Sivut

tausta

14.5.2011

Turku-Helsinki-Lontoo

Siinä huomisen suunnitelma! Lähdetään Ninan kanssa viikoksi Lontooseen! Mua jännittää tosi paljon, koska tämä on mun ensimmäinen ulkomaanmatka ikinä, enkä ole lentokoneessakaan ennen ollut.

Jos se lentsikka ei putoo mereen (minkä varalta siis kattelin tossa pari kuukautta sitten happilaitteita Ebaysta, kunnes luin et koneeseen ei saa sellasii viedä...), niin ihan varmana Lontoossa räjähtää joku terroristien ydinpommi... (Ja näistä Nina-parka on kuullu jo kyllästymiseen saakka...) Näillä mielin siis lähden matkaan! Tosin ekaks pitäis selvitä sinne Helsinkiin asti mua vanhemmalla Toyotalla, joka on jättäny mut tienposkeen vasta kahdesti...

Jos nyt kuitenkin oletetaan, et me päästään Lontooseen asti, niin kerron pikaisesti, mitä siellä on suunnitelmissa tehdä. Piti kertoo enemmänkin, mut blogger ei koko päivänä päästäny kirjottelee. :(
Eli Oxford Street tsiljoonine kauppoineen, sekä Camden Town kojuineen olisi viikon ohjelmassa ainakin. Sen lisäks täytyy tietysti päästä harrastamaan kulttuuria musikaalien muodossa, sekä näkemään uusin Pirates of The Caribbean Lontoon leffateattereiden jättiruuduilta! Sit olis luvassa huvipuistoilua Thorpe Parkissa, ja katotaan saanko ton toisen osapuolen viel vaiks eläintarhaan raahattua. :) Näistä lisää palattuamme.

Erityisesti etsin itelleni laukkuja ja kenkiä, sekä uusia mekkoja. Kaksist ensimmäisist on paha pula ja mekkoi nyt ei oo koskaan liikaa. :D Odotan myös innolla Accessorizeen pääsyä! Ja jos jostain sattuis löytymään mun ylikallis unelmamekko, ostan sen. Se maksaa ihan hirveesti, mut jos sen löydän ja se on täydellinen päälläkin, otan sen!

No mut menen nukkumaan nyt, jos vaikka oisin vähän vähemmän hysteerinen sit kun lennetään siel meren päällä... :S

Hotellissa on netti käytössä, mut mulla on vaan kännykkä mukana, joten jos jotain postausta tulee viikolla, ne on tosi lyhyitä ja kuvanlaatukin kännykkäkameratasoa. Saattaa toki olla et meil menee koko viikko riehuessa ympäri Lontoota, mut ainakin sieltä palattuamme pistän oikeen kunnon päiväkirjapostauksen koko viikosta!

Nyt toivokaa kaikki parasta, et me selvitään matkasta ilman tippumisia ja pommeja ja muuta vähemmän mukavaa. Auringonpaistetta ja saippuakuplia vaan!Kuva weheartit.


4 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa vaan! On se epäreilua, tekisi itekkin niin miéli (ja halukin on suuri) lähteä lontooseen shoppailemaan. Kuinka kallista n. koko tosta matkasta tuli ilman ostoksia? Kynsilakkajuttujakin kannattaa kattoa!

  VastaaPoista
 2. Miks kaikki pääsee Lontooseen, mäkin haluan! Viel 21 yötä Kreikkaan neljättätoista kertaa(ja täytän siellä 14v :D) Miljoonia lentoja kulkee vuosittain(kai? :D) ja niistä kovinkaan moni kone ei tipu alas taivaalta, joten voit ihan turvallisin mielin lentää, hyvää matkaa :---)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin myyty.... :O Mä tekisin mitä vaan et pääsisin lontooseennnn <3 Toivottavasti sulle tulee ihana matka hyväsäs seurassa!
  Laitatki sit jättipostauksen/sia kotosuomesta! :3

  VastaaPoista
 4. Huh, nyt tuli kotiuduttua ja kiitos vaan matkantoivotuksista! :)

  Pinja,lennot molempiin suuntiin oli yhteensä noin satasen, hotelliin meni melkein kaksisataa, kun viivyttiin siellä kuitenkin viikko. Kulkemiseen paikan päällä meni useimpina päivinä noin 7e (päiväkortti metroon). Ruokaan ei mennyt paljon mitään, kun pikaruualla melkeenpä elettiin, noin vitonen päivässä. :)

  Nora, eiks ala jo kyllästyttää mennä niin monetta kertaa Kreikkaan? :D Ja etukäteisonnittelut sulle! :)

  Arco Iris, totta kai, jättipostauksia luvassa! :D

  VastaaPoista