Sivut

tausta

3.1.2011

Sekalaista selostusta

Niin monesta asiasta on pitäny tääl kertoo, mut ne on liian pieniä juttuja yhteen postaukseen, joten länttäsen ne kaikki nyt tähän. Paitsi et puolet oon jo unohtanu. :D

No, ensin kynsiasiaa. Postista kotiutui viimein Bundle Monsterin laatat! En ole vielä kokeillut, mut suunnitelmia on jo... Kakskytyks laattaa makso postikuluines vähän päälle 15e, joten ei ole todellakaan hinnalla pilattu Konadeihin verrattuna.

Tällasia laattoja pakettiin kuuluu (kiitos kuvista bundle monster!)
Eipä tarvii vähään aikaan (jos koskaan) laattoja tilata!

Pari päivää sitten sain myös idean, et vois kirjottaa jonkun tuton akryylivärien käytöstä. En oo muistaakseni sellasta missään nähnyt, mut kuitenkin monet on ne värit ostaneet katottuas youtubest jonkun videon, misä joku vaa läiskii ne värit kynnelle paris minuutissa ja jee taideteos on valmis! Et siis tutos olis ihan perusteita värien käytöstä ja sit jotain pientä, helppoa ohjetta.

Sain eilen toisenkin idean! Se nyt on vaan kaukainen haave, joka ehkäpä ei koskaan toteudu, mut kuis hienoo ois päästä pitää kynsikurssi jonnekki kansalaisopistolle? En saanu eilen unta kun kissa mokoma juoksi mun naaman yli ja mussutti mun hiuksii koko ajan, joten suunnittelin jo sitä kurssii. :D Siel kertoisin ainaki, mitä tarvitaan sellaseen peruspakettiin (lakat ja tarvikkeet siis), sit ois koristelutekniikoista, koristelumateriaaleista, ostopaikoista (Ebayn käyttö), kynsiblogeista (ne kun on aika tärkee osa harrastusta monille kynsiharrastajille, vähintään inspiraationlähteenä), lakkamerkeistä, miten lakka levitetään oikeeoppisesti... Tietty myös harjoteltais oikeesti!

Mut sit taas, kiinnostaaks ketään? Tai varmasti kiinnostais, jos ne tajuu mist on kyse, mut nää mörrimöykyt tääl korves jos asun ei välttist tajuu. :D Ja sitä paitsi, menettäisin työttömyyskorvaukset jos hankkisin työn. :D No, huhtikuus loppuu työharjottelu, et sit vois harkita. Paitsi et pääsisin vaa syyslukukaudelle, eikä mul oo mitään hajuu mitä syksyl tapahtuu. Jos vaikka muutan Utsjoelle opiskelee, ni käy siin sit kerran viikos Turus vetääs jotain kurssii...

Nyt viimeistää unohdin mitä muuta piti sanoo, ku oon nii intsinä. :D

Ainaki piti sanoo, et offailu on iloni. Toisin sanoen, mun jutut lähtee aika usein sivupoluille, myös tässä kynsiblogissa, joka on vähän muutaki ku kynsiblogi. Sikspä kysyn teiltä, pitäiskö mun merkata selkeesti, mitkä postaukset ei liity kynsiin? Kertokaa se nyt, tai vaietkaa iäksi. Eli esimerkiksi kirjotanko ei-kynnellisen postauksen otsikkoon vaikka alkuun OT (off topic), joten sit ne joita ei muut jutut kiinnosta, voi skipata koko postauksen heti otsikosta. Tarkotus olis lisätä ainakin askartelupostauksia, et aina ei mennä edes ulkonäössä tai mun elämässä, jotka varmaan kynsijutun seassa menee. Vai osaatteko ite olla lukemati sellasia postauksia, jotka ei kiinnosta ilman suurempia merkitsemisiä?

Loppuun vielä jotain kuvia. Aattelin aina välillä tehdä tämmösen himotuslistan. Mulla on usein joitain tavaroita himotuksen kohteena. Toisin sanoen en saa sielulleni rauhaa, ennen kun saan ne. :D

Tällaista siis tällä hetkellä pyörii mielessä...


Kuva täältä
Sizzixin Big Shot-masiina. Leikkaa kaikenmaailman materiaaleista haluttuja kuvioita. Toimii siis ihan ku sellaset kuvioleikkurit, mut tohon samaan vehkeeseen saa ostettu vaiks mitä muottei. Sil saa myös leikattu pahvilaatikon sillee, et se on taitteluu vaille valmis, esim. seuraava boksi on tehty tällä.

Kuva
Harmi vaa et toi vehje maksaa Suomes 100e. Lottovoittoa ootellessa... (Etenkin nyt toi vehje kelpais, kun leikkelin eilen pahvista kymmenen tuntia kaikkee kivaa. Tolla se olis vaa tsup ja valmis.)

Ihana Paavo Pesusieni-paita! Rakastan Paavoo. Harmi vaa et nää on kaikkialt loppu...

