Sivut

tausta

30.10.2011

Faktatietoa

Enpäs ehtinytkään viikolla muuta kuin juosta paikasta toiseen ja olla todella stressaantunut ja kiireinen, mut tän aion nyt hoitaa vielä tällä viikolla, kuten lupasin! Eli Mawwi haastoi minut kertomaan 115 faktaa itsestäni, kun taas cottoncandy pisti aika samanlaisen haasteen, mutta pitäisi kertoa vain kahdeksan asiaa itestäni. Ovelasti yhdistän nämä kaksi, ja kerron...

123 asiaa minusta!  
1. Muutin juuri pois kotoa omaan kämppään Hämeenlinnaan eli Hämikseen.
2. Mukanani muutti kissani Poju ja Geisha eli Tuppe ja Keppo, eka viikko ilman heitä oli tuskaisa. :(
3. Kämpässäni on hallitsevina väreinä pinkki ja sinisen eri sävyt höystettynä limen vihreällä (keittiössä), voisin näyttää ensi viikolla kuvia! Tai kenties videota...
4. Leivon kämpässäni enemmän kuin laitan ruokaa. Useemmin on tullut leivottua muffinsseja, kuin keitettyä perunoita.
5. Jopa mun uudet opiskelijakaverit tuntee mut jo mun muffinsseista, ja kertopa yks viime viikolla, et vois hyvin kuvitella mun perustavan jonkun muffinssikaupan, josa olis vaaleenpunaset seinät. :D
6. Samassa tilanteessa eräs toinen opiskelijakaveri valitti, ettei ehtinyt lakata kynsiään, ja kröhöm, eipä mennyt kauan kun olin latonut lakkapulloni sen eteen ja kysyin mitä väriä laitetaan. :D
7.Opiskelen siis AMKssa, sellasessa koulutusohjelmassa, joka on saanut vähän hörhönmaineen, kun samalla kampusalueella olevat muiden koulutusohjelmien edustajat ovat vähän järkevämpiä ja rauhallisempia ja... tylsempiä.
8. Melkeinpä puolet meidän opiskeluista on käsityömenetelmiä, nyt oli esimerkiksi menossa mosaiikkikurssi, ensi viikosta lähtien on luvassa punontaa ja solmeilua.
9. On meillä toki perinteisiäkin luentoja, mutta siellä vähintään joka toisella on puikot tai virkkuukoukku kädessä, ja luentoa kuunnellessa valmistuu villasukat ja kaulahuivit!
10. Toinen puolisko, jolla unohtu koukut kotiin valmistelee piirrustuskurssin piirrustuksia tai taittelee paperista kirahveja, ei niitä käsiä vaan voi pitää paikallaan!

Muffinsseja tulossa!

11. Sitten muihin aiheisiin. Mulla on yks pikkusisko.
12. Se on 1,5v nuorempi.
13. Ja opiskelee amiksessa toista tutkintoaan.
14. Se ei tajuu kynsienlaitosta mitään, vaikka sille ehdottais jotain ihanaa leimausta kynsiin, ei kelpaa. Paras on, kun on pelkkä kultainen lakka, ja sitäkään ei tarvii aina välissä poistaa, kunhan vetää vaan kerran viikossa uuden kerroksen sihen vanhan päälle!
15. Silti se on ihana, ja tehdään usein kaikennäköstä yhdessä. Se on silti tarkempi siitä, mitä se kaikennäkönen on, se kun ei ihan mihin tahansa suostu.
16. Josta pääsemmekin mun parhaaseen kaveriin Ninaan, joka suostuu ihan mihin tahansa!
17. Pari viikkoa sitten raahasin sen Fröbelin Palikoiden keikalle!
18. Ja muutenkin, ei sitä häiritse vaiks alkaisin shoppailureissulla puhaltelemaan saippuakuplia tai hyppimään lätäköissä, se tulee vaan ite mukaan, jos sillä on kumpparit jalassa.
19. Ollaan muuten tunnettu nyt vähän yli vuosi, vaikka se tuntuu pidemmältä ajalta!
20. Yhdessä on käyty messuilla ja tapahtumissa, tehty viikon reissu Lontooseen, ja toinen viikko Espoossa/Helsingissä, sit se on raahannu mua räppikeikoille, ollaan pidetty juhlia (halloween-aiheiset oli just viime perjantaina!) ja ollaan toi Dazzling Nailskin perustettu!

