Sivut

tausta

25.5.2011

Lontoon lakat

Kahden Lontoonpostauksen väliin päätin tehdä vielä tällaisen tarkentavan postauksen Lontoosta ostetuista kynsilakoista, noista päivän ostokset- kuvista kun ne ei oikein erotu. :)

Haalin vähän vähemmän lakkoja kuin Nina, tai itseasiassa ihan yhtä monta (24?), mut niistä vain seitsemän päätyy omaan omistukseen. Monet meni tuliaisiksi ja sitäkin useamman luovutan myyntiin. Joten jos jäit viimeksi ilman Accessorizen ihania duo-chromeja, vilkuile Dazzling Nailsia tiuhaan! :)No pitihän mun nyt yks Accessorize itellekin napata! Tässä Pin-Upissa on melkeinpä musta pohjaväri, ja lakan seassa on pieniä pinkkejä hileitä. Tämä oli melkein samanvärinen kuin Hot Looksin Minx, jota käytin mm. jätskikynsissä, mutta Minxissä on vaaleampi ja pinkimpi pohjaväri.


Stargazerit ovat ihania! Ostin Stargazerin neonpinkin 104:n yläasteella ollessani ja se oli pitkään lempilakkani, koska se oli pirtsakan värinen, helppo levittää ja se pysyi pitkään. Suomessa sain siitä maksaa noin 8e, Lontoosta näitä ihanuuksia löytyi vähän päälle kolmella eurolla, joten pitihän näitä ottaa! Stargazereita oli New Lookissa ihan järjetön valikoima, mut aikani katteltuani valitsin nämä kolme, 301, 319 ja 320. Näistä eka on vaaleansininen supermegashimmeri, toka vaaleanpunaisen korallihtava liilalla supermegashimmerillä ja kolmas pinkki supermegashimmerillä. En tiedä käytetäänkö näistä jopa sitä yhtä sanaa, jota en nyt muista (glass-jotain?) , mut nää näyttää olevan melkeen yhtä shimmeriä koko lakka. Peittävyyskin oli toki sen mukainen (swatcheissa n. 5 kerrosta...) mut lopputulos on sen arvoinen. :)


Nomnomnomnom!


Ja sitten vielä parit Goshit, sekä Barry M:n crackle-lakka. Gosheja sai kaksi yhden hinnalla, joten ne olivat tosi halpoja! Toi sininen on oikeesti vähän vihertävämpi kuin kuvassa ja se onkin nimetty Miss Mintyksi. Kellertävänharmaa on Groovy Grey ja kyljessä lukee, että se on vielä Special Edition, mitä lie se sitten merkitseekään.

Barry M:n ostin lohdutukseksi, koska oikeesti mun piti ostaa Models Ownin parit crackle-lakat, mut niitä ei ollu yhdessäkään niissä kolmessakymmenessäseitsemässä eri Bootsissa, joissa me käytiin! Yleensäkin MO-hyllyt ammotti siellä tyhjyyttään, vaikka olin niin valmistautunut kotiuttamaan sieltä yhden jos toisenkin pikkupullon. :(  Uskalsin sitten napata tuon Barry M:n, kun Salla sitä merkkiä blogissaan hehkutti. :)


Ja mitäs tämä kuva merkitseekään? :) Sitä tietysti, et fimot saapuivat! Itseasias jo ennen reissua. Nyt alkaa kiivas silppuumisoperaatio ennen kuin saadaan nää myyntiin, ja tietysti täytyy ite ensin testata vähäse, et tiedetää myyvämme hyvää tavaraa. :D

Mitä lakkoja teillä on hankinnassa tällä hetkellä? :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja lakkoja oot ostanut :) Itsellä on hankintalistalla joku täydellinen turkoosi lakka sekä mintunvihreä :)

  VastaaPoista
 2. tuo goshin sininen on ihana ihana tahdontahdon =3

  VastaaPoista
 3. Noita StarGazereita myydään ainakin täällä Jkl suunnalla hintaan about 3€ pullo :o

  VastaaPoista
 4. Jenni, kannattaa sit ainakin kattoo China Glazen Re-fresh Mint, monet sanoo sitä täydelliseks mintunvihreeks. :)

  Tiikeriankka, joo vai, misä kaupas? Onks hyvä valikoima? :o

  VastaaPoista
 5. Kinnuselta :) Ja valikoima on ihan hyvä, Lontoossa epäilemättä suurempi, mutta kyllä niitä nyt ainakin pari hyllyä on.

  VastaaPoista
 6. Uu! Täytyy katsastaa jos joskus on asiaa sinnepäin. Ja jos ei oo, ni sit hankitaan joku asia, et on asiaa sinne. :D Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista