Sivut

tausta

18.11.2011

Pitsiä & rusetteja

Aijai, nyt tuli kyllä tehtyä niin somat kynnet, että! Ajatushan lähti Konadin laatasta M71, jossa on pitsikuvioita ja rusetti. Ostin laatan loppukesästä, enkä ole vielä ehtinyt koittaa sitä. Nyt mulla on tullut ihan ihmeellinen pitsi-innostus ja kova olis halu opetella virkkaamaan pitsiä, joten pitihän sitä sit tehdä tän kertasen päähänpiston mukaset kynnetkin!Harmaa lakka on Goshin Groovy Grey, jonka toin keväällä Lontoosta. Se pääsi nyt ekaa kertaa käyttöön, ja hyvin toimi, peitti parilla kerroksella ilman ongelmia. Tarkemmin ajatellen tais näiden kynsien kokoaminen alkaa tosta lakasta, päätin et nyt on aika kokeilla sitä viimeinkin! :)

Leimaukset tein China Glazen Emotionilla, joka kuuluu siihen metallilakka-kokoelmaan, jota on kovasti kehuttu sopivan leimaukseen erinomaisesti. Ja niinhän se sopikin! Leimaaminen oli todella helppoa lakan koostumuksen puolesta, eikä todellakaan tarvinnu pelätä, et jälki ei olis näkynyt! Hmm, pitäisköhän näitä hankkia lisää? :P

 Kärkiin pistin vielä two waysta pinkkiä hilelakkaa, kun ne näytti muuten niin kaljuilta ja se kyllä kruunas kokonaisuuden.Pitkästä aikaa tuli semmoset kynnet, joista tykkäsin tosi paljon! Ja lakat kestikin hyvin, otin nämä kuvat tänään, kun lakkaamisesta oli kulunut viisi päivää, eikä pahemmin ole kulunut edes kärjistä.
Sori jos olin tällä kertaa vähän vähempisanainen, olen koko päivän siivonnut täällä nurkkia ja leiponut kakkuja, kun huomenna tulee sukulaiset kattomaan, millasessa kämpässä asustelen! Kuvailin tossa aiemmin tällä viikolla mun kämppää myös teitä varten, joten pääsette tekin varmaan piakkoin tekemään tupatarkastusta! Tosin seuraavat pari viikkoa bloggaaminen saattaa olla hiukkasen haastavaa, mun kone nimittäin lähtee (taas) huoltoon. Näytönohjain on sökönä, mut onneks on takuuta viel joulukuun alkuun asti! :D Saan lainaan mun siskon vanhan läppärin, joka on ihan sekasin, et saa nähdä mitä siitäkin tulee... :P


8 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet! :)

  Blogissani on käynnissä arvonta:
  justfashion-nothinelse.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! :D Värit sopii tosi hyvin yhteen. Mullakin oli nyt just harmaata/hopeista lakkaa, tosin aika eri tapaan koristeltuna.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit kynnet! :D Tuo hilelakka sopii kyllä täydellisesti noihin kärkiin. Itsekin tein vähän aikaa sitten pitsikynnet. Ja hei jee, tupatarkastus! :D Ihmisten koteja on aina kiva tutkia.

  VastaaPoista
 4. Nää on aivan huippu ihanat kynnet! Varmaan koetan matkia joku kerta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tasapuolisesti, kiva kun oli taas tullut vaihteeks näin paljon kommenttia! :)

  Cavachon, kivan näköset raidotukset oli sun harmaahopeissa kynsissä, kävin vakoilemassa! :P

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kynnet vaikka en kynsien päälle ymmärräkkään yhtään mitään. Ja toi kuvan tausta ja lankakerä sopii hyvin noihin syötävän hyvän näkösiin kynsiin(:

  VastaaPoista