Halloween!

21. Dazzlingin perustamisestakin alkaa olla kohta vuosi aikaa, ei oltu edes tunnettu kuin pari viikkoa, kun kysyin, kiinnostaisko perustaa mun kans tollanen. Nina oli heti mukana, ja sano itekin miettineensä jotain sellasta.
22. Muutenkin tuntuu, et ajatellaan aika samalla tavalla monissa tilanteissa, vaiks ikäeroa on viis vuotta!
23. Tykkään jäätelöstä!
24. Ben&Jerry'sin Coconutterly Fair on suosikki, perus litran paketeista ainaki suklaa-piparminttu ja lakritsa yhdistettynä melkeen mihin vain. Se Valion puolen litran salmiakki-lakritsa on herkku!
25. Sen sijaan hedelmä- ja marjajädöt ei oikeen iske, lukuunottamatta kirsikkaa.
26. Kirsikka on mun suosikkimaku muissakin jutuissa! Harmi et Suomessa ei paljon kirsikanmakusia juttuja myydä. Jos joku muistaa hammaslääkäriltä ne kirsikan makuset pastillit, joist tuli pinkkiä väriä hampaisiin, jos oli harjannu huonosti, just semmonen kirsikan maku on hyvä!
27. Karkeissa on aika sama, hedelmäkarkit ei oo mun juttu, marmeladit viel vähemmän.
28. Suklaa kelpaa aina, ja irtsareista esim. lakutoukat, liitulakut, ne pinkkimustat autot, jotka vähänku purustuu, jääkiekkokarkit oransseissa kääreissä ja noitapillit. Ja appelsiinisuklaa!
29. Pähkinä on pahaa!

Löytyy sitä kylttyyriä Hämiksestäkin, vaiks se ei ookkaa kulttuuripääkaupunki!

30. Mut en ole sille allerginen, enkä millekään muullekaan.
31. En silti ihan terve ole, mulla on välillä rytmihäiriöitä, jotka kestää yleensä muutaman sekunnin, joskus jopa pari tuntia.
32. Jos tämä sairaudeks lasketaan, mulla oli teini-iässä tosi paha akne, joka on pikkuhiljaa talttumassa. Kaikki tujuimmatkin mömmöt tuli testattua lääkärin määräyksestä kahdeksan vuoden aikana, ja jos tää nyt viimein hellittää, pääsen ens keväänä laserhiontaan, et pääsen viimisistäkin arvista eroon, jotka ei peity millään meikkivoiteella...
33. Grimasin meikkivoide on silti paras vaihtoehto, ja suosittelen sitä jokaselle, jolla on naamassa jotakin, jota haluaa piiloon, kuten niitä näppylöitä tai vaikka punaisuutta.
34. Ja nyt vois puhua lapsuudesta. Tykkäsin siitä tosi paljon!
35. Alle kouluikäsenä paras kaveri asu naapurissa ja leikittiin lähinnä ulkona yhdessä.
36. Menin 5-vuotiaana perhepäivähoitajalle, siihen asti olin kotona.
37. Siellä oli kivaa, siellä oli minun ja siskoni lisäksi vain kolme muuta. Vaikka porukassa oli kaksi poikaa ja kolme tyttöä, keksittiin aina kivoja leikkejä!
38. Kuten Smurffit, ja sit voitiin tapella ketä tytöistä saa olla Smurffiina. :D
39. Talvisin siellä oli iso pulkkamäki mäen rinnettä alas...