Ja toinen, nää ei oo kaikkialt loppu, mut en haluis maksaa yhest t-paidast kahtakymppii...

Kuva

Nfu.Oh´n lakkatilaus on ollu pitkään harkinnassa. Maailman paras hololakka. Hopeinen mulla on jo, pari lisävärii ois kiva. :) Lakkaa pullos on älyttömät 17 ml ja hinta on 6,5e, joten ei täs varmaa kauheen kauan jahkailla! Tai siis oon jahkaillu jo puol vuotta, mut joo hehe ei saa aikaseks...


Kuvat

Paul´s boutiquen laukut vaan on niin ihanii. Eikä ne maksakkaa enempää ku jotkut peruslaukut, mut jotenki en vaa tiedä sopiiks ne mulle. Eli näit kuolaan muuten vaan, en välttist ostaakseni. :D Alessin keittiötarvikkeet on niin söpöjä! Mulla on jo saippuapullo, talouspaperiteline, apina-suola- ja pippurisirottimet ja apina-sokerikippo. Nääki silti ois kivoi, kermakannu (yllä), pippuri- ja suolasirotin (alla), soijakannu (alimpana).Kuvat
Seuraavaks viel yks astiasarja, johon oon rakastunu. Näin näitä Stokkalla. Nää on Pip Studion astioita, ja näit on pakko saada! (Vaiks mul keräilläänki jo kahta eri astiasarjaa... Bottnaa ja Satumetsää, jos kiinnostaa. :)  )


Eiks oo sulosia? Äääää, tahdon oman keittiön ja sit järjestän teekutsuja noiden kanssa! Onneks noi ei oo pahan hintasii, voin alkaa keräillä niit itelleni. :D

Nostetaas viel tää kysymys tähän lopuksi esille. Täytyykö mun merkitä ei-kynnelliset postaukset jotenkin, et ne joit ei kiinnosta, voi helposti skipata ne?

Jee, nyt on hyvä mieli kun listasin noit haavei tähän. Vaiks mul ei oo niitä, ni haaveilu on ihanaa! :)

Heeei, nyt muistin viel yhden asian! Kurkatkaapas mun Nail-Mania Magazinen haastattelu täältä! :)

Heeei II, taas muistin! :D Kaikki herää huome sit ku aurinko nousee ja kattelee taivaalle, koska huomen on auringonpimennys! Ursa sanoo näin: "Suomessa pimennys on näkyvissä Pohjois-Suomea lukuun ottamatta. Muuallakin Suomessa pimennys näkyy kehnosti, koska Aurinko on hyvin matalalla. Vain Kaakkois-Suomessa pimennys on havaittavissa kokonaan, mutta pimennyksen alun havaitsemiseen tarvitaan esteetön näkymä aina horisonttiin asti. Muualla Etelä-Suomessa Aurinko nousee muutamia minuutteja pimennyksen alkamisen jälkeen."

22 kommenttia:

 1. Mä voisin veikata, että tollainen kurssi voiskin vetää aika paljon porukkaa! =) Ehdottomasti akryylivärien käytöstä tutoa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Mua ei ainakaa haittaa vaikka meneekin offtopailuksi! Kivoja muuten nuo laukut ja lintuastiahommelit! Ostitko nuo laatat Amazonista vai kenties jostain muualta?

  VastaaPoista
 3. musta on ainakin vaan kiva lukee välillä muustakin kun kynsistä :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään myös lukea muustakin kun kynsistä, kivaa vaihtelua :) Ja tuo kurssi kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 5. aijaa tää vissii poisti mun kommentin ku netti pätkäs :DD mut siis joo kiva lukee v'lil tässäsii muitaki postauksii, eli mun mielest ei tarvii merkkailla :) Sit itteeni ainaki kiinnostais tollane kurssi, mut asun tääl peräkyläs ettei tääl tuu sellasii ikinä olee :D Mut uskon et siel päinki ois kysyntää!
  ja tutoo akryyliväreist ois kiva saada! Satuks yhtää tietää paljo maksais esim sellane 10värin setti? :)

  VastaaPoista
 6. No hyvä et ainakaan neljää sadastakahdestatoista ei haittaa offailu. :D

  Hantta, ainii, unohin mainita ostopaikan! Amazonista ostin juu. :)

  VastaaPoista
 7. Ja keijju ehtis jo tos välis kommentoimaa! :D Noi värien hinnat vaihtelee aika paljo, et kannattaa ootella tarjouksii. Mulla on sellasii järjettömän kokosii tuubei (75 ml), siin oli kaikki perusvärit (sin, pun, vihr, kelt, must, valk) ja makso vissii jotai kuus euroo tiimaris. Sellasii yksittäisii metallisii putkiloi saa varmaa vähä pääl eurol/kpl.

