Sivut

tausta

4.11.2011

Halloween-noitia!

Huhui, koskahan olen viimeks pistänyt lakkauksia näytille? On siitä aika pitkä aika! Toisaalta oli tossa niin kiirekin, et ei ehtinyt sen kummempia taideteoksia edes kynsille väkertää... Halloweeninakin olin alien-kyborgi-mikälie, ja kynnet oli pelkästään hopeat, niinkuin ihokin. Ja piti sitä nyt sit edes jotkut halloween-kynnet väkertää jälkikäteen, joten kaivoin Bundle Monsterin laatat esille. Sain viime viikolla jo pistää kahdelle ihmiselle hämähäkki-kynnet, joten jätin seitit ja hämpyt rauhaan ja päätin kokeilla hurjia noita-akkoja!
Vedin ensin alle Accessorizen Pink Spicea ja Orlyn Space Cadetia. Sen jälkeen halusin tehdä yötaivaan Nfu.Oh'n mustalla hologlitterillä, jotta noita näyttäisi lentävän punaista kuuta vasten. Nimetön ja pikkurilli sai sitten päinvastaiset väritykset, musta menikin alapuolelle maan mullaksi noitien kartanon ja kurpitsan alle!Ja kerrankin muistin ottaa lakoista kuvan! Eli nimettömästä ja pikkurillistä löytyi Orlyn Space Cadet, keltaliilavihertävänpunertava duo chrome, muista sormista Accessorizen Pink Spice, sekin duo chrome, punakultainen sellainen. Nfu.Oh'n lakassa on mustassa lakassa hologrammihileitä, toisin sanoen hileitä, jotka vaihtavat väriä vaihdellessa kynnen kulmaa.

Hmm, vähän oli ehkä suunnitelmissa jotkin monimutkaisemmat halloween-kynnet, mutta nyt on täytyny jatkuvasti mennä sieltä, missä aita on matalin, kun aikaa ei vaan ole tarpeeksi. Mut kyl tää tästä sit viimeistään kolmen ja puolen vuoden päästä kun valmistun... :D

Mitä otuksia teidän halloween-kynsistä löytyi? :)

6 kommenttia:

 1. ihanat lakat <3 Onko Accessorizen lakat hyviä? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jane! :) Mä ite ainakin tykkään! Se suti sais ehkä olla aavistuksen verran leveempi, mut lakan koostumuksessa ei ole mitään valittamista, mulla itelläni on tän Pink Spicen lisäks Electric Blue ja Pin-Up, ja kaikki kolme peittää parilla kerroksella, levittyy helposti ja kestää päällyslakan kanssa hyvin.

  Ja jos pieni mainostus sallitaan, meillä on tuolla Dazzling Nailsilla (linkki oikeella sivupalkissa "Myynnissä koristelutuotteita") vielä pari Accessorizen lakkaa jäljellä, Pin-Up ja Goddess. Toista ei kyllä vielä ole saatu sivuille asti, mut jos kiinnostaa, laita sieltä viestiä tulemaan, et haluisit sen. :)

  Niin, ja jos juurikin toi Pink Spice kiinnostaa, niin Models Owniltahan on tässä kuussa tulossa Seppäliin uusi lakkakokoelma Beetlejuice, jossa on mun muistaakseni tota vastaava lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat halloween kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Heitän sulle haasteen, jos joku muu ei ole vielä ehtinyt laittaa tätä :D

  http://magicmushroomy.blogspot.com/2011/11/haastetta.html

  VastaaPoista
 5. On kyllä upean näköisiä lakkoja! Ja on kynnetkin hienot! :) Aion käydä ehdottomasti tsekkaamassa MO:n beetlejuicet!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kynnet! :))

  VastaaPoista