40. ...jonne koko talokin oli vaarassa tippua...
41. ...mut ei se haitannu, oli vaan kivempi leikkii sisällä autoilla, kun ne veti kauheeta vauhtia itekseen seinältä toiselle koko talon ollessa kallellaan!
42. Kävin myös seurakunnan päiväkerhossa kerran viikossa.
43. Sieltä ainoat selkeät muistot on yks kauhee poika, joka haukku mun paitaa ja tuli myöhemmin mun kans samalle luokalle...
44. ...ja se, kun muovailtiin suolataikinasta (taikataikina) jotain, ja maistoin sitä, ja se oli tosi pahaa!
45. Ala-asteen alku oli kivaa aikaa, mulla oli ihana bestis, jonka kanssa pidettiin oikeen barbileikkimaratoneja, jotka kesti parista päivästä viikkoon, syötiin ja nukuttiin vaan välillä.
46. Ala-asteen loppu ei ollu niin kivaa, mulla oli kauhee kaveri joka matkis ihan kaikessa vaatteista kuvistöihin, ja yläasteella oli sit kauhee operaatio, et pääsin siitä eroon.
47. Yläaste alko myös hyvin, mut loppu oli kauheinta aikaa mun elämässä.
48. Meillä oli tosi hyvä luokkahenki ja muutenkin oli periaatteessa ihan kivaa...
49. ...mut koska olin suurinpiirtein ainoa, jota ei kiinnostanut vetää kännejä joka ikinen viikonloppu, olin aika ulkona keskusteluista, jotka koostu aikalailla joko viimekertasten bileiden kertauksesta tai seuraavien suunnittelusta.
50. Ja olenkin tosi onnellinen, et pääsin melkeen koko porukasta kertaheitolla eroon, kun en hakenut oman paikkakunnan lukioon. :P

Ninan kanssa luonnon helmassa!

51. Vietän siis mieluummin viikonloput vaikka leffassa, elämysmatkoilla tai ihan vain itsekseni oleskellen kuin bilettäen. (Poikkeuksena sellaset kivat bileet, joissa on jotain kivaa ohjelmaa!) 
52. Lempparijuoma on appelsiinimehu tai joku muu kunnon hedelmämehu, ei mitää sokeriliemiä aromien kera.
53. Ja kahvia täytyy saada joka aamu, et pysyy päivän hereillä.
54. Lempparijuoma, jos saa mennä Suomen rajojen ulkopuolelle, on Starbucksin Frappuccino.
55. Tai sit se ihana kirsikkalimu, jota sai Lontoon jostai paikallisesta ruokakaupasta!
56. Olen Hese-ihminen, en Mäkkäri-ihminen. Useimmiten otan kerrosaterian, arizona-aterian tai mega-aterian! Vaikkakin siel Hesellä tulee käytyä tosi harvoin, nytkin taitaa olla muutama kuukaus viime visiitistä...
57. Lemppari kebab-paikka on Orikedon taverna, jos vierailette Turussa, suunnatkaa sinne!
58. Seuraan telkkarista mm. Täykkäreitä, Greytä, Rumaa Bettyä, Gleetä, Chuckia, V:tä, Taran elämää (tms.), True Bloodia... Kaikennäköset hyvin tehdyt hömpät menee! :D
59. Mut salkkareista ja tosi-tv:stä en oo koskaan tykänny.

60. Leffoista suosikkeja on Tim Burtonin leffat ja melkee kaikki muutkin misä on Johnny Depp. :D Eikä pelkästään sen Deppin takii, se vaan onnistuu hankkiutuu aina kivoihin leffoihin.
61. Fantasia- ja scifi-leffat on parhaita!
62. Sota- ja toimintajutut huonoimpia, ja hyvin harva romanttinen diipadaapakaan saa innostumaan.
63. Musiikin kanssa olen outo. Musiikkimaku vaihtelee kausittain.
64. Tänä vuonna on kelvannut esim. Fröbelin Palikat, Cirque Du Soleil, Kerli, Architecture in Helsinki, leffamusat (esim. Pirates of The Caribbean).
65. Ja marraskuun alussa on lupa alottaa joululaulujen kuuntelu!
66. Muutenkin olen jouluhullu! Lahjoja mietin tarkkaan ja teen paljon ite. Kortit teen myös itse, ja ideaa niihin haudutellaan monta viikkoa.
67. Järjestän myös nettifoorumeilla joulukortinvaihtoa ja muuta kivaa! Lisäksi ne läheiset, jotka ei ole tarpeeks läheisiä lahjan antamista varten, lahjon kuitenkin esim. koristelluilla pipareilla tai muffinsseilla.
68. Huhh, joko ois puoliväli? :D Hmm, olen syntyny 26.3.
69. Joten olen horoskoopiltani oinas.

