka ihana pinkki!


Kuten näkyy, ei mulla ton pinkkiä aiemmin ollutkaan. :D Noi siis oli lähiten tota MO:ta. Vasemmalla ylhäällä tää vispipuurolakka, La Femme Beautyn Pink Cream ja toisella puolella joku ylivanha H&M-lakka.


Ja sitten joulualennusmyyntilöytöihin. Ekaa kertaa tuli ostettua Trindin värilakka. Tais olla puoleen hintaan. Se on tosi kiva tumma turkoosi, mut ilman mitään kimallusta. En silti ihan cremeksikään sanois... Jotain cremen ja shimmerin väliltä, mut vähän enempi creme. :D

Oikeella puolella sitten Snowcrystalin vaaleensininen lakka. Vähän epäilyttää sopiiks se mulle, mut tosi nätin värinen se on! Pastellisininen multa puuttuskin. :)

Ja vielä siitä oikeelle on Wild&Crazy-Seppälälöytö, sävy nimeltään Carissa. Taas yks pinkki joka multa puuttus. :P Se on tosi tumma, eikä mulla ollut viel yhtään shimmeristä tummaa pinkkiä. Se on ihan mun hiusten värinen!


Toinen Wild&Crazy-löytö oli tää tummansininen, aavistuksen verran shimmerinen lakka. Oon niin monet kerrat kaivannu tummansinistä lakkaa, mut se ainoa mikä mulla on, on kuivunu purkin pohjalle jo viis vuotta sitten. Ehkä nyt raaskin heittää sen menemään. :D


Ja ah, uudet ihanuudet, jotka postimies eilen toi! Nfu Oh´n lakkoja! Toi hopeehan on jo vanha, mut muut on uusia. Tota hopeetakin oon lätrännyt vaiks kuin paljon konadeihin, marmorointeihin ja koristeluihin, mut siitä ei näytä kuluneen yhtään. :D


Eli siis vasemmalla hopeinen holo #61, sitten vaaleanpunainen ja sininen holo #64 ja #65. Toisiksi viimeinen on flakies-lakka, jonka hituset loistaa vihreinä ja lakka on tollasta sinertävää. Viimisenä GS14, jonka lisäsin vielä ostoskoriin nähtyäni sattumalta swatchin siitä. Musta lakka, jossa on joukossa pienen pieniä hileitä, jotka loistaa kaikissa mahdollisissa väreissä.




Ja keinovalossa otettu kuva. Ei ole oikeen edukseen toi musta, mut katotaan jos saan joskus kuvattua sen efektin siitä hyvin!

Että tollasia lakkoja. Nyt kyl alkaa yhä enemmän huomaamaan, et lakkoja ostellessa tulee sellanen "ai eiku oho mul onki jo tämmöne". Siis oon riippuvainen lakkojen ostosta, mut en voi ostaa mitää, ku mul on jo sitä vastaava. :D No, onneks mul on Ebayn tarjonta viel aika pimennossa...

Paljonkos teillä tulee kuukaudessa osteltua uusia lakkoja?


8 kommenttia:

  1. Siis, niin ihania kynsilakkoja sä oot ostanut. Mä halun kans tommosia 'kunnon' hololakkoja, mun halpishololakka on ihan surkee. Uu ne kimaltaa :D

    VastaaPoista
  2. karamelli414/1/11 21:30

    Ihania lakkoja. Mitä maksoit noista holo-lakoista? Mäkin haluaisin noita.

    Mäkin oon ostanu kuukauden aikana ihan liikaa lakkoja, pian täytyy keksiä joku uusi tapa säilyttää mun lakkoja.

    VastaaPoista
  3. Oii, toi hopeinen holo on niiiin nätti! :)

    VastaaPoista
  4. Mun on jo kauan pitänyt ostaa toi orlyn Hallye´s Comet mutta tän postauksen myötä se päätyi vihdoinkin sinne ostokoriin! :D korkee aikakin kun oon niin pitkään himoinnut

    VastaaPoista
  5. Karamelli4, noi holot makso vähän alle kaheksan euroa/kpl. Aika kalliita joihinkin Seppälä-lakkoihin verrattuna, mut ne on todellakin hintas arvosia. Niis on 17ml lakkaa, Models Owneissa on vaan 14ml, ja nekin on jo aika tynnyreitä. :D Sit rehellisesti sanottuna, noi on maailman parhaita hololakkoja. Mitkään muut hololakat ei hohda noin paljon. Holoefekti näkyy jopa epäsuoras valossa. Ja tilasin noi tosiaan Näytä Kyntesi-kynsisalongin nettikaupasta. Yhdelle pullolle postikuluja tulee mun muistaakseni maksikirjeen verran eli 4,5e. Äsken kun tilattin kymmenen pulloa kimppaan, postikulut oli kympin.

    H, jee! :D

    VastaaPoista
  6. Tulee kyllä osteltua yleensä enemmän lakkoja kerralla, kun harvemmin ostan kauppakaupoista lakkoja, paitsi Dependejä ja Models Owneja tulee ostettua. :} Tuo OPI on muuten ihana, minullakin on se!

    VastaaPoista
  7. Nuo nubarit on ihanii :>> ♥
    kurkkaathan mun blogin ?
    www.minunkynteni.blogspot.com
    Kiitos jos vaivaudut :)

    VastaaPoista
  8. Kentauri3/7/11 11:46

    Moi. Täti samo mulle tosta Halley's cometista: 'Sehän on tommonen riikinkukonvihree'. Niin se kyllä miun mielestä on.

    Kentauri

    P.S. Noi holot on kyllä ihania!!

    VastaaPoista