  Ebayst näyttää saavan vitosel jo vähä tommose isommanki setin, 12 tuubii. http://global.ebay.com/12-COLOR_ACRYLIC_PAINT_TUBE_SET_NAIL_ART_UV_TIP_NA046-5/350353655072/item

  VastaaPoista
 8. Ja kaikki huomaa uusimman päivityksen tekstiin, huomen on auringonpimennys, muistakaa kattoo! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/1/11 22:42

  Mitämitä! Huomenna auringonpimennys, mun unelmat käy toteen! <3 No mutta, ihanii Paavo-paitoja, mäkin haluun ja ihana astiasarja. Noi keittiölintujut on södei. Kivaa lukee tämmösii ei-ihan-kynsiaiheisia postauksia. Ja ei mun mielestä tarvi erikseen merkitä, että onko postaus kynsiaiheinen vai ei.

  VastaaPoista
 10. Ei muakaan haittaa ei-kynsiaiheiset postaukset aina silloin tällöin. Ja jos vaikka ei satu kiinnostamaan, niin sitten osaan ihan itse jättää lukematta. Ei pysty kuitenkaan sanomaan, että KAIKKI ot postit ei kiinnosta, koska ainakin tässä postauksessa oli paljon kivoja juttuja! n_n

  Akryyleistä tutoa - kyllä kiitos!

  Nyt pitää suunnata tarkistamaan, näkyisikö tuo auringonpimennys mahdollisesti myös täällä päin maailmaa!

  VastaaPoista
 11. Heeei, Oliks noi amazonista noi laatat? Kun jossain aiemminkin törmäsin näihin. Voisin tilata, niin loppus se Konadien vatvominen, et mitä tilais ja tilaisko :D Voihan noista myydä ne, joita ei tarvi...

  Nfun hololakat on ihania, mulla on se hopea. Pistin niitä glitterlakkoja huutikseen just, kun ihania on, muttei ollu käyttöä.

  VastaaPoista
 12. amei o seu blog,é fantastico!!!

  passe depois no meu blog!!

  já estou te seguindo!!

  http://apaixonadasporkonad.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. karamelli46/1/11 18:29

  Ei muakaan haittaa offailu, itse tykkään askartelusta, joten siitä aiheesta on kiva myöskin lukee.

  Tää postausta oli kanssa tosi kiva, noi astiat on niin suloisia. :D

  VastaaPoista
 14. Heippa ja kiitos ihanasta blogista! Sulla on tosi ihana tapa kirjoittaa näitä postauksia. Täällä ei myöskään häiritse muuhun aiheeseen liittyvät postaukset. Yleensä blogeja lukiessa Otsikon ja erityisesti kuvien perusteella päätän mitä luen tarkemmin ja mitä en. :)

  VastaaPoista
 15. norppa, amazonista oli juu. :) Mä tilasin ne myös siks et loppuis se konadien miettiminen, ja niinhän se loppuski. :D

  Thanks, Adriele! :)

  Karamelli ja T1K3, kiitos teillekin kommenteista! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi9/1/11 21:11

  Siis mitä!? Noi monta laattaa ja 15 e ja viel sisäls postikulut??? mistä noita oikee voi talata! ? ja kauanko siinä menee kun ne tulee? :D vitsi innostuin heti! itell ku on noi konadin laattoi! :)))

  VastaaPoista
 17. ^amazon.comista (hakusana bundle monster nail plates), menee pari viikkoo. :)

  VastaaPoista
 18. Eikös nuo BM koko kynnen kuviot oo vähä eri kokoisia ku Konadin koko kuviot?
  Onks toi amazon.com luotettava sivusto tilata? nuo laatat ois kyl kivat, ja sit ei vähää aikaa tarttis tilailla :))

  VastaaPoista
 19. pitääks olla paypal, ku noita laattoja tilaa sielt?:D

  VastaaPoista
 20. Anonyymi, en tiedä kokokynnenkuvioista, koska mulla ei oo konadilta niitä. :D Kyl noi sillee aika pieniltä näyttää, et varmasti ainakin mun kynsiin täytyy laittaa pari vierekkäin. :)

  Amazon pitäis olla kyl ihan luotettava. Ja jos noi laatat vaan nyt meinaat tilaa, ne tulee ainakin satavarmasti sulle.

  cottoncandy, ei pidä olla, eikä se ees käy siel. Niil kelpaa vaan luottokortti. Jos sul ei oo luottokorttii, ota S-pankin visa. Mä kävin hakees sen pelkästää tätä amazonii varten (toki nyt on muutenkin käytössä, kun yhdistin sen paypaliin). S-pankin tost kortist ei tuu mitää kuluja ja sit kandee viel laittaa sillee, et siin ei oo sitä luottopuolta ollenkaan, ni ei sit ala tulee mitää yllärilaskui kotii kerran kuussa. :D Sen sai ainakin yli 18-vuotias ilman vanhempien lupaa, eikä tarvii olla säännöllisii tuloi, mitä ne yleensä vaatii, jos hankkii visan. :)

  VastaaPoista
 21. Mistä sen turkoosin Paavopesusieni paidan voi tilata/ostaaa?

  VastaaPoista
 22. niimpä MISTÄ?

  VastaaPoista