70. Se sopii muhun aika hyvin, olen aika itsepäinen ja luova.
71. Mut johonkin viikkohoroskooppiennustuksiin en usko.
72. Yliluonnolliseen uskon kuitenkin!
73. Esimerkiks maapallon ulkopuoliseen elämään ja joihinkin henkiolentoihin.
74. Uskontoni uskoihin uskon myös, mut vähän eri tavalla. Mun uskontokäsitys yltää koko maailmankaikkeuteen, ei pelkästään maapalloon.
75. Tykkään kovasti tähtitieteestä, en mistään kemiallisesta ja matemaattisesta osasta, vaan ihan siitä minkä ymmärrän. :D Tähtien syntymä ja kuolema, maailmanlopputeoriat, mustat aukot...
76. Melkeinpä hainkin yliopistoon opiskelemaan tähtitiedettä, mut suunnitelmat muuttu, kun tajusin, et siinä pitäis laskee kauheesti, ja luennoilla ehkä olis ihan mielenkiintosta, mut työkseni en haluu tutkia niit juttuja, ennemminki harrastuksena lukea muiden tutkimia juttuja.
77. Sisustaminen kiinnostaa myös, tykkään pirteistä väreistä ja kitschistä (suomennettuna mauton :D )
78. Valkonen ja ruskeen eri sävyt ei oo sisustuksessa mun juttu. Ja nyt puhutaan vallitsevista väreistä, ei mua häiritse jos sängynpääty on ruskee tai seinä valkonen, mut jos sisustuslehdessä on otsikkona "leikittele väreillä" ja sit siin on valkonen huone, josa on valkoset huonekalut ja katot ja lattiat ja kaikki, ja sohvalle on aseteltu kaks vihreetä tyynyä ja seinäkello on liila, alkaa höyry nousta korvista.
79. Suuttumisesta puheenollen, mua ei ole helppo suututtaa. Mulla on aika pitkä pinna, ja vaiks joissain tilanteissa ärsyynnyn helposti, en koskaan näytä sitä. Paitsi perheenjäsenille. :D

Muuttopakkaus meneillään!

80. Yleensäkin mulla on aika optimistinen elämänasenne ja iloinen mieli. Yritän aina hymyillä ja olla kohtelias esimerkiks kaupan kassalle tai ohikävelevälle mummolle.
81. En ole silti aina ollut näin herttanen, pienenä raivostuin aika pahasti. En edes tiedä mistä, mut mulle on vaa kerrottu, et mut on pitäny pistää eteiseen lukkojen taakse rauhottumaan, kun sille päälle satuin, enkä todellakaan istunu siellä pyörittelemässä peukaloita, vaan revin kengät hyllyistä ja riehuin ja huusin. :D
82. Ja jos suutuin vaan ihan vähän, avasin keittiöstä kaikki kaapit ja laatikot, mihin vaan ylsin. Nykyään mulla on pakkomielle sulkea kaikki keittiön kaapit ja laatikot, mikäli joku on jättänyt ne auki vaikka ruokaa laittaessaan.
83. Hmm, kerroin jossain välissä, et en tykkää hedelmäkarkeista, mut oikeista hedelmistä tykkään! Melkeen joka päivä tulee syötyä jotain, näin syksyisin omenaa, talvisin usein klementiinejä tai satsumia.
84. Leipäkin maistuu paremmalle, jos laittaa päälle kirsikkatomaattia tai kurkkua.
85. Aamupalaksi syön aina jogurttia! Hedelmäpommi on ollu lapsesta saakka suosikki.
86. Kaikkista paras on kuitenkin Lidlistä saatava kirsikkajogurtti!
87. Mulla on mopokortti ja ajokortti, mopokortin sain 06.06.06 :P
88. Mopokortin teoriakokeesta pääsin läpi vast tokalla kerralla, kun jännitin sitä niin paljon, et vaan tärisin ja piti keskittyy hengittämiseenki, etten unohtanu sitä! Tokalle kerralle kehittelin rauhoittumiskeinon, lauloin päässäni ihan rauhassa "jänis istui maassa", niin sain sykkeen laskemaan ja mielen rauhottumaan. :D
89. Autokoulussa meni sit sentään kaikki kerralla läpi! Käytin siellä samaa kaniinikikkaa, ja kun testi loppui, olin niin onnellinen läpipääsystä, et aloin itkemään, vaiks itken tosi harvoin. Onneks oli puuteri mukana, kun olin siellä ajokoulunopettajan kanssa. :D

