Sivut

tausta

12.11.2011

Rosoista ja sileää + haaste

Tällä kertaa esittelen uudet lakkaukset ovelasti haasteen kautta! Eli siis kiitos samasta kuvahaasteesta mmajeeMmeri., Niniane, Laura ja Mashruum! :)

Haaste menee näin:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.

Ja heinäkuinen kuva näytti tältä:


Muistaakseni oltiin tässä menossa katsomaan äitini ja Ninan kanssa Cirque Draculaa juuri seuraavana päivänä siitä, kun Kepa muutti meille. Pelotti vähän jättää kisut kahdestaan koko päiväksi, mut hyvin ne selvis. :P

Sitten piti vielä vastata muutamaan kysymykseen:

1. Suosikkiväri: Pinkki ja turkoosi, ehkäpä myös limenvihreä ja keltainen, ja tummanharmaata on kiva yhdistää noihin!
2. Suosikkieläin: Kissa ja virtahepo. Ja mangusti ja orava.
3. Suosikkinumero: Oikeestaan oon sitä mieltä, et numerot on tylsiä. Mut kakkonen on kiva kirjottaa ja lukumääränä kolme on hyvä.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Kirsikkalimu, jääkahvi, glögi, appelsiinimehu.
5. Facebook vai twitter: Facebook, en tajuu Twitterii, enkä ole koskaa kyl yrittänytkää tajuta. :D
6. Intohimoni: Askartelu/näpertely, kynnet, sisustus, kirppiksillä kiertely...
7. Saada vai antaa lahja: Kumpikin! On tosi kiva antaa lahjoja, varsinkin kun teen ne aika usein ite jos mahdollista, ja on kiva nähdä saajan ilme, mut on se myös ihan mahtavaa saada ite kaikkee ihanaa!
8. Suosikkikuvio: Öööh? Ei nyt tuu mitään tiettyy mieleen, ennemmin se mieltymys johonkin kuvioon tulee sen värityksen eikä kuvion mukaan. Oon kyl viime aikoina rakastunu pitsiin, jos se lasketaan joksiki kuvioks!
9. Suosikkiviikonpäivä: Hmm, ennen olisin vastannu varmaa lauantai, mut nyt en tiedä. Launtaisin on aina semmonen olo, et vitsi huomen täytyy lähtee kotiin täält kotikodosta, ja perjantai ja sunnuntai on yhtä matkustusta. Sanotaan et vapaaviikon puolväli tai semmosen viikon sunnuntai, kun olen jääny kotiin, enkä lähteny kotikotiin!
10. Suosikkikukka:  Isot kukat on kauniita, vaiks syreeni. Ja tykkään, jos kukkia on paljon, vaiks joku nurmikko täynnä voikukkia, niin et silmiä häikäsee! :)Ja tosta aiemmasta kuvasta päästäänkin sitten kynsiin, jotka tein vähän myöhemmin yksiin juhliin tohon samaiseen mekkoon sopiviksi.
Aluks oli tarkotus laittaa konadeilla jotain oransseja ja ruskeita kuvioita vaaleensinisiin kynsiin, mut en sit halunnut kynsien olevan ihan kopiot mekosta. Laitoin siis Rimmelin aprikoosintuoksusta oranssia lakkaa alle ja China Glazen vaaleensinisenturkoosia cracklea päälle. Rososta tunnelmaa pehmitin vielä hempeillä, oransseilla helmenpuolikkailla. Sori epämääräiset lakkakuvailut, mut mulla ei ole noita lakkoja täällä viikonlopunvietossa mukana, niin en voi tarkistaa niiden nimiä. :)

China Glazen ekaa kertaa käytössä ollut crackle toimi oikeen hyvin, se halkeili vähän hitaammin kuin IsaDora ja BarryM., mut lopputulos oli kaunis, allaoleva lakka näkyy just sopivasti sieltä alta. :)
Lopuksi kaipaisin viel tiedän mielipiteitä! En ole vielä käyttäny hyväkseni välilehti-ominaisuutta, jolla sais tonne ylös bannerin alapuolelle muita sivuja. Olisko toiveita, mitä sinne laittaisin? Kiinnostaako nähdä aina päivittyviä kuvia mun lakkavarastoista, kollaasia tekemistäni lakkauksista vai sisällysluettelo blogista löytyvistä jutuista, esim. tutoista ja arvosteluista? Vai jotain ihan muuta? Nyt ois mahdollisuus vaikuttaa, ehdotuksia otetaan vastaan! Kiitos! :)4 kommenttia:

 1. Sisällysluettelo ja lakkakokoelma olisi kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kisu, haluaisin samanlaisen mutta pelkään että sille tulisi tappelua kanien kanssa... :) Kivasti pehmittävät tunnelmaa nuo helmenpuolikkaat ja oot muutenkin onnistunut tosi hyvin värien kanssa. Nämä cracklet pääsevät kyllä "TOP 15 - cracklegraffiti"- listalleni ;)

  VastaaPoista
 3. Selvä Nora, niitä olen itekin eniten miettinyt, joten enköhän ota ne työn alle! :)

  KaniFani, jep, voi olla et ei olis kisu kaniinin paras kaveri! Noi ainakin (kun multa se toinenkin kisu löytyy) painii aika rajusti välillä, leikillä tosin, mut ei sitä pieni pupu ehkä kestäis. :S

  VastaaPoista
 4. Ihana väriyhdistelmä tässä lakkauksessa! :)

  VastaaPoista