90. Mulla on ollut monta autoa... En edes muista kaikkia! Ne on aina ollut siinä kunnossa, et on toinen rengas haudassa jo valmiiks, kun isi on ostanu halvalla! Pökke oli niistä ihanin, ekana vihasin sitä, kun siinä ei ollu mitään mitä olin autolta toivonut (esimerkiks kuskin ovi ei toiminu, takaovista toinen toimi vain sisältä ja toinen vain ulkoa...), mut lopulta opin rakastaa sitä. Sit se niin julmasti jätti mut keskelle Turkua, kun joku renkaiden välinen akseli katkes ja asfaltille lens ties mitä töhnää. Toinen pitkäaikainen auto, Toyota, joka jäi nyt Turkuun, on sekin vedelly viimisiäs tos kesän aikana, vesimittari ei esimerkiks toimi, joten aina välil maailma täyttys savust ja jäin tien päälle sen kans, ja nyt oli pakoputkiki viittä vaille irronnu... Mut ainaki sen ansiost opin avaamaa konepellin ja laittaa vettä sinne jonnekki! :D
91. Eli aika toivoton olen autojen kans...
92. Mut tietokoneen kans sit taas aika taitava! En nyt osaa eritellä, mut väitän osaavani enemmän kuin keskiverto mun ikäinen ihminen. En osaa koodata, mut kaikki sitä helpompi onnistuu, ja olen hyvä selvittämään, mitä on vialla koneessa, kiitos mun kämäsen koneeni!
93. Joka on muuten Toshiba. Tää on niin unelmakone ollut, mut täsä vuoden aikana se on reistannu aika pahasti. Tää meni kesällä huoltoonkin, ja täältä vaihdettiin kaikki sisälmykset, paitsi näyttöön liittyvät. Nyt sit onki näyttö alkanu reistaamaa, ja taitaa pikkunen lähtee taas huoltoon, kun on takuuta jälellä vielä.
94. Pelaan Sims 3:a. Muista tietsapeleistä en välitä, mut tota pelaan paljon, ja tiedän siitä paljon. Nyt ei oo koulun alkamisen jälkeen ehtiny avaamaan koko peliä, mut ehkä vielä joskus, kun en jää vaiks jumiin kirjottaa blogiin tsiljoonaa faktaa itestäni. :D
95. Olen muuten pienenä tehnyt kavereiden kans kotivideokameralla elokuvan, yhden kaverin ja siskon kanssa tehtiin monta kasetillista radio-ohjelmaa ja tietysti mulla oli oma lehti!
96. Lapsuuteen enemmänkin palatakseni, paras tv-ohjelma oli Pokemon! Ala-asteen lopulla myös Lizzie McQuire ja Siskoni on noita oli parhaita! Alle kouluikäsenä katoin melkeen kaikkia kakkosen lastenohjelmia, paitsi jotain tyhmii poikien juttuja, kuten Turtleseja (en ees tiedä tuliks se kakkoselt, mut kuitenki!) ja Hilarius Hiiri oli niin pelottava, et hui en kestäny kattoo sitä! :D
97. Hippo on kiva eläin.
98. Saippuakuplat on kivoja. Koko kesän kuljin saippuakuplapurkki käsilaukussa aina kun se vaan mahtu mukaan!
99. Harrastin joskus Postcrossingia, ehkä viel joskus jatkan. Ala-asteella kävin parina vuotena kuviskerhossa, jossain välissä 4H-kerhossa ja sit oli joku jazz-tanssikurssi ja jumppakerho, jotka molemmat kesti vaa pari kuukaut.

Korkeasaaren kääpiömangustit

100. Sen jälkeen en harrastanut pitkään aikaan yhtään mitään, kunnes tuli lukion jälkeen se aikuisbaletti!
101. Yläasteella tosin olin mukana isostoiminnassa riparin jälkeen kolme vuotta. Se oli tosi kivaa, ja siinä unohtu kokonaan se, et mun oma ripari oli yhtä tuskaa.
102. Siinä pääs myös lastenleireille isottelemaan, ja siitä lähti idea, et oiskohan kiva työskennellä lasten kanssa, jonka takii päädyin vuos sitten päiväkotiin työharjotteluun.
103. Kävin muuten siel päiväkodis moikkaas lapsii perjantaina, niillä oli halloween-juhlat, ja pääsin tekemään kasvomaalauksia, kun paikalle kerran osuin. :) 
104. Mä olen vilukissa, palelen helposti. Yo-kirjotuksiin asti vetelin kesät talvet minihameissa, kunhan oli lämpimämpi kuin -30C, mut kirjotusten jälkeen tuli laiskistuminen, ja vedän kyl tasan viidet paksuimmat sukkahousut päällekkäin ja farkut viel sihen päälle jos on yli kakskyt pakkast.
105. Öisin käytän usein pörrösukkia, paitsi kesäisin, ja sen lisäks noi kissat, joiden ruumiinlämpö on tavallista korkeempi (likemmäs 40C) nukkuu aina mun peiton alla ainakin osan yöstä ja on aikamoisii lämpöpatterei!
106. Nautiskelen lämmöstä myös suihkussa, vihdoin kun se onnistuu! Kotona suihku on kellarissa, josa ei ole lämmitystä, joten siel on kesät talvet noin 10C ja sen lisäks vesi ei edes lämpene kovin kuumaks vanhois putkistoissa. Tääl kerrostalossa mulla on lämmin kylppäri ja sielt saa melkeen kiehuvan kuumaa vettä, vaiks ehken ihan niin kuumas suihkuttele... :P
107. On tossa huonotkin puoles, koska olen vähäsen luonnonsuojelijaviherpiipertäjä. Kierrätän ihan kaiken mahdollisen (ja ihanaa, tääl taloyhtiös on myös biojätekeräys!) ja yritän muutenki toimii säästeliäästi. En siis lotraa vettä tai pidä turhaa sähkölaittei tai valoi päällä, ostan suurimman osan vaatteista kirpparilta jne. Jos kuitenki näen kaupassa ihanan vaatteen, ostan sen jos raaskin. Ja ruoat ostan kaupassa sen mukaan, mikä on halvinta, en sen mukaan, mikä on luomua ja lähiruokaa ja ties mitä. Teen sen verran kuin pystyn! :)
108. Tarrat ja leimasimet on kivoja. Molempii löytyy laatikoista ihan riittävästi.  Samoin hileitä ja hileliimoja. :D
109. Sit kun olen iso ja mulla on omakotitalo ja perhe, vaadin, et siellä talossa on mulle ihan ikioma näpertely-huone, johon mahtuu askartelukamat ja kynsikamat.

Kortti!


110. Unelmiin kuuluu myös, et se omakotitalo olis lähellä Turkua, niin et keskustaan menee korkeintaan vartti bussilla.
111. Lapsia haluisin kaks tai kolme, vähintään yhden haluisin olevan tyttö. Jos ei oo, ni siinäpähän leikkivät pojat sit barbeilla!
112. Ennen tota vaihetta haluan kyl asua vielä Turun keskustassa kerrostalossa yksinäni, sillee et näen Aurajoen ikkunasta!
113. Hmmm.... Olen aika monitaituri! Kuulostaa vähän itserakkaalta, ainakin munsta, mut tajusin sen just tänä syksynä. Osaan ihan kohtuullisesti monenlaisia käsityömenetelmiä, piirtäminen sujuu ihan ok, osaan askarrella kaikennäköstä, mulla on silmää sisustukselle ja kynsienlaitolle, osaan leipoa näyttäviä leipomuksia ja laittaa maukasta ruokaa ja osaan heittäytyä vaikka näyttelemäänkin yhtäkkiä!
114. En nyt sentään ihan kaikkea osaa. Esimerkiksi joukkuelajit ei ole koskaan ollut mun juttu, ja peruskoulussa olinkin aina se, jota kukaan ei halunnut joukkueeseensa. Osittain syynä oli se, et taisin olla  yks niistä harvoista, joiden mielestä se joukkue-urheilu vois olla ennemminkin hauskanpitoa kavereiden kesken, kuin verenmaku suussa juoksemista...
115. Enkä ole hirveen hyvä hankkimaan kavereitakaan. Tai ollut. Nyt viimisen vuoden aikana olen oppinu taas olemaan oma itteni, enkä pyytele anteeks olemassaoloani. Sain viimein karistettu peruskoulun traumat pois. :P
116. Ja siitäkin kiitos kuuluu Ninalle, joka hyväksyy mut tämmösenä ja arvostaa mua, kaikki edelliset kaverit on vaa kattonu kieroon, jos vähänkin on tehny jotain massasta poikkeevaa tai ehdottanut jotain, joka vaatisi jotain järjestelyjä ja vaivannäköä.
117. Sit vielä jotain pitäis keksii! Öööö käytän enemmän mekkoja kuin housuja.
118. Rakastan luonnossa liikkumista ja jään usein kattomaan ihan haltioituneena jotain juttuja vaikkapa kotimatkallani, esimerkiks jotain niin jännää, kuin lammessa uivia sorsia.
119. Muutenkin tykkään linnuista, etenkin pikkulinnuista ja puluista. Pikkulinnut on niin sulosia ja pulut on niin pöljiä. :D Samoin oravat saa sydämen pamppailemaan!
120. Ja eläintarha-eläimistä mangustit, kirahvit, hipot, laamat, meduusat...

"Hei kaverit, tääl on koko säkilline pähkinöi!"


121. Haluisin joskus nähdä Cirque Du Soleilin esityksen.
122. Ja Pähkinänsärkijä- ja Joutsenlampi-baletin.
123. Juoksin pienenä pöytää päin niin lujaa et ottaan tuli reikä, ja piti lähteä lääkäriin. Arpi on edelleen tallella ottatukan alla! :P


Noniin, siinä mun synkimmät salaisuudet sieluni syövereistä! Saatan kertoa lisääkin, kun jotkut siellä heitteli jotain haasteita?

Mutta nyt toivotan hyvät halloweenit, ja palaan kouluhommien pariin! :) Onnittelut niille, jotka jakso lukea kaiken! :D9 kommenttia:

 1. heihei ! kyllä Suomestakin saa Starbucksin frappuccinoa! taitaa iha perus s-marketeistaki löytyy, ja ainaki prismasta.. ja kai citymarketistaki :D

  VastaaPoista
 2. Joo, mä kerran maistoin, mut ei ollu yhtää sama. :( Kermavaahdot puuttus päält eikä se ollu yhtä maukastakaa, maistus ihan ku mikä tahansa muuki tommone kylmä kahvijuoma. :S

  Mut onneks Helsinkii pitäis aueta Starbucks ens vuon vai koska se oli? :)

  VastaaPoista
 3. Oli hauska postaus! Itsehän olen alkujaan Hämeenlinnasta kotoisin. Monia semmoisia mielenkiinnon kohteita sulta lyötyy, joista mäkin tykkään. Tanssi on kuulunut mun harrastuksiin aina. Joutsenlammen ja Pähkinänsärkijän olen nähnyt balettina monen muun baletin ohella. Cirque Du Soleil on upea ja olen heitä käynyt pari kertaa katsomassakin, suosittelen lämpimästi! Oli myös kiva kuulla, että opiskelet tuommoista hieman erikoisempaa alaa. Itsekin opiskelen taidealaa, joka on vähän hörhöjen hommaa kai. :D

  VastaaPoista
 4. Hei jee, kiva kun teit tän! :D
  Ja ton sun hml-yhteyden olen aiemmin jo tajunnut, mut ilmeisesti opiskellaan samalla kampuksella? :D Mulla aloitti sun alaas yks kaveri siellä syksyllä. :)
  t. sossu-toverisi.

  VastaaPoista
 5. Voi Niniane, nyt oon kade! :D

  Mawwi, niin mäkin vähän aloin epäillä, kun luin sun blogias, et taidetaa olla kampusnaapureita! Hui! Hmm, kukakohan se sun kaveri on? :o

  VastaaPoista
 6. Haha, mä en yleensä ikinä jaksa lukea näitä faktajuttuja blogeista, mutta tän mä luin kiinnostuneena loppuun saakka, eikä tylsityttän yhtää. :) Johtuu ehkä siitä, että sä olet erilaisempi kuin suurin osa bloggareista ja sun ajatusmaailma on lähempänä mun omaa. :) Voisinpa tässä vielä sanoa, että sun blogi on ihana, samoin kuin sinä! :)

  VastaaPoista
 7. Se on Taru. ;)
  Mutta tunnenpa minä teidän tuutoreitakin kun tullut hengattua niiden kanssa myös tuurorimerkeissä :D

  VastaaPoista
 8. Voi mahoton, kuinka kauan sulla kesti kirjottaa kaikki nuo asiat itestäs? :D Mulla ois tyssänny varmaan heti kahenkympin jäläkeen.

  VastaaPoista
 9. "Lemppari kebab-paikka on Orikedon taverna, jos vierailette Turussa, suunnatkaa sinne!" Me käydään avokin kanssa tosi usein tavernalla ja se on paras, mitä löytyy!

  VastaaPoista